- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #15.061
Allah bağışlasın bence de döner.Benim oglumda son hafta ters döndü makattan doğdu sezeryanla.sonrasından kalça çıkıklığı bakıldı problem yaşamadık. Daha 19. Haftadasın döner bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın bence de döner.Benim oglumda son hafta ters döndü makattan doğdu sezeryanla.sonrasından kalça çıkıklığı bakıldı problem yaşamadık. Daha 19. Haftadasın döner bence
Çocuk olunca eş değişmemiştir de bence eşin yapmadıkları çocuk olunca kadınlara daha çok batmaya başlamıştır. Yardıma ihtiyacı olur insanın eş de içerde yayılıp yatıyorsa insan çıldırır.Ya kızlar içime dert düştü tesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı
Ya kızlar içime dert düştü tesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı
Evet ikinci ucuncu dogumlarini yapacak olanlardan tavsiye alalim bu konuda ben de cok tedirginim ya eşimin ilgisi azalırsa, ya bana yardım etmezse, doğumdan sonra bozulan vücudumdan dolayı ya beğenmezse cinsel hayat da cok önemli eskisi gibi olmayacaktır eminim ama bence orda dengeyi tutturabilirsek olcak gibi erkek sonuctaÇocuk olunca eş değişmemiştir de bence eşin yapmadıkları çocuk olunca kadınlara daha çok batmaya başlamıştır. Yardıma ihtiyacı olur insanın eş de içerde yayılıp yatıyorsa insan çıldırır.
Bizim şimdiden bozuldu bacı gardaş takılıyoruz evdeEvet ikinci ucuncu dogumlarini yapacak olanlardan tavsiye alalim bu konuda ben de cok tedirginim ya eşimin ilgisi azalırsa, ya bana yardım etmezse, doğumdan sonra bozulan vücudumdan dolayı ya beğenmezse cinsel hayat da cok önemli eskisi gibi olmayacaktır eminim ama bence orda dengeyi tutturabilirsek olcak gibi erkek sonucta
Evet yaa biz de öyle olduk kankacılık oynuyoruz ben de korkuyorum bisey olacak diye o da korkuyor illaki dogumdan sonra tartismalar cikacak cocuk yuzunden ama saygi olduktan sonra her sey rayina otururBizim şimdiden bozuldu bacı gardaş takılıyoruz evde
Ufak tefek şeyler olur muhtemelen şimdi hiç mi tartışmıyoruz? Inşallah huzurumuz olsun bebelerle kocayla mutlu mutlu yasayalım ne olur yani
Yok değişmez illa yaa düşünme bunları. Bizim aramız zaten idare ederdi. Aynı hepYa kızlar içime dert düştü tesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı
Senin doktor sezeryan yapacak ona hazırlık yapıyor. Benim 36. Haftada döndü bebek ya şimdiden nasıl anlamış zor olacağınıGünaydın kızlar. Bebek ters dönmş. Daha 19. Hftadayım. Doktor hmn olumsz knuşuyo. Zorlu doğm olckmış. Döner o zamana kadar kaç kere.
