- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #15.081
Ya bende ondan çok korkuyorum oyuzdenn bebek 1 yaşıma gelmeden kendi odasında uyumaya alıştıracağım elimdenn geldiğince eşime de vakit ayıracağimYa kızlar içime dert düştütesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı
Normalde bende kocamı çok kıskanan biriydim tüm gün mesajlaşırdık 1 saat bile yazmasa kıyamet kopardıBizim şimdiden bozuldu bacı gardaş takılıyoruz evde
Ufak tefek şeyler olur muhtemelen şimdi hiç mi tartışmıyoruz? Inşallah huzurumuz olsun bebelerle kocayla mutlu mutlu yasayalım ne olur yani
Allahtan benim kayınvalidem ben bakarım ilgilenirim diyor ara araYa bende ondan çok korkuyorum oyuzdenn bebek 1 yaşıma gelmeden kendi odasında uyumaya alıştıracağım elimdenn geldiğince eşime de vakit ayıracağim
Agresif bir insan oldum ben hamilelikle birlikte. Bu gidişle bebekten önce ben değiştircem eşimin huyunu suyunuYa kızlar içime dert düştütesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı
Ya kızlar içime dert düştütesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı
Şanslısınızzz maşallahhh Allah ağzınızın tadını bozmasınIlk doğumum öncesi yani evliliğimizin ilk yılı eşim çorabını bile kaldırmazdı. Oğlum doğdu kendiliğinden yardım etmeye başladı. Simdi 2.hamileliğim cam silme ,mutfak dolaplarını silme, haftalık dip temizlik eşimde. Beni hiç sıkmadı yapabildiğin yetiştirebildiğin kadarıni yap önceliğimiz çocuk dedi hep.
Daha önce lohusalık yaşamıs biri olarak tek tavsiyem sizi gerebilecek insanları çağırmayın. Cünku lohusalıkta tahammül azalırken stres artıyor.
Adamın pabucu dama atıldı desene bebek gelmeden daha napsınNormalde bende kocamı çok kıskanan biriydim tüm gün mesajlaşırdık 1 saat bile yazmasa kıyamet kopardışimdi yazmak aramak aklıma bile gelmiyor o yazar ararsa konuşuyoruz bi de kendisi 3 aydır memlekette yanımda yok öyle bi alıştım ki salı günü geliyor ben şimdiden nası bakacsm bu adama derdindeyim geçen saç sakal traş olmuş bende resim gönder göreyim dedim o da hemen kıskandın demi evde miyim acaba diye istiyorsun resim dedi adamda kıskanılmayı ozlemiş yoo alakası yok gondermezsen gonderme yazdım
Merhaba...doktorlarin bazilari asi olma mi diyorBen gittim
Ben de alerjimin olmasi dolayisiyla asi olayaim mi diye sordum, "Olma" dedi. Hayirlisi insallah bir sorunla karsilasmayiz
Benim ilk gebeligim ama cevremde kime sorsam ilk 3 ay mutlaka alinmasi gereken urun diyorlar...hattane kadar yuksek o kadar iyiymis ...sutten sonra cocuk rahat kusmasi icin bir de Allah korusun duz yatakta rahat cikaramadigi icin bebek bogulabilir kusmugunda demislerdiBu reflü yatağı gerekli mi yaaa bi ben almadım sanki
Ya bu reflü yatagına etrafimda hic rastlamadim ben de. Emzirdikten sonra gazini cikarip biraz yan yatiriyodu kiz kardesim ondan sonra uykuya geciyordu yeğenlerim kusan bebekler degillerdi bir de. Belki o yuzden. Bazi bebekler cok kusuyor yapı olarak. Bakalim simdilik almiycam dogumdan sonra duruma gore bakarizBenim ilk gebeligim ama cevremde kime sorsam ilk 3 ay mutlaka alinmasi gereken urun diyorlar...hattane kadar yuksek o kadar iyiymis ...sutten sonra cocuk rahat kusmasi icin bir de Allah korusun duz yatakta rahat cikaramadigi icin bebek bogulabilir kusmugunda demislerdibu sebepten dolayi alacagim ilk urunlerden biri kesinlikle resflu yastigi olur
Benim de ilk gebeligim...ve bebegi igrendigimizden beri yani yaklasik 4 aydir cinsel iliski hic yasamadikEvet ikinci ucuncu dogumlarini yapacak olanlardan tavsiye alalim bu konudaben de cok tedirginim ya eşimin ilgisi azalırsa, ya bana yardım etmezse, doğumdan sonra bozulan vücudumdan dolayı ya beğenmezse cinsel hayat da cok önemli eskisi gibi olmayacaktır eminim ama bence orda dengeyi tutturabilirsek olcak gibi erkek sonucta
