- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.321
Aynen cnm buda çok mantıklı özellikle doğum sonrası için çok ii olurKızlar benim buralarda kimsem yok oyüzden 1 gün öncesinden sütüm gelsin diye az şekerli kayısi üzüm kompostosu yapıp doguma giderken yanimda götüreceğim. Bağırsaklar calışsın diye kayisi suyu alin diyorlar ama hazirlar çok sekerli ve etkili değil. Belki sizede fikir olur.
Oy masallah yine büyüklermis kendilerini idare ederler kızın için kötü denk gelmiş tabi ama baba ve büyük çocuğun ilgilenirler onunla da dert etme hiç3. Ama digerlerinin yasi büyük biri 20 biride 16 kizim universite sinavina girecek onu yalniz biraktim şu an evle ilgili tek dusundugum şey o
Evet ben de ilk doğumda götürmüştüm bağırsak çalışması önemliKızlar benim buralarda kimsem yok oyüzden 1 gün öncesinden sütüm gelsin diye az şekerli kayısi üzüm kompostosu yapıp doguma giderken yanimda götüreceğim. Bağırsaklar calışsın diye kayisi suyu alin diyorlar ama hazirlar çok sekerli ve etkili değil. Belki sizede fikir olur.
Ben de 15 gün önce falan kaçırıyodum hapsirirken oksururkenYa kızlar birşey söylüycem bunu sizden başka kimseye diyemiyorumama ben çok altıma yapıyorum kaçırdı veriyorum hemen hapşırırken öksürürken anlamıyorum neden böyle oluyor günde bi kez mutlaka kaçırıyorum altıma
Ayyy yanlis anlama dalga gecmek icin degil komik geldiSevgili ağustos anneleri size bugün yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum biraz tedirgin oldum açıkçası. Sabah uyandım sırt üstü yattım 15+2 hamileyim bu arada karnımın sağ tarafında bir yumru vardı sertti ama sol taraf boştu yani şişlik ya da aertlik yoktu. Kalkınca düzeldi sonra nedendir acaba bu haftalarda başına gelen var mı ? Bir arkadaşım hemen doktora git falan dedi tedirgin oldum
Ahahah sağol abla bende dedim neden güldüAyyy yanlis anlama dalga gecmek icin degil komik geldibizler de ayni seyleri yasadik simdi dusununce güldüm. Butun gece bebek bi tarafta uzun sure yattigi icin orda kaliyor tabi sabah kalkinca da şişlik gozukuyor o tarafta arkadaşın biraz evhamlı sanırım sorun yok normal
Ben de ilk yasadigim sabahi hatirliyorum da dedim noluyor bu neAhahah sağol abla bende dedim neden güldütahmin ettim illa ki yaşayan biri vardır diye bana da dediler bi tarafa toplanmıştır ondan sertlik olmuştur bi tarafta diye. Kalkıp biri böyle diyince içime kurt düştü
Olabiliyor bel agrisi sirt kemikleri bebek kendine yer actigi icin. Adet sancisi cok belirgin oluyor farkedersinizGünaydın arkadaşlar. Şimdi doktoruma yazdım da sizlere de sormak istedim. Bel ağrısı yaşayan var mı aramızda acaba rahim büyüyor diye mi ağrıyor yoksa sancı mı çekiyorum anlayamıyorum. Adet sancısına da benziyor. Belim ve karnım çok açık kalıyor üşütüyor muyum anlayamıyorum. Var mı bel ağrısı karın ağrısı çeken?
Aynen cnm buda çok mantıklı özellikle doğum sonrası için çok ii olur
Kasar peyniri bulgur pilavi gibi seyler tüket.Biraz önce kontrolden geldim Dr biraz canımı sıktı şimdiye kadar bebeğin tüm ölçümleri kilosu vs hep 1 hafta - 10 gün önde gidiyodu 1 aydır annemin sağlık problemleriyle ilgileniyorum açıkçası çok yemek de yiyemiyorum bugün ölçümler 1 hafta geri çıktı kilosu da 1.137g çıkınca dr kilosu doğduğunda düşük Bi çocuk olur 3.500- 3800 değil de 3100 falan doğar dedi sağlıklı olsun da varsın kilosu az olsun sadece bu çok problemmiş gibi söyleyince üzüldüm aslında herşey yiyorum ama porsiyon olarak iştahım düştü 1 aydır baya az yiyorum sizler bebeğin kilosuna da etki edecek neler yiyorsunuz acaba
benim de arada ıslaklık oluyor ama doktora bunun üstünden 2-3 kere gittim hatta altan bile baktılar . su gelmiyor dediler.Renksiz su oglumu oyle dogurmustum ben.Tecrubeliyim anladim ama yok demislerdi suyu iyi dediler gonderdiler o zaman.20 gun oldu hemen hemen
Buraya yazdıktan sonra biraz da akıntım geldi su gibi çamaşırım ıslanmıştı ,berrak sıvıydı doktorumu aradım çıkmamıştı, gittim alttan spekulum ile baktı su değil akıntı dedi çok şükür. Benimde plesanta bi tık aşağı inmiş yineAman canım benim doktorda günlük rutine dön dedi . Bende ev işi yürüyüs yaptim az az. Yine aşagi inmiş. Bu sürecte birazda kendimizi dinlememiz lazım. Simdi wc ye gideeken bile zorluyor.
Renk uyumu çok önemli değil bence ben yenidoğan bebekte beyazı çok seviyorum beyaz aldım hastane çıkışı ama anneler için süslü tüylü taşlı beyaz pijama ve sabahlıkları sevmiyorum gelinlik gibiSelam kızlar
Birşey danisacagim internetten mağazalardan gömlek yaka pijama bakıyorum da bebeğin hastane çıkışında aynı renk mi olması lazım.
