2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar, acaba daha önce ya da şimdi rahim ağzı kısalığı ile ilgili sorun yaşayan oldu mu?
Bugün detaylı ultrasona girdim. Bebek ile ilgili her şey yolunda. Ama rahim ağzı boyum 2.36 cm ölçüldü. Karından bakılınca 3.3 gibi göründü, doktor vajinal de bakalım dedi doğru sonuç öyle belli olur dedi. Vajinalde 2.36 ölçtü tam olarak. Normali 3.5-4 cm olurmuş, 2,5 cm altı riskli sayılırmış. Erken doğum riski oluyor yani.
Şimdilik 1 hafta boyunca fitil olarak progestan kullanacağım. Haftaya değişiklik var mı diye tekrar bakacak. Duruma göre dikiş atılması gibi operasyonlar söz konusu olabilirmiş. Bunu yaptıran, nasıl bir şey olduğunu bile var mı acaba?

Ben gittim bir kaç bşey aldım
Ahh ben de muslin icin gidecektim ama esim evde bugun ise gitmedi sansima ve 40 yilda bir evden cikacaktim ki esim evde olunca cikamadim..kovid sebebiyle beni bir yere birakmiyokimseyi de evimize almiyor....bebek alisverisini de hep online yapacagiz dedi bana ben de bisey diyemiyorum hakli da aslinda ama iste insan dayanamiyor...disarisi cehennem resmen 3 kisiden 2 si suan kovid neredeyse

Eşim evde olmuyor, çamaşırı da ben asıyorum, yemeği de ben yapıyorum, alışverişi de.
Ah prensesler gibi olamadım olamadım.

Canım sende yarın bime gitmeye çalış eşinin haklılık payıda var vakalar çok arttı canım

Çok guzellerrr ❤ bu müslin bezler ne işe yarıyor canımm benim pek bi bilgim yok sadece bi tane hediye geldi kendim de almayı dusunuyorum bu sekilde gordukce... avantajları nedir ki ve ne amacla kullanılıyor
Yegenlerimden gordugum kadariyla baya ise yariyorlar...kundak ,altini acarkem altina ,terlerken sirtina,gaz cikartirken omuza,battaniye gibi pek cok kullanim alani var ben 7-8tane dikmeyi planliyorum...kumasi online alip ablama gonderecegim o bi nevi terzien azindan fiyat olarak cok uyguna geliyor bir de istedigim renk ve kumas olacak

Canım sende yarın bime gitmeye çalış eşinin haklılık payıda var vakalar çok arttı canım
Canim Bim yakinimda yok ancak minibusle felan giderim ama oyle de binemeyecegim cunku gercekten vaka sayisi beni korkutuyor...a101 e inerim yakin baya tabi bisey kalmissa......erken saatlerde insallah dukkanda kimse yoktur diye dua edecegim artik

İdrar yolunda yoktur ama sonucta akıntın sarındenklıymıs ondan vermıstr benımde oyle olduu ıcın vermıstı fıtılı sevmedgımden krem verdi sımdıde

Ya ben yemek yapmaya bayilirim ...temizlik ve utu yapmiyorum sevmiyom daha dogrusu ama oldum olasi yemek yapmaya bayilirim ve neredeyse hergun taze yaparim
Ver bezi elime, gıcır gıcır evi temizler, ütüleri yapar sıfır teslim ederim. Ama yemek yapmak beni o kadar yoruyor ki :)

anladim ne kadar anlayisliymis doktorunuz. Bende de rahim kisalmasi problemi cikti ama heyet vermedi ,işlem yaparsam veririm dedi benimkide acik acik:) ama cok sukur isleme varacak bir sıkınti olmadi bir sekilde izinlerle kisa raporla falan idare ettim.Saglikla kucagimiza alalim insallah

Bel fıtığı olan arkadaşlar , bacağınıza vuruyor mu ağrısı ? İlaç alıyor musunuz bu durumlarda ?
Sağ bacağım , sağ ayağım dahil sabahtan beri uyuşuk halde. Çok üstünde durmadım işlerime baktım ama daha çok ağrımaya başladı

Benimde sol bacağıma vuruyor canım eğer çok ağrı olursa parol alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…