- 21 Aralık 2020
- 266
- 332
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.881
Sağlıkla giysinler inşallahBen de gittim kimse yoktu markette. Bir tane müslin, biberon, 5li hastane cikisi, triko battaniye ve nevresim seti aldım. Güzel seyler vardı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla giysinler inşallahBen de gittim kimse yoktu markette. Bir tane müslin, biberon, 5li hastane cikisi, triko battaniye ve nevresim seti aldım. Güzel seyler vardı..
Amin insallahSağlıkla giysinler inşallah
Hastane çıkışını aldık biz ama bir ara BİM’e gelen dofi marka 5 Li set kadar kaliteli değil. Bebek kirletir kullanırız diye iade etmedim artık. Yarın BİM’e bakıcam artık , öncekinden gelmişse tekrar alırım.Hayırlı olsun cnm benim gittiğim şube de 5li hastane çıkışı, uzun kollu badyy yoktu
Dış çekim için kaça anlaştınız ben de çok istiyorum ama maddi olarak pek uygun değiliz. O yüzden eşime hiç açmadım konuyu. Ama içimde kalacak. İlkinde de yaptırmamıştık. Hiç hamile fotom yokÇok sagol cnm inş Cnm onu dış çekim niyetine aldım o benim gözümde dış çekim aksesuarı ama uyardığın için çok teşekkür ederim. dikerim onu ben
Bizim buralar ilk günden beri çok yüksek riskli bölge ama Allah tan gittiğim şubeyi benle ya 7 ya 8 kişiydik çok kalabalık değildi 4 erkekti
Çok guzellerrr ❤ bu müslin bezler ne işe yarıyor canımm benim pek bi bilgim yok sadece bi tane hediye geldi kendim de almayı dusunuyorum bu sekilde gordukce... avantajları nedir ki ve ne amacla kullanılıyorSağlıkla giysinler inşallah içinde bebekleri hayal ettikçe heyecanım artıyor bende dün bu müslin battaniyeleri çarşıdan almıştım o yüzden 101 dekilere bakmamış eşim Eki Görüntüle 2820199
Bizim ev baya sıcak oluyor yazın. Hafif ya ,bebeğin üzerini örterim diye düşünüyorum. bebek arabasına yatırmadan altına sererim diye de düşündümÇok guzellerrr ❤ bu müslin bezler ne işe yarıyor canımm benim pek bi bilgim yok sadece bi tane hediye geldi kendim de almayı dusunuyorum bu sekilde gordukce... avantajları nedir ki ve ne amacla kullanılıyor
Yediginiz biseyden, aldiginiz vitaminlerden olabilir tahlilde cikmadiysa sorun yoktur bosuna endise etmeyin ara ara ben de duyuyorum koku bende de cikmadi bisey, burnumuz da cok hassas tabi
Bendede kulturde bırsey cıkmadı ama aynı sekılde benımde oluyor arsda koku doktor ılcs gerek yok norml dedı bol bol su iç
Kizlar sagolun cevaplariniz icin, gunde 2,5 3litre su iciyorum aslinda ama dediginiz gibi vitaminlerden olabilir. Olmadi haftaya seker yuklemesi yaptiricam hazir hastaneye gitmisken idrar tahlili de veririm artik, icim rahat etsinVitamin aliyorsaniz ondan da olabiliyor
Cnm ögle arası baktım vardı 5li hastene çıkışı sonradan gelmiş 1 tane aldım ondan bende yarım bime giderim bakarım hoşuma giderse alırım.Hastane çıkışını aldık biz ama bir ara BİM’e gelen dofi marka 5 Li set kadar kaliteli değil. Bebek kirletir kullanırız diye iade etmedim artık. Yarın BİM’e bakıcam artık , öncekinden gelmişse tekrar alırım.
Cnm bende oğlumda hiç çekmemiştim. bu bebişte de çekmeyi düşünüyorum elbiseyi tacı ve kemeri aldım. Çekim için ise hiçbir yer ile anlaşmadım kız kardeşşlerim çekecekler onlarla anlaştık. okadar para vermeye gerek yok zaten 10, 15 poz olsa yeterli bence o kadar para vermeye gerek yok çevrende böyle foto çekmeye meraklı biri olsun yeterDış çekim için kaça anlaştınız ben de çok istiyorum ama maddi olarak pek uygun değiliz. O yüzden eşime hiç açmadım konuyu. Ama içimde kalacak. İlkinde de yaptırmamıştık. Hiç hamile fotom yok
Elbise taç ve kemeri görebilir miyim bizde fotoğraf çekmeye meraklı kimse yok sanırım. Ama bakalım düşünücem bir şeylerCnm ögle arası baktım vardı 5li hastene çıkışı sonradan gelmiş 1 tane aldım ondan bende yarım bime giderim bakarım hoşuma giderse alırım.
Cnm bende oğlumda hiç çekmemiştim. bu bebişte de çekmeyi düşünüyorum elbiseyi tacı ve kemeri aldım. Çekim için ise hiçbir yer ile anlaşmadım kız kardeşşlerim çekecekler onlarla anlaştık. okadar para vermeye gerek yok zaten 10, 15 poz olsa yeterli bence o kadar para vermeye gerek yok çevrende böyle foto çekmeye meraklı biri olsun yeter
Cnm püsküllü olana bayıldım güle güle saglıkla kullanın inşSağlıkla giysinler inşallah içinde bebekleri hayal ettikçe heyecanım artıyor bende dün bu müslin battaniyeleri çarşıdan almıştım o yüzden 101 dekilere bakmamış eşim Eki Görüntüle 2820199
Güle güle saglıkla giysin inşEki Görüntüle 2820232
Eşim bunları aldı bugün. Müslin panço da almış. Artık kaç yıl sonra giyecekse
evde değilim cnm geçtiğimde atayım sanaElbise taç ve kemeri görebilir miyim bizde fotoğraf çekmeye meraklı kimse yok sanırım. Ama bakalım düşünücem bir şeyler
Cnm kız kardeşime gönderdiğim bu fotom var net değil amaElbise taç ve kemeri görebilir miyim bizde fotoğraf çekmeye meraklı kimse yok sanırım. Ama bakalım düşünücem bir şeyler
Çok cici çok beğendimCnm kız kardeşime gönderdiğim bu fotom var net değil amaEki Görüntüle 2820458
Kızlar merhaba. Bugün ümraniye araştırmada amniyosentez yaptırdım. Biraz kaygiliyim riskten kaynaklı ama inşallah sonuçlar burada yaptıranlar gibi temiz gelir
İnşallah temiz gelirKızlar merhaba. Bugün ümraniye araştırmada amniyosentez yaptırdım. Biraz kaygiliyim riskten kaynaklı ama inşallah sonuçlar burada yaptıranlar gibi temiz gelir
Sagol cnmÇok cici çok beğendim