Görsel bütünlük açısından genelde aynı renk tercih ediliyor herhalde.
Siz nasıl tercih ediyorsunuz düz mü baskılı mı sade mi şık mı?
Önerebileceginiz siteler varsa yazabilirmisin yada şimdiden alanlar varsa resim paylaşabilir mi?
Çok geçmiş olsun sağlıkla zamanında gelir inşallah bebeğiniz. Sıvı gelmesi ne zamandır devam ediyor , ne sıklıkla oluyodu ? Bizlerinde aklında olsun bugün bende de oldu dr sorun yok dedi ama sizinde anlamamışlar sanırım ilk başlardaRenksiz su oglumu oyle dogurmustum ben.Tecrubeliyim anladim ama yok demislerdi suyu iyi dediler gonderdiler o zaman.20 gun oldu hemen hemen
Haklısın teşekkür ederimBen de ilk yasadigim sabahi hatirliyorum da dedim noluyor bu nebaktim biraz bekleyince balık gibi kayıverip gitti ortaya anladim bebek oldugunu. Hala da oluyor en çok ne tarafa yatarsam orada oluyor bebek. Yeter ki bunlar olsun tedirgin eden insallah hayirlisiyla dogururuz hepimiz
Variteks kullanıyorum ben orta basınç ama ben de de kayma oluyordu.kilotlu çorap tarzı kullanalım dedi dr. Öyle kullanmaya başladım.Ben gebelik öncesi diz üstü almıştım orta basınç kullanımında çok zorlandım çok sıkmıştı etimi kesmişti resmen..aşağıya doğru da kayma oluyordu.Şimdiki doktorum profilaktik olarak kullanabilirsin dedi ..Konforlu kullanımı varsa siz hangii marka aldınız orta basınç mı?
Canım ben de aynı senin gibi düşünüyorumBuraya yazdıktan sonra biraz da akıntım geldi su gibi çamaşırım ıslanmıştı ,berrak sıvıydı doktorumu aradım çıkmamıştı, gittim alttan spekulum ile baktı su değil akıntı dedi çok şükür. Benimde plesanta bi tık aşağı inmiş yineçok sorun değil ama dedi.Bol sıvı al dedi. Dinlenerek çok yorulmadan yürüyebilirsin dedi.
Renk uyumu çok önemli değil bence ben yenidoğan bebekte beyazı çok seviyorum beyaz aldım hastane çıkışı ama anneler için süslü tüylü taşlı beyaz pijama ve sabahlıkları sevmiyorum gelinlik gibiKendime fotoğraf çekimi felanda olcak diye, birde ilk bebek içimde kalmasın biraz daha şık, renkli saten kimona tarzı sabahlık alcam içerisine sade bi gecelik, pijama takımı alırım. Sende içinden ne renk ve ne giymek geliyosa onu tercih et
Çok geçmiş olsun sağlıkla zamanında gelir inşallah bebeğiniz. Sıvı gelmesi ne zamandır devam ediyor , ne sıklıkla oluyodu ? Bizlerinde aklında olsun bugün bende de oldu dr sorun yok dedi ama sizinde anlamamışlar sanırım ilk başlarda
Merhaba canim insallah saglikla ayrilirsiniz hastaneden bebeginle en kisa zamanda.sen yurtdisindaydin hatirladigim kadariyla.kac haftalik dogum yaptin?Merhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Evet yurtdisindayim 28 haftalık yaptım inşallah beni taburcu ettiler bile çıktım ben bugün tek gidip görüp geldimMerhaba canim insallah saglikla ayrilirsiniz hastaneden bebeginle en kisa zamanda.sen yurtdisindaydin hatirladigim kadariyla.kac haftalik dogum yaptin?
Bunlar hastane için çok rahatsız edici modeller değil mi, dantelli falan böyle ferah ferah şeyler alacağım da böyle süslü alanları görünce ben mi çok basite alıyorum diyorumMerhaba ben lohusahamile sitesinden bu takımı ve aynı renk terlik ve tacınıda aldım emzirme sütyenine kadar buradan aldım hepsi dün geldi kumaşı kalitesi oldukça hoşuma gittiEki Görüntüle 2854613
Bana doktor kilosu için bir kaç gün geri değişti geçen ay. Her gün düzenli ceviz fındık badem kaju kayısı incir üzüm yedim süt içtim ara öğün. Kahvaltıda bazen kaşar, akşam muz. 27+4 te 1200 gram çıktı iyi toparlamış dedi doktor. Hatta hep 2-3 gün geriden gelirdi ölçüleri bu kez 5-6 önden çıktı.Yeşil mercimek hariç hepsini yiyorum hergün süt muz kaşar mutlaka yemeye çalışıyorum peki bu beslenme şeklinde sizin bebeğinizin kilosu nasıldı son kontrolunuzde
Sabahlık almayı düşünmüyordum çok gereksiz geliyordu ama bu kimono çok mantıklı geldi ben de bakacağım :)Canım ben de aynı senin gibi düşünüyorumdüz beyaz/ekru renk gecelik buldun mu bana da gösterebilir misin bulursan çok ihtiyacım var kimono olarak şunu almayı düşünüyorum sabahlık gibi kullanıcam
Allah yardım etsin nasıl bebeğinizin durumu kilosu falanEvet yurtdisindayim 28 haftalık yaptım inşallah beni taburcu ettiler bile çıktım ben bugün tek gidip görüp geldim