Ben hep ağdaya gidiyorum. Jiletle illa kalıyo.Kızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben ağda yapıyordum önceden ama şimdi kuafore gtmek istemediğimden jilete geçtim ama bölede bas edilmiyor sanki
Esim 2 normal dogumda da yanimdaydi.ben olsam tiksinirdim bazi seyleri gorsem herhalde ama sukur oyle birsey olmadi.dogumdan sonra kilo da alsak,pek vakitte bulamasak kisisel bakimi atlamamk gerekiyor.dogurdum ama Hala hayattayim kadinim mesajini vermek onemli .ben genelde esime guvenmedigimden bebek bakiminda pek sorumluluk vermezdin ve annem hep yanimda yardimimdadir hala.onun da etkisiyle esim Geri planda kaldi hep.sevmek ve oyun oynamak icin var cocuklari.onun disinda pek faydasi olmuyor.. sonuc olarak yardima muhtac oldugunuzu hissettirin.sorumluluk yukleyin.o olmazsa yapamazsiniz gibi.. biraz da kisilik meselesi ve Aile yapisiyla alkali gerci ama.Evet ikinci ucuncu dogumlarini yapacak olanlardan tavsiye alalim bu konuda ben de cok tedirginim ya eşimin ilgisi azalırsa, ya bana yardım etmezse, doğumdan sonra bozulan vücudumdan dolayı ya beğenmezse cinsel hayat da cok önemli eskisi gibi olmayacaktır eminim ama bence orda dengeyi tutturabilirsek olcak gibi erkek sonucta
Günahını almıyım diyorum ama aynen öyle. Hani ben sezeryan oldupunda aklıma kötü bişey gelmesin hesabı. “Doktor zaten bana ters durduğunu ve zorlu olavapını demişti. Yoksa sezeryan yapmazdı” ay bi de biraz zor olacak diyo yaa bana bu cümleyi devlette kimse demedi. Bu doktora gitmem bi daha.Senin doktor sezeryan yapacak ona hazırlık yapıyor. Benim 36. Haftada döndü bebek ya şimdiden nasıl anlamış zor olacağını
Insallah değismezler deneyimliler paylaşsa ne iyi olurYok değişmez illa yaa düşünme bunları. Bizim aramız zaten idare ederdi. Aynı hep
Ameennnn şuan umrumda diil belki biz onları bepenmeyiz ilerdeInsallah değismezler deneyimliler paylaşsa ne iyi olur
Evet cok sinir bozucu sanırım bnde ağdaya devam edecrğimBen hep ağdaya gidiyorum. Jiletle illa kalıyo.
Benim bebisimde 1 hafta once pit pit vururdu. Simdi sadece donusunu hissediyorum. Gobek kismininda soguk olmasi gerekiyor. Bizim.de.cok sicak tutmamamiz gerekiyor. hatta cok sicak suyla banyo yapmayin.derler gebelere..m24+0 olduk iki gündür hareketi değişti hanımlar önceden vuruyordu şimdi öyle dönüyor elimi koyuyorum elimin altında sürekli dönüyor. Bi sağ tarafta bir sol tarafta bir göbek deliğinin üstünde hissediyorum ve kat kat giymeme rağmen göbeğime dokununca buz gibi ısınmıyor neden acaba böyle olan var mı?
Benim 22 haftalik kafa asagida ,, doktor dediki 1 saat sonra yukaridada olabilir cok degistiriyorlar pozisyonunu hatta dogum sancisi gelince bile kendini ters ceviren bebekler varmis,, hic birseyin garsntisi yok dogum anina kadar doktorun resmen seni sezeryana alistiriyorGünaydın kızlar. Bebek ters dönmş. Daha 19. Hftadayım. Doktor hmn olumsz knuşuyo. Zorlu doğm olckmış. Döner o zamana kadar kaç kere.
Aaa öylemi ben bilmiyordum sıcak suyla yapıyordum ben hatta göbeğim ısınsın diye karnıma çok su tuttum ne zararı var kiBenim bebisimde 1 hafta once pit pit vururdu. Simdi sadece donusunu hissediyorum. Gobek kismininda soguk olmasi gerekiyor. Bizim.de.cok sicak tutmamamiz gerekiyor. hatta cok sicak suyla banyo yapmayin.derler gebelere..m
Haa şimdi ben uyandım bebek çok aşağida olunca makat mı oluyor benimkide hep kasıklarımda afedersiniz ama hep tam vajinamın ustunde hisetiriyor kendini ama yukari da çıkıyorSeninle ayni haftamiz 1 ay önce kontrole gittigimde bana da makat gelisi dedi ama asiri anlamsiz yani tabiki dönecek. Hala da aynı duruyor tekmelerini hep kasığımda hissediyorum, arada bir cikiyor yukari sonra yine asagiya iniyor bu doktorlari anlamiyorum 32.haftada dönüyorlarmis zaten
Evet bebegin makatından bahsediyor aşağıda diye benim de hep kasığımda bazen de gobek deligimin yanlarında hareketler oluyor belki yumruktur onlar da bilemiyorum ki pazartesi soracagim doktora nerdeymisHaa şimdi ben uyandım bebek çok aşağida olunca makat mı oluyor benimkide hep kasıklarımda afedersiniz ama hep tam vajinamın ustunde hisetiriyor kendini ama yukari da çıkıyor