- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #15.101
Haha aynen canımBebek taşıyoruz kolay mi arasınlar bi zahmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha aynen canımBebek taşıyoruz kolay mi arasınlar bi zahmet
Ben de 1 yaşa kadar yaptim bi tek ben degilmisim herkes erken dedi ama temmuz sicaginda kocaman gobekle ütü yapmak cok gozumde buyudu valla hersey hazirHanımlar benim kıyafet alışverişim bitti. 16-18 aya kadar kıyafet aldım. Hepsini yıkadım bu gün ütüledim ama daha şimdiden çok zorlandım iki yastık koydum belime ama oturarak ütüledim birde ama yine de belim koptu. Aylarına göre ayırdım vakumlu poşetlere koydum onlarıda hurçlara koyup kaldırdım yine hoşuma giden şeyler olur alırım ama onuda çok biriktirmeden yapmayı düşünüyorum ütü insanı yoruyormuş.
Hanımlar benim kıyafet alışverişim bitti. 16-18 aya kadar kıyafet aldım. Hepsini yıkadım bu gün ütüledim ama daha şimdiden çok zorlandım iki yastık koydum belime ama oturarak ütüledim birde ama yine de belim koptu. Aylarına göre ayırdım vakumlu poşetlere koydum onlarıda hurçlara koyup kaldırdım yine hoşuma giden şeyler olur alırım ama onuda çok biriktirmeden yapmayı düşünüyorum ütü insanı yoruyormuş.
Oo maşallah size ben 0-3 ay aldım sadece Onları da katladım koydum. Yıkama ütüleme işine son zamanlarda gireyim dedim.Ben de 1 yaşa kadar yaptim bi tek ben degilmisim herkes erken dedi ama temmuz sicaginda kocaman gobekle ütü yapmak cok gozumde buyudu valla hersey hazir
Canim ayni sey ben karistiriyom isimlerCanım reflü yastığı mı alıcaksı reflü yatağı mı
Ben daha 1 corap bile almadimokudukca gec kaldigimi dusunuyorum...15 nisanda Rabbim izin verirse detaylimiz var ondan sonra alirim insallah.....listem hazir hatta ne alacagim da belliBen de 1 yaşa kadar yaptim bi tek ben degilmisim herkes erken dedi ama temmuz sicaginda kocaman gobekle ütü yapmak cok gozumde buyudu valla hersey hazir
Zaten cok zaman alan seyler degil ben hep internetten siparis verdim indirimleri takip edip 1 haftada komple biter ben biraz tezcanliyim da yoksa kimse gec kalmadi. Bir tek pijamamı biraktim en sona. Bilemeyiz kac kiloyla doguma girecegimiziBen daha 1 corap bile almadimokudukca gec kaldigimi dusunuyorum...15 nisanda Rabbim izin verirse detaylimiz var ondan sonra alirim insallah.....listem hazir hatta ne alacagim da belli
Bende bidahaki randevumdada cinsiyetti kesinlestirirsem herseyini alip hazirliycam biraz agirlassam hayatta yapamam, bide ne olacagi belli olmaz hem bu korona hem hamilelikde risk olurmu ilerde sona birakmak istemiyorum, doktor cinsiyet konusunda kesin konusmadigi icin almak istemiyorum biseyHanımlar benim kıyafet alışverişim bitti. 16-18 aya kadar kıyafet aldım. Hepsini yıkadım bu gün ütüledim ama daha şimdiden çok zorlandım iki yastık koydum belime ama oturarak ütüledim birde ama yine de belim koptu. Aylarına göre ayırdım vakumlu poşetlere koydum onlarıda hurçlara koyup kaldırdım yine hoşuma giden şeyler olur alırım ama onuda çok biriktirmeden yapmayı düşünüyorum ütü insanı yoruyormuş.
Aaa evet bak o ihtimali atlamışım.Kumda yapabilir idrar yollarındaki kanamayı ufak olduğu için zedeliyor idrar yollarını.Bol su iç taşa dönüşmesin.Dr a gittim kum olabilceginden bahsetti canım munurol şase verdi bu gece kullanacam bakalım.
Doktorunuz iyiymişBende hep kasıklarımda hissediyorum ya nadir göbek çevresinde hissettiğim ama doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. Özelde çalışmasına rağmen normal doğum yanlısı kendisi bundan şüphem yok. Hatta plesantanın yerleşim yerine bakarken normal doğum için engeli yok demişti. Ama dediğim gibi hiç böyle bir şeyden de bahsetmedi
Ooo 16-18 ay mı.? O kadar yorulmasaydınız ya. 0-3 ay. Hadi 6 ay olsun. çocuk 1 yaşında yürüyünce yapardınız. Hayırlı upurlu olsunHanımlar benim kıyafet alışverişim bitti. 16-18 aya kadar kıyafet aldım. Hepsini yıkadım bu gün ütüledim ama daha şimdiden çok zorlandım iki yastık koydum belime ama oturarak ütüledim birde ama yine de belim koptu. Aylarına göre ayırdım vakumlu poşetlere koydum onlarıda hurçlara koyup kaldırdım yine hoşuma giden şeyler olur alırım ama onuda çok biriktirmeden yapmayı düşünüyorum ütü insanı yoruyormuş.
Aynen Oğlumda kullanmadım gerek de duymadım açıkçası. Her emzirmeden sonra gazını çıkarıyordum sonra yan yatırıyordum. Kusma falan da çok olmadı. Çok şükür. Başlarda yastık da kullanmadım ben hala da yastıksız yatar öyle alıştığı için. Ama burada gördükçe baya heves ettim alsam mı diye düşünüyorum. Kullanışlı gibi geliyor. Ya da doğumdan sonra öyle çok kusan bi bebek olursa o zaman alırım.Ya bu reflü yatagına etrafimda hic rastlamadim ben de. Emzirdikten sonra gazini cikarip biraz yan yatiriyodu kiz kardesim ondan sonra uykuya geciyordu yeğenlerim kusan bebekler degillerdi bir de. Belki o yuzden. Bazi bebekler cok kusuyor yapı olarak. Bakalim simdilik almiycam dogumdan sonra duruma gore bakariz
Benim pek bi bilgim yok oyüzden sordum hani farklı farklı ürünler mi var acaba diyeCanim ayni sey ben karistiriyom isimler
Benim için hiç geçmiyor gibiSlm kızlar. Ne kadar heyecanlı da olsak zaman nasıl hızlı geçiyor dimi
Ona da tıkladım ama acilmiyor hiç bişey boşa tiklaniyor sankiAtılıyo. Mesaj yazarken bak altta “dosya ekle” diyor
Suyu az içiyorum sanırım ondan olmuş olabilir şimdi içtiğim bardakları sayıyorum sürekli wc deyimAaa evet bak o ihtimali atlamışım.Kumda yapabilir idrar yollarındaki kanamayı ufak olduğu için zedeliyor idrar yollarını.Bol su iç taşa dönüşmesin.
Merhaba. Hayir gerek duyuyorlar. Benim aleejik bir bunyem oldugu icin doktoruma sordum. Olma dedi. Nasil bir reaksiyon verir bunyem bilemiyoruz cunku. Bu yuzden. Yoksa ilk basta asi olmami istemistiMerhaba...doktorlarin bazilari asi olma mi diyorneden acaba kotu bir sey mi tetenoz asisi yoksa gerek mi duymuyorlar