- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.901
Geçen hafta beni arayıp tetenoz aşınız ne zaman diye sordular.Haklısınız ben gidip bı hatirlatayim en iyisi
Ben gittim bir kaç bşey aldımGünaydına 101 e giden var mı , çok cici şeyler var
Ahh ben de muslin icin gidecektim ama esim evde bugun ise gitmedi sansima ve 40 yilda bir evden cikacaktim ki esim evde olunca cikamadim..kovid sebebiyle beni bir yere birakmiyoBen gittim bir kaç bşey aldım
Eşim evde olmuyor, çamaşırı da ben asıyorum, yemeği de ben yapıyorum, alışverişi de.Merhaba korkmayin bence Rabbimin izniyle bisey olmaz...ben gebeligimi.ogrendigim gunden beri kendi kol cantami dahi esime tasitiyorum...makineye egilmiyorum camasir asmiyirum hep esim yapiyor ve 2 aydir da yegenim geldi memleketten sagolsun ikisi birlikte herseyi yapiyor ..resmen prensesler gibiyimama yegenim bu hafta donecek evine ama esim yapmaya devam edecektir yapmazsa da kalsin vallahi bisey tasiyamam zaten o kadar zahmetli yollardan hamile kaldim ki evi bok goturse umursamiyorum .yansin dunya.....siz de 5kg den fazla bisey tasimamaya calisin...riskiniz olsun olmasin...yani 5 kgden fazla surekli biseyler tasirsaniz olmayan riskiniz olabilecek bu sefer...ama tasidiginiz esya icin endiselenmeyin bir seferden bisey olmaz Rabbimin izniyle
Canım sende yarın bime gitmeye çalışAhh ben de muslin icin gidecektim ama esim evde bugun ise gitmedi sansima ve 40 yilda bir evden cikacaktim ki esim evde olunca cikamadim..kovid sebebiyle beni bir yere birakmiyokimseyi de evimize almiyor....bebek alisverisini de hep online yapacagiz dedi bana ben de bisey diyemiyorum hakli da aslinda ama iste insan dayanamiyor...disarisi cehennem resmen 3 kisiden 2 si suan kovid neredeyse
Yegenlerimden gordugum kadariyla baya ise yariyorlar...kundak ,altini acarkem altina ,terlerken sirtina,gaz cikartirken omuza,battaniye gibi pek cok kullanim alani var ben 7-8tane dikmeyi planliyorum...kumasi online alip ablama gonderecegim o bi nevi terziÇok guzellerrr ❤ bu müslin bezler ne işe yarıyor canımm benim pek bi bilgim yok sadece bi tane hediye geldi kendim de almayı dusunuyorum bu sekilde gordukce... avantajları nedir ki ve ne amacla kullanılıyor
Benim de yegenim gitti bugun memlekete en azindan yemek yapacam artik ama gerisini yapmayacagimi esime soyledim...eve gelince yaparsin dedimEşim evde olmuyor, çamaşırı da ben asıyorum, yemeği de ben yapıyorum, alışverişi de.
Ah prensesler gibi olamadım olamadım.
Canim Bim yakinimda yok ancak minibusle felan giderim ama oyle de binemeyecegim cunku gercekten vaka sayisi beni korkutuyor...a101 e inerim yakin baya tabi bisey kalmissa...Canım sende yarın bime gitmeye çalışeşinin haklılık payıda var vakalar çok arttı canım
Adam ayda bi kere geliyo zaten. O gelmeden yapıp buzluğa atıyorum. Yoksa her gün yemek yapılır mı yaBenim de yegenim gitti bugun memlekete en azindan yemek yapacam artik ama gerisini yapmayacagimi esime soyledim...eve gelince yaparsin dedimgaribim bisey diyemedi
Ya ben yemek yapmaya bayilirim ...temizlik ve utu yapmiyorum sevmiyom daha dogrusu ama oldum olasi yemek yapmaya bayilirim ve neredeyse hergun taze yaparimAdam ayda bi kere geliyo zaten. O gelmeden yapıp buzluğa atıyorum. Yoksa her gün yemek yapılır mı ya
İdrar yolunda yoktur ama sonucta akıntın sarındenklıymıs ondan vermıstr benımde oyle olduu ıcın vermıstı fıtılı sevmedgımden krem verdi sımdıdeŞeker yüklemesini yaptırdım, 11 gün sonra ayrıntılı ultrason var, gelsin stresler.
Kızlar doktor sarı akıntım olduğu için fitil verdi, idrar tahlili istedi. Fakat idrar tahlilinde herhangi bir enfeksiyona rastlanmadı.
Buna rağmen doktorun asistanı fitili kullanın dedi. Enfeksiyon yoksa bu fitili neden kullandığımı tam olarak anlamadım.
Bu durumu yaşayan var mı?
Ver bezi elime, gıcır gıcır evi temizler, ütüleri yapar sıfır teslim ederim. Ama yemek yapmak beni o kadar yoruyor ki :)Ya ben yemek yapmaya bayilirim ...temizlik ve utu yapmiyorum sevmiyom daha dogrusu ama oldum olasi yemek yapmaya bayilirim ve neredeyse hergun taze yaparim
Fitile ben de gıcık oluyorum da, mecbur kullancam artık.İdrar yolunda yoktur ama sonucta akıntın sarındenklıymıs ondan vermıstr benımde oyle olduu ıcın vermıstı fıtılı sevmedgımden krem verdi sımdıde
anladim ne kadar anlayisliymis doktorunuz. Bende de rahim kisalmasi problemi cikti ama heyet vermedi ,işlem yaparsam veririm dedi benimkide acik acik:) ama cok sukur isleme varacak bir sıkınti olmadi bir sekilde izinlerle kisa raporla falan idare ettim.Saglikla kucagimiza alalim insallahBenimki ikiz gebelik diye doktorum çalışmamı doğru bulmadı. Biraz hareketlenince rahim ağzı kısalıyor zaten oturarak da çalışmıyorum. Açık açık dedi yani illa calısıcam diyorsan 29-30.haftalarda doğumu göze alacaksın diye.
Keşke bütün gün temizlik yapsam da yemek yapmak zorunda olmasam valla aynı ben :))Ver bezi elime, gıcır gıcır evi temizler, ütüleri yapar sıfır teslim ederim. Ama yemek yapmak beni o kadar yoruyor ki :)
Benimde sol bacağıma vuruyor canım eğer çok ağrı olursa parol alıyorumBel fıtığı olan arkadaşlar , bacağınıza vuruyor mu ağrısı ? İlaç alıyor musunuz bu durumlarda ?
Sağ bacağım , sağ ayağım dahil sabahtan beri uyuşuk halde. Çok üstünde durmadım işlerime baktım ama daha çok ağrımaya başladı
Ayağım ortadan ikiye ayrılacakmış gibi ağrımaya başladıBenimde sol bacağıma vuruyor canım eğer çok ağrı olursa parol alıyorum