2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Videoya nasıl cektiniz
Karnımı açtım video başlatım tekme atma anını yakaladım bugun tam 22+0 olduk sabahtan beri tekme atması fln bakınca beli oluyor bende şok oldum hala kımıldiyor ve karıma bakınca gözle göruluyor

Karnımı açtım video başlatım tekme atma anını yakaladım bugun tam 22+0 olduk sabahtan beri tekme atması fln bakınca beli oluyor bende şok oldum hala kımıldiyor ve karıma bakınca gözle göruluyor
Ben video açınca veya elimi koyunca duruyorlar utangaç olacaklar zaar
Geçen gün uzanmışım kitap okuyorum hareket etmeye başladılar. Kitabi karnımın üzerine koydum öyle hızlı vurdu ki sagdaki, kitap yere düştü

hey maşallah bende 1 haftadır kımıldiyor video yapmaya çalışıyorum video açinca duruyor şimdi bende şaşirdim nasil izin berdi video çekmeme ama çok güzel bir duygu ya birde insan ilk defa yaşayınca duygulanıyor oyle mutlu oldum ki bir de kucağima alinca ki mutlulu hayal bile edemiyorum bukadarcikla boyle mutlu olduysam kucagima alinca neler olacak

Inşallah o günleri de görücez annesi
Benimkiler sabah uyandırmaya bile başladılar muhtemelen doğum sonrası sabah 7.30da uyanacaklar sürekli anne karnında alıştırmaya baslıyorlarmış ya takip et bakalim aktif olduğu zamanları

Benimki annesi gibi gece kuşu olacak gece 12-5 arası hiç durmuyor çunku annesi uyumuyor 4/5 gibi yatıyorum sabah en geç 11 de kalkıyorum o da ozaman uyanıyo sonra kahvalti fln oglen 1/2 tekrar uyku akşam 5/6 ya kadar oda benle aynı yanı bence ben uyaninca o da uyanacak ben yatinca o da yatacak

Sabaha karşı yatıp 11de kalkmanın bir sırrı var mı bacım bana da söylesene
Rapor aldıktan sonra uyku düzenim bir bozuldu ki anlatamam. Gece 2-3 gibi yatıyorum öğlen 1e kadar yataktan çıkamıyorum bütün günüm ölmüş gibi hissediyorum. Eşim 5te eve geliyor 1de kalk kahvaltı yap sonra 5e kadar mutfakta geçiyor. Bi taraftan bu günleri çok arayacan yat diyorum diğer taraftan öğlene kadar uyuduğum için sinirlerim bozuluyor

Hiç bi fikrim yok bazen sabah 5 yatıp 8 de bile uyanabiliyorum normalde uykuyu cok seven biriyim 10 saat uyku yapmadan uyanmam ama hamile kaldiğimdan beri ne uyku kaldı ne birşey çok sık wc kalktım için okadar az uyuyorum bence piskolojim bozuluyor uyanmaktan o yuzden uyaninca birdaha uyamıyorum bana da siz söyleyın ben nasıl fazla uyabilirim yüzüm 1 karış kaldı gözler çokuşte artık uykusuzluktan bebek gelmeden daha ben çöküşteyim keşke bende uyabilsem kaliteli bir uykuya okadar çok ihtiyacım var ki

Son düzenleme:
Öglen uykusu alınca erken uyanıyor ınsan bende öglen 1 saat bıle uyusam sabah 6 da ayaktayım bol bol uyu canım uykunun tadını cıkar bu günleri cok arıycaz, bol bol enerji depolamalıyız

Hamilelikte crp yükseliyor mu acaba, lökosit eritrosit 3-5 tane ise normal sayılır ama benim eritrosit 9 çıkmış o kafama takıldı

canım benimde bugün idrarda hem nadir eritrosit hemde amorf ürat kristalleri görüldü yazıyor.kültür daha çıkmadığı için doktorumla görüşmedim ama çok panikledim.
Kristaller kum mu acaba miktarı azsa çabuk geçer heralde bol su içmeli de ben az içiyorum sanırım çok içince de wc den çıkamıyorum. Ben de Dr a gonderiyim sonuçları döner umarım

Günaydın kızlar resimli magnet diye Bi site var 104 foto 29 TL ben 312 tane foto ve 9 magnet 104 TL yaptırdım bugun geldi beğendim. çok fotosu oluğta uyguna çıkarmak isterseniz Bi bakın siteye bence güvenilir. Sabah sabah reklam gibi oldu ama gerçekten benim gibi flaşta kalmasını istemiyorsunuz Bi bakın derim

Genel olarak sonuçların güzel endişelenme.İdrar yolu enfeksiyonun yok gibi gözüküyor ama bu kanama idrar yollarından değil de başka bir yerden de olabilir ama yinede çok fazla değil korkma.

Kristaller kum mu acaba miktarı azsa çabuk geçer heralde bol su içmeli de ben az içiyorum sanırım çok içince de wc den çıkamıyorum. Ben de Dr a gonderiyim sonuçları döner umarım
muhtemelen kum canım doktora daha ulaşamadım kültür sonucun ćikmadı daha umarım bebeğime bir zararı olmaz
çok korkuyorum.

Hıc acımıyor sadece ılk zaman bıraz yanma oda cok az ama bende cok korkarak gıdenlerdendım
Gerçekten miii ikinci dozu yaptırdın mı peki ?
iğne korkumu nasıl yenicem bilmiyorum
Sabah gidecektim kendi kendime iş uydurdum evde. Ama kaçışım yok bugün yaptırmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…