2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ikıncı dozumu 2 hafta var daha 😅ben korkudan bayılırm dıye yanımda bıryle gıttım dusun ama hıc gerek yokmus 🤣
Ayy aynı ben 🤣 ilk kızıma hamileyken hiç acımamıştı. Buz gibi bi şey değmiş gibiydi sadece. Bu hemşirenin eli ağır biraz. Bakalım , korkunun acele çaresi yok 🤪

Hepsi çok hoşuma gitti 😍 sağlıkla giysin inşallah bebişlerimiz💙 yerleri çok kaliteli nohut battaniye filan yumuşacık 💙

Eklentiler

• Screenshot_20210409-121849_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210409-121849_WhatsApp.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 103
Kesinlikle bak canım uğrayabilirsen Allahtan benim gittiğim bim biraz tenhada kalıyor hersey duruodu mama sandalyesine kadar ama sandalyeyi almadım daha erken diye😆
Ayy mama sandalyesi geçen sefer geldiğinde almış eşim 🤦🏼‍♀️ Diş kaşıyıcı da almış 😅
Bizim buradakini yağmalıyorlar resmen 😑 tozu kalmıyo valla 🤣
Sen neler aldın , hastane çıkışı aldın mı ☺️

Hiç bi fikrim yok bazen sabah 5 yatıp 8 de bile uyanabiliyorum 😀 normalde uykuyu cok seven biriyim 10 saat uyku yapmadan uyanmam ama hamile kaldiğimdan beri ne uyku kaldı ne birşey çok sık wc kalktım için okadar az uyuyorum bence piskolojim bozuluyor uyanmaktan 😃 o yuzden uyaninca birdaha uyamıyorum bana da siz söyleyın ben nasıl fazla uyabilirim yüzüm 1 karış kaldı gözler çokuşte artık uykusuzluktan bebek gelmeden daha ben çöküşteyim 🤣keşke bende uyabilsem kaliteli bir uykuya okadar çok ihtiyacım var ki 😴😴
Bütün gün yatıyorum inanır mısın? Tek istediğim erken uyumak 🤣

Tetanoz aşısını oldum az önce. Doktoru tek doz aşıyı yeterli gören var mı aramızda 🙄
Benim doktorum iki doz yaptır dedi ama sağlık ocağı ilk hamileliğinde tek doz olmuş bunda da tek doz olur dedi. İkinci dozu yapmayacak.
Tek doz korur mu ki 🥺

Tetanoz aşısını oldum az önce. Doktoru tek doz aşıyı yeterli gören var mı aramızda 🙄
Benim doktorum iki doz yaptır dedi ama sağlık ocağı ilk hamileliğinde tek doz olmuş bunda da tek doz olur dedi. İkinci dozu yapmayacak.
Tek doz korur mu ki 🥺
Benim doktorum tek doz önerdi canım. Daha olmadım bende. Tek doz olcam.

Tek doz korur mu ki 🥺
Ben de ilk hamilelikte iki doz olmuşum şimdi tek doz yapılacak öyle söyledi sağlık ocağı

Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı da size bir şey sormak istiyorum, doktor bana herhangi bi açıklama yapmadı sadece ‘normal’ dedi. Ama asistanına bişeyler yazdırıyor ya orada şey dedi ‘plasenta anterior, makat biraz .... ama bişey yeterli’ dedi . O arada söylediği şey bi terimdi anlamadım ama çok merak ettim bilginiz var mı acaba ya 17.haftda ne olabilir ki. Plasentayı anladım bu arada önde olması demekmiş. Ama diğer şeyi anlamadım. Bilgisi olan varsa çok sevinirim ya. Bir de gelmişken üçlü test yapalım dedi üçlüyle dörtlünün bi farklı var mı hala anlamadım

X