2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Günaydın kızlar
bu 3 gündür yataktan kalkmadan once her iki bacakta uyuşma var gün içinde olmuyor sizde de oluyor mu?

İnternette artan kilo artışı falan diyor sadece 3 kilo falan aldım. ama şu var işlerinde uzun uzun oturuyorum lavobaya kalkıyorum sadece, birde geceleri uyurken uyuduğum pozisyonda fazla uyuyorum geceleri bu uyuşmayı hissetmiyorum sadece sabah uyandığımda hissediyorum bugun uzun uyumak istedim ama uyuşmayı hissedince uyuyamadım 2,3 dk yürüyünce düzeldi. uyku pozisyonunu hamile yastığı dan da sık değiştirmiyor olabilirim.

Kızlar bel fıtığı olan var mı aranızda
Benim var 😕 bazen zorluyor ama aşırı değil. Son aylarda ne olur durum bilmiyorum.
eltimde de varmış hamileyken. Neredeyse hiç ağrımadı o zamanlar diyor. Ama doğumda epiduralden sonra eğilip kalkarken zor oldu hala zorluyor diyor. Kızı 3 yaşında şu an.

İnternette artan kilo artışı falan diyor sadece 3 kilo falan aldım. ama şu var işlerinde uzun uzun oturuyorum lavobaya kalkıyorum sadece, birde geceleri uyurken uyuduğum pozisyonda fazla uyuyorum geceleri bu uyuşmayı hissetmiyorum sadece sabah uyandığımda hissediyorum bugun uzun uyumak istedim ama uyuşmayı hissedince uyuyamadım 2,3 dk yürüyünce düzeldi. uyku pozisyonunu hamile yastığı dan da sık değiştirmiyor olabilirim.
Hareketsizlikten kan dolasimi az olur ve bu da bacakta uyusma yapabilir diye biliyirun

Benim var 😕 bazen zorluyor ama aşırı değil. Son aylarda ne olur durum bilmiyorum.
eltimde de varmış hamileyken. Neredeyse hiç ağrımadı o zamanlar diyor. Ama doğumda epiduralden sonra eğilip kalkarken zor oldu hala zorluyor diyor. Kızı 3 yaşında şu an.
Geçmiş olsun canım inşallah ağrın olmaz. Hamilelikte ağrısı hiç çekilmiyor onu anladım. Epidural yaptıranlarda da bel ağrısı oluyormuş sanırım ben sezeryan olsam Epidural yaptırmam

Günaydin kızlar
Geçmiş olsun canım inşallah ağrın olmaz. Hamilelikte ağrısı hiç çekilmiyor onu anladım. Epidural yaptıranlarda da bel ağrısı oluyormuş sanırım ben sezeryan olsam Epidural yaptırmam

Hayatimin en büyük hatasi epidural yaptirmakti. 8 yildir bel agrim gecmedi . Dogumdan önce hic bel agrim yoktu

Kızlar simdi detaylidan çıktık şükür kızım iyi. Herşey yolunda. Boyumuz 29cm kilo 670gr 1 hafta ileriden gidiyoruz.. fetal dna yaptirdigimdan 4 lü teste gerek yok dedi. Bu arada 50 dakika sürdü ama canim acımadi. Bence bolbol jel kullanmakla ilgilide olabilir.

B
normalde 4 üstü degerleri bönrek genişlemesi olarak görüyorlarmış. benim ölçümlerim 4.2 4.3 olmak üzere iki taraflı. inş bizim de belli bi haftadan sonra durur.
ruhen kendimi iyi hissetmememe kızıyorum. bu şekilde hissederken onu içimde nasıl sağlıkla besleyip büyütecegim bilmiyorum. son 2 gündür uyudugum uykuyu bile anlamıyorum
bende detaylıda bir böbreğin geniş olduğunu öğrendim 4.5 yazıyo raporda da. Ama doktor çok önemli olmadığını ilerleyen haftalarda takip etmemiz gerektiğini söyledi sizin bebeğin cinsiyeti neydi ? Erkek bebeklerde oluyomuş genellikle

Kızlar simdi detaylidan çıktık şükür kızım iyi. Herşey yolunda. Boyumuz 29cm kilo 670gr 1 hafta ileriden gidiyoruz.. fetal dna yaptirdigimdan 4 lü teste gerek yok dedi. Bu arada 50 dakika sürdü ama canim acımadi. Bence bolbol jel kullanmakla ilgilide olabilir.
Maşallah cnm gözün aydın bende salı günü girwcem inş bizde de herşey yolundadır

B

bende detaylıda bir böbreğin geniş olduğunu öğrendim 4.5 yazıyo raporda da. Ama doktor çok önemli olmadığını ilerleyen haftalarda takip etmemiz gerektiğini söyledi sizin bebeğin cinsiyeti neydi ? Erkek bebeklerde oluyomuş genellikle
evet benim bebeğimde erkek 19+6 da iki taraflı 4,3 4,2 ölçüldü benimde.
ama benim parlak bagırsak dırumu da var . bana da doktorum dedi erkek bebeklerde olabilir diye ama 2 tane sorun oldugu için genetik incelemesi yapılabilir dedi.

sen niye fetal dna yaptırmıştın canım ben onu kaçırmışm .

Hanımlar merhaba 2 kere sol göğüsümden sarı renkli bi akıntı geldi uçlarım belirgin normalde de uçları kabuklu gibi emzirmeye başlamadan iltihap olmuş olabilir mi .s daha önce yaşayan fikri olan doktoruna danışmış olan var mı?

Gözün aydın hadi canım, maşallah🌸 Darısı güzel haberler bekleyen herkese olsun☺️

Herkese merhabalar, bilgi olması açısından deneyimimi yazmak istedim. Uzun denemeler sonucu tüp bebekle ilk defa hamile kaldım. İki tane embriyo konmuştu, keseler de oluştu ancak birisi devam etmedi. Böyle durumlarda fetal DNA testi yapılmıyormuş. Diğer keseden DNA geçebiliyormuş. Geçen hafta ikili test yapıldı ve dün sonucu pozitif 1:12 ile çok yüksek riskli çıktı. Ense kalınlığı normal ve nasal kemik de normal gözüküyordu. Doktorum ileri tanılama için CVS önerdi ve Prof. Dr. Özgür Deren'e yönlendirdi. Sağolsun Özgür hoca hemen aynı gün aldı ve CVS işlemi gerçekleşti. İşlem hakkında bilgi almak isteyen olursa ayrıca yazabilirim. Sonuçta bugün hızlıca ön sonuçları aldık ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendik. 2 günde 2 yıl yaşlanmışımdır sanırım, ancak ikili tarama testleri pozitif çıkanlara umut olması açısından yazıyorum. Ayrıca cinsiyeti de öğrendik , bir oğluşumuz olacak.... Herkese mutlu sağlıklı bebişler dilerim:KK28:
Çok geçmiş olsun bende aynı sizin gibi iki embriyo konuldu bir kese büyük diğeri küçük göründü ve o kayboldu. Aynen ikili yüksek çıktı ve Fetal e yönlendirdiler ve fetal verdim . Siz DNA geçebilir fetal yapılmaz demişsiniz çok endişelendim şuan gerçekten öylemiymiş?? 😳😟

X