- 21 Aralık 2020
- 266
- 332
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.961
Ben gidemedim bugün. Sağlık ocağına gidicem az sonra. Dönüşte bakarım artık , tabi bi şey kaldıysaKızlar bim e gideniniz var mı harikaaa şeyler gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gidemedim bugün. Sağlık ocağına gidicem az sonra. Dönüşte bakarım artık , tabi bi şey kaldıysaKızlar bim e gideniniz var mı harikaaa şeyler gelmiş
Ayy aynı ben ilk kızıma hamileyken hiç acımamıştı. Buz gibi bi şey değmiş gibiydi sadece. Bu hemşirenin eli ağır biraz. Bakalım , korkunun acele çaresi yokIkıncı dozumu 2 hafta var daha ben korkudan bayılırm dıye yanımda bıryle gıttım dusun ama hıc gerek yokmus
Kesinlikle bak canım uğrayabilirsen Allahtan benim gittiğim bim biraz tenhada kalıyor hersey duruodu mama sandalyesine kadar ama sandalyeyi almadım daha erken diyeBen gidemedim bugün. Sağlık ocağına gidicem az sonra. Dönüşte bakarım artık , tabi bi şey kaldıysa
Ayy mama sandalyesi geçen sefer geldiğinde almış eşim Diş kaşıyıcı da almışKesinlikle bak canım uğrayabilirsen Allahtan benim gittiğim bim biraz tenhada kalıyor hersey duruodu mama sandalyesine kadar ama sandalyeyi almadım daha erken diye
Sağlıkla giysin inşallah Hastane çıkışı kaçlı canım ? Çok güzel oluyo bu markanın. İnşallah kalmıştır da alırımHepsi çok hoşuma gitti sağlıkla giysin inşallah bebişlerimiz yerleri çok kaliteli nohut battaniye filan yumuşacık
Ayy mama sandalyesi geçen sefer geldiğinde almış eşim Diş kaşıyıcı da almış
Bizim buradakini yağmalıyorlar resmen tozu kalmıyo valla
Sen neler aldın , hastane çıkışı aldın mı
[/QUOTE
Iyi yapmısınız alarak ben de mi gidip alsam yaakuytu bi yerden bulun bim in şubesini
Canım göstereyimm evet çok guzelmis yeri ya bayıldım ben deeeSağlıkla giysin inşallah Hastane çıkışı kaçlı canım ? Çok güzel oluyo bu markanın. İnşallah kalmıştır da alırım
Teşekkür ederimmm canım buaradaa aminnnn hepimizin bebişleri musmutluyu sağsalimmmm doğsunlar büyüsünler de giydirelim cici cici insallahhhSağlıkla giysin inşallah Hastane çıkışı kaçlı canım ? Çok güzel oluyo bu markanın. İnşallah kalmıştır da alırım
Bütün gün yatıyorum inanır mısın? Tek istediğim erken uyumakHiç bi fikrim yok bazen sabah 5 yatıp 8 de bile uyanabiliyorum normalde uykuyu cok seven biriyim 10 saat uyku yapmadan uyanmam ama hamile kaldiğimdan beri ne uyku kaldı ne birşey çok sık wc kalktım için okadar az uyuyorum bence piskolojim bozuluyor uyanmaktan o yuzden uyaninca birdaha uyamıyorum bana da siz söyleyın ben nasıl fazla uyabilirim yüzüm 1 karış kaldı gözler çokuşte artık uykusuzluktan bebek gelmeden daha ben çöküşteyim keşke bende uyabilsem kaliteli bir uykuya okadar çok ihtiyacım var ki
Sağlıkla giysin inşallah Hastane çıkışı kaçlı canım ? Çok güzel oluyo bu markanın. İnşallah kalmıştır da alırım
Benimde uyumakBütün gün yatıyorum inanır mısın? Tek istediğim erken uyumak
Benim doktorum tek doz önerdi canım. Daha olmadım bende. Tek doz olcam.Tetanoz aşısını oldum az önce. Doktoru tek doz aşıyı yeterli gören var mı aramızda
Benim doktorum iki doz yaptır dedi ama sağlık ocağı ilk hamileliğinde tek doz olmuş bunda da tek doz olur dedi. İkinci dozu yapmayacak.
Tek doz korur mu ki
Ben de ilk hamilelikte iki doz olmuşum şimdi tek doz yapılacak öyle söyledi sağlık ocağıTetanoz aşısını oldum az önce. Doktoru tek doz aşıyı yeterli gören var mı aramızda
Benim doktorum iki doz yaptır dedi ama sağlık ocağı ilk hamileliğinde tek doz olmuş bunda da tek doz olur dedi. İkinci dozu yapmayacak.
Tek doz korur mu ki
10 yılı geçti mi ilk hamileliğin üzerinden pekiBen de ilk hamilelikte iki doz olmuşum şimdi tek doz yapılacak öyle söyledi sağlık ocağı
O zaman İçim rahatladı bir nebzeBenim doktorum tek doz önerdi canım. Daha olmadım bende. Tek doz olcam.
Ben gittim ögle arası ve şansıma hastane çıkışı t tek Bi tane kalmıstı onuda ben aldım bide 3 çorap aldımKızlar bim e gideniniz var mı harikaaa şeyler gelmiş