-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.301
Meme uçları bebek ucu doğru tutmayınca da oluyor.doğru tuttuğundan emin ol.Allaaahım içimden çıktı dışıma yapıştı çocuğum7/24 mememde. Uyuya kalınca yatağa bıraktığım an ağlıyo. Günlerdir üstümde uyuyup uyanıyo ve ağzında full meme var.. Meme uçlarım berbat halde. Lansinoh krem de gümüş kapak da işe yaramadı. Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum
Düzelir canım birşeyi kalmaz her yaptırdığında farklı tarafına yatır.Kızlar şimdi farkettim. Çocugun kafasının sol tarafında biraz içe çöküklük var yeni olmuş. Yatirdigim yönden mı acaba? Düzelir mi ki? Doktora yazacağım moralim bozuldu.
Çarşamba kontrolde bakarız dedi. Oluyomuş sanırım bebeklerde inşallah geçer.Düzelir canim kafası daha tam kemiklesmedi, sırt üstü yatırıp her seferinde kafayı sağa sola ceviriyordum başlarda, şimdi kendi çeviriyor.
Doktorun bir sey dedi mi?
Inşallah canimmmÇarşamba kontrolde bakarız dedi. Oluyomuş sanırım bebeklerde inşallah geçer.
Benimkide bana çok alıştı göğsümde uyuyor sürekli bikaç ayva çekirdeğini cam bi bardağa koy üzerine yarım çay bardağı su bir gece buz dolapta beklet ertesi gün göğüs ucuna sür biraz hafifletiyornağrıyı ama emzirmeden önce göğüsuvunu sil canımAllaaahım içimden çıktı dışıma yapıştı çocuğum7/24 mememde. Uyuya kalınca yatağa bıraktığım an ağlıyo. Günlerdir üstümde uyuyup uyanıyo ve ağzında full meme var.. Meme uçlarım berbat halde. Lansinoh krem de gümüş kapak da işe yaramadı. Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum
Merhabalar dogum yaptınız mi acaba ? Zamaninda mi geldi bebis?İyiyim çok teşekkür ederim düşmeye başladı inş daha iyi olcaz
Evet erken doğum yaptim 36+5Merhabalar dogum yaptınız mi acaba ? Zamaninda mi geldi bebis?
Gelen oldu ama öyle çok degil bebege kimse yaklasmadi maskeli oturdular diğer odada cam acikti 10 dakika durup gittilerSize de bebek görmeye gelmek isteyen oluyo mu? Bende mı sorun var bilmiyorum. Daha 10 gunluguz. Virüsü hiç demiyorum zaten. Reddedince de ayıp oluyor. Lohusalık bir yandan bir de saçma sapan işlerle uğraşıyorum. Stres tavan.
Öyle olacağını bilsem bir nebze de. Sanmıyorum.Gelen oldu ama öyle çok degil bebege kimse yaklasmadi maskeli oturdular diğer odada cam acikti 10 dakika durup gittiler
Gelen insanın onun bilincinde olması lazim kapıya dezenkfan astik. Ablası anaokuluna gidiyor babası fabrikada calisiyor Allah korusun gelcek olan heryerden gelir ben öyle düşündüm çevrede bilincli insan yoksa kabul etmeyin en dogrusuÖyle olacağını bilsem bir nebze de. Sanmıyorum.
En azından kırkı çıksın diye düşünmüştüm. Çok fazla sakınmak istemiyorum aslında ama.Gelen insanın onun bilincinde olması lazim kapıya dezenkfan astik. Ablası anaokuluna gidiyor babası fabrikada calisiyor Allah korusun gelcek olan heryerden gelir ben öyle düşündüm çevrede bilincli insan yoksa kabul etmeyin en dogrusu
Hayirlisi olsun sagliklisiniz okudugum kadariyla rabbim nice saglikli mutlu gunlerde buyutmek nasip etsin darisi da bekleyen tum annelere ve banaEvet erken doğum yaptim 36+5
Gözünüz aydın saglikla büyüsün yavrucukKızlar bizde doğum yaptık çok şükür, epiduralli normal doğum oldu 2 3 ufak yırtık oldu hasar olarak, çok güzel bir hismiş doğum yapmak bebek sahibi olmak. Doğum yapacak olanlarda hayırlısıyla alsınlar kucaklarına inşallah
Hoş gelmiş minnoş gozunuz aydın olsunKizlar bugun saat 12.30 bende spinalle dogum yptim şükür ikimizds iyiyiz ama sut damla halinde geliyir mamada vermedik.
Cok tsk ederizHoş gelmiş minnoş gozunuz aydın olsunilk başta damla damla geliyor süt, o yetiyor bebek icin, sonradan gün geçtikçe artıyor süt canim
Benimde o şekildeydi vermedim mama, zamanla artıyor, sutun çoğalması icin, rezene, malt içecek filan tuketiyirum, uyku iyi geliyor, bide sağıyorum arada kanallar açılsın diyeCok tsk ederizya bends mama vermek istiyorum boyle damla damla sutu görünce
Sizde hic kilo kaybi oldumuBenimde o şekildeydi vermedim mama, zamanla artıyor, sutun çoğalması icin, rezene, malt içecek filan tuketiyirum, uyku iyi geliyor, bide sağıyorum arada kanallar açılsın diye