2021 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

2 ay dogum sonrasi icin ne kadar az dogum oncesi icinde oyle de bizim covidden dolayi uzun oldu. Benim ucretsiz izin alma sansim yok ne yazikki. Umarim hepsine yetebilirim
Evet çok az valla. Yetersin canim biraz başlarda zor olur ama biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz inşallah

Kızlar bu gün bebeğimin hareketleri çok yavaş dün geceye kadar tüm kaburgalarimi oynatiyordu yerinden.şimdi de hareketli ama hareket etsem mi etmesem mi gibi.sizce endişelenmeli miyim

Kızlar bu gün bebeğimin hareketleri çok yavaş dün geceye kadar tüm kaburgalarimi oynatiyordu yerinden.şimdi de hareketli ama hareket etsem mi etmesem mi gibi.sizce endişelenmeli miyim
Benek nüyüdükçe hareketleri yavaşlıyor canım yeri daralıyor ama dikkat et gün içinde hiç hareket etmezse mutlaka bi doktoruna görün ayrıca tatlı birşeyler ye hareketleri hissetmezsen demişti doktorum bana sende bi dene bakalım

Son durumun nedir canım. Minik oynadı mı?
Oynuyor cok şükür dünde oynuyordu ama önceki gecelerde oynayınca tüm organlarım yer değiştiriyordu bugün itibariyle karantimamizda bitiyor çok şükür sorunsuz atlattık bu döneminde perşembe gününe randevumu da aldım bakalım inşallah birdaha dönmemiştir

Ben bi gün kullanıyorum 3 5 saat, sonra 2 3 gün kullanmıyorum. Unutuyorum.. hafif bi göbeğim kaldı kullansam iyi olur aslında, ama üşengeçlik
Bugün biraz taktımda bi an tereddüt ettim acaba 1 "hafta daha beklesemmiki diye yarın başlayım takmaya bende ilk cücüktende kalan bi göbek var kolay kolay kurtulabilcemi sanmıyorum korse takmazsam iyice yerleşcek hiç kurtulamıycam

Aslında iyi olur kullanmak, yarın bende başlayım en azından.gunduz biraz takayım. Ilerde takmadim demeyim

Kızlar göbek bağınız düştü mü? Bugün 8 günlük oldu biraz önce bez değiştirirken kendi düştü. Herhangi bir şey yapmamız gerekiyor mu oraya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…