2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar simdi detaylidan çıktık şükür kızım iyi. Herşey yolunda. Boyumuz 29cm kilo 670gr 1 hafta ileriden gidiyoruz.. fetal dna yaptirdigimdan 4 lü teste gerek yok dedi. Bu arada 50 dakika sürdü ama canim acımadi. Bence bolbol jel kullanmakla ilgilide olabilir.
Masallah gözün aydin darisi basimiza insallah🤲 Detayli ultrasyonuda atlatalim insallah hayirlisiyla,, benimde hic canim acimaz bazen bebek kucuk oldumu yada erken detayliya girildimi bastiriliyor iyi görünmesi icin,, bizim hafta olarak buyuk oldugu icin acimaz ,, benimde az kaldi cok sükür 3 gün sonra detayli randevum 🥰

Masallah gözün aydin darisi basimiza insallah🤲 Detayli ultrasyonuda atlatalim insallah hayirlisiyla,, benimde hic canim acimaz bazen bebek kucuk oldumu yada erken detayliya girildimi bastiriliyor iyi görünmesi icin,, bizim hafta olarak buyuk oldugu icin acimaz ,, benimde az kaldi cok sükür 3 gün sonra detayli randevum 🥰

Sagolasin canim benimm. Hadi darisi başiniza cinsiyetide 4 gözle bekliyoruz. Ben 22+6 da gittim ama 23+5 falan çıktık. Çok rahat heryerini gördü doktor. Hatta beyni 2 ye ayiran bir damar varmis o bile oluşmus tam zamaninda gelmişsin dedi. bu arada tahminin varmi cinsiyet icin. 😁

normalde 4 üstü degerleri bönrek genişlemesi olarak görüyorlarmış. benim ölçümlerim 4.2 4.3 olmak üzere iki taraflı. inş bizim de belli bi haftadan sonra durur.
ruhen kendimi iyi hissetmememe kızıyorum. bu şekilde hissederken onu içimde nasıl sağlıkla besleyip büyütecegim bilmiyorum. son 2 gündür uyudugum uykuyu bile anlamıyorum

Canım ultrason ölcümleri %100 doğru olmuyor. Olsa bile çok ciddi bir durumda olsa doktor bilgi verirdi. Sen iyi olacaksınki oda iyi olacak. Ben oğlumda 9 ay ağladım bu nedenlede doğduğunda ilk gün kucağıma bile alamadım. Ama çok sükür söylenenler olmadı. Rabbim sağlık sihat versin meleğine.

Hanımlar hastane çıkışı aldınız mı veya yaptırdınız mı? Hangi renk kullanıcaksınız? Ben aldım ama bebiş verniksli doğarsa diye acaba beşli takım alıp öncesinde onu mu versem hemşirelere sonrasında odaya geçince pamuğu ıslatıp bebişi silerim öyle öbür hastane çıkışını giydirdiririm diye düşündüm sizler nasıl karar verdiniz.
Bir iki takım alırım diye düşünüyorum. Oğluşdan kalanlar da var. BİM’e bu hafta gelecek organik falan yazıyor. bi baksam mı diye düşünüyorum ya da erken mi olur? Aslında oğlumda hiç bir hazırlık yapamamıştım. İçimde kaldı bazı şeyler ister istemez. Bakalım bu sefer nasıl olacak? Hayırlısı.

Hanımlar hastane çıkışı aldınız mı veya yaptırdınız mı? Hangi renk kullanıcaksınız? Ben aldım ama bebiş verniksli doğarsa diye acaba beşli takım alıp öncesinde onu mu versem hemşirelere sonrasında odaya geçince pamuğu ıslatıp bebişi silerim öyle öbür hastane çıkışını giydirdiririm diye düşündüm sizler nasıl karar verdiniz.
Ben 5 li ve 10 lu iki takim aldim biri krem biri ekru, önce 5 li takimi verecegim ekru olanı, sonra bebişi temizleyip paklayıp 10 lu takımı giydirecegim o daha cicili 😁 sizin gibi dusundum yani zaten 2 takım yeterli oluyormuş