Evet canım çok haklısın, 1 saat sora bile değiştiriyorlarken; nerdeyse 20 haftasonra .... pes diyorum. Bu arada dedim saf gibi, sora değiştirir yani dimi vb. Sakin sakin depiştirebilir dedi geçti.Benim 22 haftalik kafa asagida ,, doktor dediki 1 saat sonra yukaridada olabilir cok degistiriyorlar pozisyonunu hatta dogum sancisi gelince bile kendini ters ceviren bebekler varmis,, hic birseyin garsntisi yok dogum anina kadar doktorun resmen seni sezeryana alistiriyor
Evet bizde de aynı durum sıkıntı yok uygun sekilde olabilir diyorum esime ama korkuyorBenim de ilk gebeligim...ve bebegi igrendigimizden beri yani yaklasik 4 aydir cinsel iliski hic yasamadikdoktordan izin cikmasina ragmen ve ben istememe ragmen esim bebege bisey olursa diye yanima dahi yaklasmiyor...ben iradeli biriyim bebegimiz icin 9 ay sen sikinti cekecen ben de tutsam ne olacak ki deyip duruyor...ilgiye gelince bence bu kisiye gore degisir...ben hamileyim diye esim ekstra uzerime dusmeye basladi...ekstra ev isinde yardimci olmaya basladi haa dogunca ne olur bilemiycem ama esim cocuklara asiri duskun ...yegenlerini sevebilmek icin ve onlara batmasin diye kalkip onlar icin sabah erkenden tiras olan biri ama tabi dedigim gibi dogumdan sonra degisir mi bilemiyirum
Aynen bende evimi tam annemim karşısından aldım sirf yakın olayım diye ama allah var benim koca gelince yemeği de yapar iş izmet te yaparAllahtan benim kayınvalidem ben bakarım ilgilenirim diyor ara arayeni ev aldı bize yakın sırf bebiş geliyor diye hatta gene de korkuyorum işte yeni bi düzen sonuçta
Aynen valla adamda artık şaşırıyor bukadar çok değiştimde efrafımda kiler bile şaşırıyorAdamın pabucu dama atıldı desene bebek gelmeden daha napsın
Bende hep kasıklarımda hissediyorum ya nadir göbek çevresinde hissettiğim ama doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. Özelde çalışmasına rağmen normal doğum yanlısı kendisi bundan şüphem yok. Hatta plesantanın yerleşim yerine bakarken normal doğum için engeli yok demişti. Ama dediğim gibi hiç böyle bir şeyden de bahsetmediSeninle ayni haftamiz 1 ay önce kontrole gittigimde bana da makat gelisi dedi ama asiri anlamsiz yani tabiki dönecek. Hala da aynı duruyor tekmelerini hep kasığımda hissediyorum, arada bir cikiyor yukari sonra yine asagiya iniyorbu doktorlari anlamiyorum 32.haftada dönüyorlarmis zaten
Bebek taşıyoruz kolay mi arasınlar bi zahmetAynen valla adamda artık şaşırıyor bukadar çok değiştimde efrafımda kiler bile şaşırıyorolsun ama şimdi ben daha kiymetli oldum habire arıyor yazıyo
Evet erken haftalarda söylenmesinin bir anlami yok herhalde kafamizda neler kurabilecegimizi dusunemiyorlarBende hep kasıklarımda hissediyorum ya nadir göbek çevresinde hissettiğim ama doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. Özelde çalışmasına rağmen normal doğum yanlısı kendisi bundan şüphem yok. Hatta plesantanın yerleşim yerine bakarken normal doğum için engeli yok demişti. Ama dediğim gibi hiç böyle bir şeyden de bahsetmedi
Canım reflü yastığı mı alıcaksı reflü yatağı mıBenim ilk gebeligim ama cevremde kime sorsam ilk 3 ay mutlaka alinmasi gereken urun diyorlar...hattane kadar yuksek o kadar iyiymis ...sutten sonra cocuk rahat kusmasi icin bir de Allah korusun duz yatakta rahat cikaramadigi icin bebek bogulabilir kusmugunda demislerdibu sebepten dolayi alacagim ilk urunlerden biri kesinlikle resflu yastigi olur