2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ii geceler
Mide ekşimesi başlayan var mı bu iki akşamdır epey rahatsız ediyor beni sanırım gabiscon alma zamanı geldi

Benim ilk günden beri var gavisconda işe yaramiyor sütte. Hatta simdi uykudan uyanip içtim midem kavruluyor

kızlar iyi gecelerr , blrsey sorucaktim sizinde cildiniz maf oldumu ? ben daha erginlikde bile yuzum vucudum bitane bile sivilce gormedim ama hamielligin ilk haftalarindan belli yuzum jollarim sivilce doldu . gecer ha gecti gecer diye birsey surmek istemedim ama cok kotu oldu artik ya minik minik sivilce doldu . selelut vs vs saymiyorum bile onlari artik ilerdeki zamanlarda care ariycam cunku 70 kiloyla ikizlere hamile kaldim 21 haftadayim ve 82 kilo oldum ama sivilcer maf etti ya

Her sabah ve gece tonikle canım sonra da sür nemlendiricini ben en baştan beri tonikliyorum cildimi yağdan kirden arındırmak işe yarıyor bi nebze

Bana vertigo gibi geldi. O anlık yer kayiyormus hissi onu gosteriyor bana da bir kez olmustu hamilelikten önce, bir kac gun devam ediyor kendiliginden geciyor, kulakta denge saglayan kristaller oynuyormus bazen, ben spor yaparken fazla ziplamistim ondan oldu yatakta sağdan sola bile dönemiyordum feci bi bas donmesi oluyor biliyorum ama cok rahatsiz ederse bi kulak burun bogaza gidin. Nörolojiye de gitmistim bisey cikmamisti.

Gerçekten çok ilginç kanaması olduktan sonra keseyi görmüşler, sonra hic bir kanama olmadan kese yok olmuş. Değeri 3,7 ciktiysa bugun yarin adeti başlar, bir nevi kimyasal gebelik olmuş sanirim. Doktor progesteron vermemis mi ilk keseyi gorduklerinde merak ettim. Sonucta 23 ünde kanamasi olmus. Uzuldum simdi. Ama saglikli bir gebelik olsaydi tutunurdu oluyor boyle seyler. Insallah saglikla tekrar hamile kalir

Kızlar merhabaa, aranıza yeni katıldım 19 haftalık hamileyim kız bebeğim olucak kısmetse. 2 hafta önce doktora gittiğimizde bebek cok fazla hareket etmedi çikolata yedim yine baktık yine pek bi hareket yok. Doktorum sıvın az gibi dedi cok üzülüyorum sizin bebekleriniz ultrasona girdiğinde nasıllar? 10 nisanda ayrıntılı ultrasonum var cok endişeliyim umarım sorun yoktur...

ben gaviscon alicaktim eczanede eczaci zararli dedi icmememi soyledi bulanti icin prilam hayatimi kurtardi

Benim bulanti hic yok sadece midem yaniyor canım. Bende sordum eczaneye nirsey olmaz hamileler kullaniyor dedi. Yine baska eczaneye sorarim olmazsa. Uyardiğin icin tesekkürler

Benimde hamile kaldigimda 2 kese vardi biri böyle kücük ve bosdu digeri buyumeye devam etti.. yani oluyor canim kese olusuyor bebek olmayinca yok oluyor ,,kesesi demekki bos gebelik gibi biseydi yok oldu kese

Benim ilk günden beri var gavisconda işe yaramiyor sütte. Hatta simdi uykudan uyanip içtim midem kavruluyor
Cnm ciddi misin çok erken başlamış senin ki her akşam mı var yoksa ara sıra oluyor mu?
Aslında bu 2 gecedir ağır yemek yediğim doğrudur 1, 2 gün daha bekliyim bakalım yemekten mı? yoksa mideye baskıdan dolayı mı? Bende oğlumda gaviscon sürekli kullanıyordum ama sanırım bu aylarda falan başlamıştı. Onsuz hiç bi yere gitmiyordum. En yakın arkadaşım olmuştu
ben gaviscon alicaktim eczanede eczaci zararli dedi icmememi soyledi bulanti icin prilam hayatimi kurtardi

Ben 2 hamileliğimde de kullandım daha önce kimse bişey demedi. Belki bebeğin ilk 3 ayında falan zararı vardır. çünkü ileri haftalarda tüm Dr ların yazdığı en çok şurup gaviscondur

Doktora gidince başka bir ilaç isteyeceğim ilk zamanlar gaviscon iyi geliyordu ama artik işe yaramiyor. Belki farklı bir ilaç önerir. Ben ne yersem yiyim yaniyor . Az yesemde mideme çok fazla baskı oluyor. Oğlumdada 9 ay yandı midem.

Canim kimyasal olunca kese görünmez muhtemelen erken dönem düşüğü yaşıyor. Yinede şanslı arkadasin benim ayni durumda kese büyümeye devam etti ama bebek olmadi kürtaj olmak zorunda kaldim. Belliki arkadaşinin kendiliğinden düşmüş. Bence 2 3 gün sonra tekrar beta hcg baktirsin sıfırlanmışmı diye

Cnm inan hiç ilgisi yok oğlumda o kadar mide ekşimesi vardı ki anlatamam çocuk doğdu bildiğin kell allahtan 7. ayından sonra falan çıkmaya başladı

Ayy aynisini yaşamısız . Banada aynisini söylediler . Bende bonus gibi saç bekliyordum. çocugun tek tel saçı yoktu. Bizimde 6.aydan sonra tek tek çıktı.sarışın olduğundan 1 yaşından saçi önce belli olmadi.

Az haraket cok haraket olayini hic bilmiyorum canim. Doktor bana bak haraket etti diyor bazen ama az çok oran vermiyor. Sıvı azsa bol bol su iç tamamlanır. inşallah güzel haberlerin gelir

Kızlar günaydın.Tetanoz aşımı vuruldum az önce.Kalp atışı da bakıldı.Net duyamiyor daha dün doktordaydim gümbür gümbür kalp atışı duyuluyordu.
Sağlık ocağının kendi cihazı el cihazı gibi birşey.Ondan kaynaklımı anlayamadım.
Gecende de aynısı olmuştu diğer hemşire duymuştu.Aslinda sesi geliyor ama derinden az.
Birde benim bebek arka duvara yerlesmiş onunla alakası var mıdır rahat duyulmasının?
Daha dün duydum ama bu hemşire beni yine tedirgin etti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…