Sagolasin canim benimm. Hadi darisi başiniza cinsiyetide 4 gözle bekliyoruz. Ben 22+6 da gittim ama 23+5 falan çıktık. Çok rahat heryerini gördü doktor. Hatta beyni 2 ye ayiran bir damar varmis o bile oluşmus tam zamaninda gelmişsin dedi. bu arada tahminin varmi cinsiyet icin. 😁
Evet detaylida herseyi belli oluyor cok guzel bir ultrasyon🥰ben erkek hissediyorum kizimdan cok farkli hamileligim tabi Allah bilir herseyin hayirlisi,, saglikli ve hayirli olsun yeterli bizim icin🤲

Ben yeni 1 takım aldım, beyaz sade sevdiğim için chakra dan aldım çok sevimli, yumuşacık☺️ İlk doğunca hastane kendi hastane çıkışlarını giydiriyor zaten, 1 tane daha 10 lu hastane çıkışı alıp sonra tek zıbınlı takımlar almayı planlıyorum.

Ben yeni 1 takım aldım, beyaz sade sevdiğim için chakra dan aldım çok sevimli, yumuşacık☺️ İlk doğunca hastane kendi hastane çıkışlarını giydiriyor zaten, 1 tane daha 10 lu hastane çıkışı alıp sonra tek zıbınlı takımlar almayı planlıyorum.

Canim hastane cikisi 1 tane yetiyor sonrasinda 5 li takimlar yetiyor. Göbeği düştukten sonrada çıtlıklı badyler daha kullanışlı oluyor .

Canim benim oğlumda minyon tipli ama bir bakışları var, bir annemmmm diye sarılmasi var dünyaya bedel. 😍😍😍Fazla kafaya takma ,kendine zehir etme hamileliğini.
Canım yanlış bakmışım sanırım Fl si haftasıni yakalamış oncekinde düşükmüş 😊😊Sadece bpd yazan yer 2-3 gün geride bakalım bu perşembe detaylim var sağlıklı olsunda onlar zamanla değişiyor sanırım 🙂

Ben 5 li ve 10 lu iki takim aldim biri krem biri ekru, önce 5 li takimi verecegim ekru olanı, sonra bebişi temizleyip paklayıp 10 lu takımı giydirecegim o daha cicili 😁 sizin gibi dusundum yani zaten 2 takım yeterli oluyormuş
Evet bende öyle düşünüyorum ☺️ Ama bir beşli de yedek götürürüm ben sanırım ☺️ Üç takım olur ☺️ 10 lu takımı aldın mı yaptırdın mı ben yaptırmadım ama güzel bi markanın aldım yaptırsam muhtemelen aynı fiyata denk gelir di ama hala isme karar veremedik😃

Evet bende öyle düşünüyorum ☺️ Ama bir beşli de yedek götürürüm ben sanırım ☺️ Üç takım olur ☺️ 10 lu takımı aldın mı yaptırdın mı ben yaptırmadım ama güzel bi markanın aldım yaptırsam muhtemelen aynı fiyata denk gelir di ama hala isme karar veremedik😃
Yaptirmadim hazır aldım ama cok hosuma gitti 😍 yeni dogum yapan bir anneyi dinlemistim de youtube da o kullanmamis iki takimdan baska bisey zaten 10 lu nun icinde bir cok parca var ama belli de olmaz bebek bu kaka yapar ensesine kadar falan temkinli olmak lazim 😂 foto ekliyim bak aldigimi organikmiş bu arada.

Eklentiler

• 10485636825138-1.jpg
    10485636825138-1.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 109
Bende bir tane 10 lu ve 2 tane 5 li takım aldım ama şunu düşünmedim, doğduğunda göbek bağı düşmemiş olacağından tulum şeklinde mi giydirmek gerekir ben 5 li takımlarda tulum bulamadığım için alt üst takım şeklinde aldım içinde zıbını olacak ama altı giydirince göbek kısmına değip rahatsız eder mi acaba?

Arkadaşlar merhaba. Bebek odası için yatak ya da dolap aldınız mı? Ben bi tane anne yanı için yatak düşündüm ama kullanış açısından hiç bir fikrim yok. Çevrenizde kullanan varsa ya da siz kullandıysanız yataklar ve çeşitleri için beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

Eklentiler

• 1959B7D3-DE15-4697-8087-09EF1EBD9724.png
    1959B7D3-DE15-4697-8087-09EF1EBD9724.png
    932,5 KB · Görüntüleme: 99
  • 284561EF-E5F0-488E-A489-FA8041FC0C9A.jpeg
    284561EF-E5F0-488E-A489-FA8041FC0C9A.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 74
X