2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen cnm buda çok mantıklı özellikle doğum sonrası için çok ii olur

3. Ama digerlerinin yasi büyük biri 20 biride 16 kizim universite sinavina girecek onu yalniz biraktim şu an evle ilgili tek dusundugum şey o
Oy masallah yine büyüklermis kendilerini idare ederler kızın için kötü denk gelmiş tabi ama baba ve büyük çocuğun ilgilenirler onunla da dert etme hiç
Evet ben de ilk doğumda götürmüştüm bağırsak çalışması önemli kuru kayısı ve kuru incir kompostosu yapıp götürmüştüm mis gibi gidiyor ohh

Ben de 15 gün önce falan kaçırıyodum hapsirirken oksururken bi de cisimi yapip kalktigimda küloduma sızıyodu damla damla. Kontrolde baktik ki bebek dogum pozisyonuna dönmüş normalde tersti. O baskı yapıyormuş. Doktor cok normal oldugunu soyledi. Ama simdi alistim heralde olmuyor oyle artik

Sevgili ağustos anneleri size bugün yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum biraz tedirgin oldum açıkçası. Sabah uyandım sırt üstü yattım 15+2 hamileyim bu arada karnımın sağ tarafında bir yumru vardı sertti ama sol taraf boştu yani şişlik ya da aertlik yoktu. Kalkınca düzeldi sonra nedendir acaba bu haftalarda başına gelen var mı ? Bir arkadaşım hemen doktora git falan dedi tedirgin oldum

Ayyy yanlis anlama dalga gecmek icin degil komik geldi bizler de ayni seyleri yasadik simdi dusununce güldüm. Butun gece bebek bi tarafta uzun sure yattigi icin orda kaliyor tabi sabah kalkinca da şişlik gozukuyor o tarafta arkadaşın biraz evhamlı sanırım sorun yok normal

Ahahah sağol abla bende dedim neden güldü tahmin ettim illa ki yaşayan biri vardır diye bana da dediler bi tarafa toplanmıştır ondan sertlik olmuştur bi tarafta diye. Kalkıp biri böyle diyince içime kurt düştü

Ben de ilk yasadigim sabahi hatirliyorum da dedim noluyor bu ne baktim biraz bekleyince balık gibi kayıverip gitti ortaya anladim bebek oldugunu. Hala da oluyor en çok ne tarafa yatarsam orada oluyor bebek. Yeter ki bunlar olsun tedirgin eden insallah hayirlisiyla dogururuz hepimiz

Olabiliyor bel agrisi sirt kemikleri bebek kendine yer actigi icin. Adet sancisi cok belirgin oluyor farkedersiniz

Kasar peyniri bulgur pilavi gibi seyler tüket.

Renksiz su oglumu oyle dogurmustum ben.Tecrubeliyim anladim ama yok demislerdi suyu iyi dediler gonderdiler o zaman.20 gun oldu hemen hemen
benim de arada ıslaklık oluyor ama doktora bunun üstünden 2-3 kere gittim hatta altan bile baktılar . su gelmiyor dediler.
ama benim sarı pütürcüklü sıvı geliyor.
o yüzden merak ettim .

Aman canım benim doktorda günlük rutine dön dedi . Bende ev işi yürüyüs yaptim az az. Yine aşagi inmiş. Bu sürecte birazda kendimizi dinlememiz lazım. Simdi wc ye gideeken bile zorluyor.
Buraya yazdıktan sonra biraz da akıntım geldi su gibi çamaşırım ıslanmıştı ,berrak sıvıydı doktorumu aradım çıkmamıştı, gittim alttan spekulum ile baktı su değil akıntı dedi çok şükür. Benimde plesanta bi tık aşağı inmiş yine çok sorun değil ama dedi.Bol sıvı al dedi. Dinlenerek çok yorulmadan yürüyebilirsin dedi.
Renk uyumu çok önemli değil bence ben yenidoğan bebekte beyazı çok seviyorum beyaz aldım hastane çıkışı ama anneler için süslü tüylü taşlı beyaz pijama ve sabahlıkları sevmiyorum gelinlik gibi Kendime fotoğraf çekimi felanda olcak diye, birde ilk bebek içimde kalmasın biraz daha şık, renkli saten kimona tarzı sabahlık alcam içerisine sade bi gecelik, pijama takımı alırım. Sende içinden ne renk ve ne giymek geliyosa onu tercih et
Renksiz su oglumu oyle dogurmustum ben.Tecrubeliyim anladim ama yok demislerdi suyu iyi dediler gonderdiler o zaman.20 gun oldu hemen hemen
Çok geçmiş olsun sağlıkla zamanında gelir inşallah bebeğiniz. Sıvı gelmesi ne zamandır devam ediyor , ne sıklıkla oluyodu ? Bizlerinde aklında olsun bugün bende de oldu dr sorun yok dedi ama sizinde anlamamışlar sanırım ilk başlarda

Haklısın teşekkür ederim

Variteks kullanıyorum ben orta basınç ama ben de de kayma oluyordu.kilotlu çorap tarzı kullanalım dedi dr. Öyle kullanmaya başladım.

Canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum düz beyaz/ekru renk gecelik buldun mu bana da gösterebilir misin bulursan çok ihtiyacım varkimono olarak şunu almayı düşünüyorum sabahlık gibi kullanıcam

Eklentiler

• 549F3A54-9598-4F18-A482-0C74541AE935.png
    413,5 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba canim insallah saglikla ayrilirsiniz hastaneden bebeginle en kisa zamanda.sen yurtdisindaydin hatirladigim kadariyla.kac haftalik dogum yaptin?

Merhaba ben lohusahamile sitesinden bu takımı ve aynı renk terlik ve tacınıda aldım emzirme sütyenine kadar buradan aldım hepsi dün geldi kumaşı kalitesi oldukça hoşuma gitti Eki Görüntüle 2854613
Bunlar hastane için çok rahatsız edici modeller değil mi, dantelli falan böyle ferah ferah şeyler alacağım da böyle süslü alanları görünce ben mi çok basite alıyorum diyorum
Yeşil mercimek hariç hepsini yiyorum hergün süt muz kaşar mutlaka yemeye çalışıyorum peki bu beslenme şeklinde sizin bebeğinizin kilosu nasıldı son kontrolunuzde
Bana doktor kilosu için bir kaç gün geri değişti geçen ay. Her gün düzenli ceviz fındık badem kaju kayısı incir üzüm yedim süt içtim ara öğün. Kahvaltıda bazen kaşar, akşam muz. 27+4 te 1200 gram çıktı iyi toparlamış dedi doktor. Hatta hep 2-3 gün geriden gelirdi ölçüleri bu kez 5-6 önden çıktı.
Canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum düz beyaz/ekru renk gecelik buldun mu bana da gösterebilir misin bulursan çok ihtiyacım varkimono olarak şunu almayı düşünüyorum sabahlık gibi kullanıcam
Sabahlık almayı düşünmüyordum çok gereksiz geliyordu ama bu kimono çok mantıklı geldi ben de bakacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…