- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.261
Evet çok az valla. Yetersin canim biraz başlarda zor olur ama biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz inşallah2 ay dogum sonrasi icin ne kadar azdogum oncesi icinde oyle de bizim covidden dolayi uzun oldu. Benim ucretsiz izin alma sansim yok ne yazikki. Umarim hepsine yetebilirim
Gelecek minnosta naz yapıyorYalancı sancıymış ve hiç açıklık yokmuş
Benek nüyüdükçe hareketleri yavaşlıyor canım yeri daralıyor ama dikkat et gün içinde hiç hareket etmezse mutlaka bi doktoruna görün ayrıca tatlı birşeyler ye hareketleri hissetmezsen demişti doktorum bana sende bi dene bakalımKızlar bu gün bebeğimin hareketleri çok yavaş dün geceye kadar tüm kaburgalarimi oynatiyordu yerinden.şimdi de hareketli ama hareket etsem mi etmesem mi gibi.sizce endişelenmeli miyim
Son durumun nedir canım. Minik oynadı mı?Kızlar bu gün bebeğimin hareketleri çok yavaş dün geceye kadar tüm kaburgalarimi oynatiyordu yerinden.şimdi de hareketli ama hareket etsem mi etmesem mi gibi.sizce endişelenmeli miyim
Oynuyor cok şükür dünde oynuyordu ama önceki gecelerde oynayınca tüm organlarım yer değiştiriyordu bugün itibariyle karantimamizda bitiyor çok şükür sorunsuz atlattık bu döneminde perşembe gününe randevumu da aldım bakalım inşallah birdaha dönmemiştirSon durumun nedir canım. Minik oynadı mı?
Ne demek o canim bilmiyorumKizlar aranizda bpd geriden geleniniz varmiydi?sonuc ne oldu acaba?benim de geride ve sinirim acayip bozuk,merak ediyorum da
Ben başlayacağım ama hangisini alacağımı bilemedim bakıyorum su anselam kızlar doğum yapan bacılarım sorum size korse kullanmaya başlayanınız oldumu hiç
Ben bi gün kullanıyorum 3 5 saat, sonra 2 3 gün kullanmıyorum. Unutuyorum.. hafif bi göbeğim kaldı kullansam iyi olur aslında, ama üşengeçlikselam kızlar doğum yapan bacılarım sorum size korse kullanmaya başlayanınız oldumu hiç
Hangisini kullaniyosunuz?Ben bi gün kullanıyorum 3 5 saat, sonra 2 3 gün kullanmıyorum. Unutuyorum.. hafif bi göbeğim kaldı kullansam iyi olur aslında, ama üşengeçlik
Trendyoldan 50 tl ye almıştım böyle cirt cirtli, baya iyi aslinda. Göbekten.ziyade bel ağrıma filan yi geliyordu.Hangisini kullaniyosunuz?
Teşekkürler bakayım ben deTrendyoldan 50 tl ye almıştım böyle cirt cirtli, baya iyi aslinda. Göbekten.ziyade bel ağrıma filan yi geliyordu.
Bugün biraz taktımda bi an tereddüt ettim acaba 1 "hafta daha beklesemmiki diye yarın başlayım takmaya bende ilk cücüktende kalan bi göbek var kolay kolay kurtulabilcemi sanmıyorum korse takmazsam iyice yerleşcek hiç kurtulamıycamBen bi gün kullanıyorum 3 5 saat, sonra 2 3 gün kullanmıyorum. Unutuyorum.. hafif bi göbeğim kaldı kullansam iyi olur aslında, ama üşengeçlik
ya bende önceden vardı önden kopçalılardan onu takayım diyorum bide atlet ve kilot şeklinde olanlardan dönüşümlü olarak kullanırım heraldeBen başlayacağım ama hangisini alacağımı bilemedim bakıyorum su an
Aslında iyi olur kullanmak, yarın bende başlayım en azından.gunduz biraz takayım. Ilerde takmadim demeyimBugün biraz taktımda bi an tereddüt ettim acaba 1 "hafta daha beklesemmiki diye yarın başlayım takmaya bende ilk cücüktende kalan bi göbek var kolay kolay kurtulabilcemi sanmıyorum korse takmazsam iyice yerleşcek hiç kurtulamıycam
6.gün düştü bizim doktor kontrolünde düştü doktor batikonla silmişti onun harici herhangi birşey yap demediKızlar göbek bağınız düştü mü? Bugün 8 günlük oldu biraz önce bez değiştirirken kendi düştü. Herhangi bir şey yapmamız gerekiyor mu oraya?
Teşekkür ederim.6.gün düştü bizim doktor kontrolünde düştü doktor batikonla silmişti onun harici herhangi birşey yap demedi