- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.361
Doktorun cihazi iyiyse ve organlarina hep bakiyorsa insallah bisey yoktur,,, bos randevu bulursan yaptirirsin olmassada bisey olmaz insallah,, almanyada risk olmadimi bazi doktorlar detayliya yollamiyor cunku kendi cihazlarina guveniyorlar cihaz ve doktor t ecrübesi cok önemli
Teşekkür ederim canım öyle yapacağımcanım istanbulda her gün sıra bulabilirsin. Önce bir araştırma hastanesine gidiyorsun detaylı ultrason istediğini belirtiyorsun senin için perinatoloji randevu almayı aktif hale getiriyorlar. (yoksa normalde alınmıyor) MHRS uygulamasından bildirim açarsın her gün istanbulun çeşitli yerlerinde randevu açılıyor. Bence bunu kesinlikle yap illa özel şart değil.
bilgi olsun Çam Sakura hastanesi "perinatologlar yoğun" sende bir sıkıntı yok diyerek yönlendirme yapmadı. Bakırköy Dr. Sadi konuk hemen yönlendirme yapıyor imkan varsa direk olarak randevu al. Sonrasında perinatoloji nerede açılırsa gidersin. Ben salı gününe randevu aldım sonraki hafta da kendi özel doktorumun anlaşmalı olduğuna gideceğim. Devlette de imkan varken kullanmak istedim :)Teşekkür ederim canım öyle yapacağım
Benimde kolestrol fırlamış ürede düşmüştü.Hatta foruma yazdım gebelikte kolestrol özellikle ikinci trimesterde firlarmiş.Doktorum gebelikte kolestrole biz bakmıyoruz bile dedi.Sagoik ocağı bakmış.Ürede fazla su içmekten ve gebelikte düşüyor.Üre dediğiniz Kan Üre azotu (bun) mu? Gebelikte zaten bu değer zaten düşük olmalı demişti doktorum bana. Gebeliğin 2. trimester döneminde de kolestrol yüksek olurmuş o da normalmiş ama 268 i nasıl değerlendirir doktor bilemedim benim 221 çıktı bu hafta, doktora henüz sormadım
İşte ben kendi çevreme yakın 2 araştırma hastanesine gittim ikiside gerek yok deyip yönlendirmedilerbilgi olsun Çam Sakura hastanesi "perinatologlar yoğun" sende bir sıkıntı yok diyerek yönlendirme yapmadı. Bakırköy Dr. Sadi konuk hemen yönlendirme yapıyor imkan varsa direk olarak randevu al. Sonrasında perinatoloji nerede açılırsa gidersin. Ben salı gününe randevu aldım sonraki hafta da kendi özel doktorumun anlaşmalı olduğuna gideceğim. Devlette de imkan varken kullanmak istedim :)
Benim 1 haftadır başladı mide yanması ekşimesi gibi değişik bir durum. su içince geçiyor bi süre diniyor. Süt dindiriyor umarım artmaz daKızlar ii geceler
Mide ekşimesi başlayan var mı bu iki akşamdır epey rahatsız ediyor beni sanırım gabiscon alma zamanı geldi
Dr. Sadi konuk kesinlikle yönlendiriyor diye okumuştum oradan randevu aldım doktor direk detaylı için mi geldin dedi evet deyince yeşil alanı açıyoruz gibi bir şey dedi. her gün mutlaka bir yerde perinatoloji randevusu açılıyor. Size hangi hastaneler vermediİşte ben kendi çevreme yakın 2 araştırma hastanesine gittim ikiside gerek yok deyip yönlendirmediler
Ben de oksapar 0.4 ve ecoprin 150 mg kullaniyorum..benim de sebebi bilinmeyen 3 dusugum var kalp atisini duyulmadi diye kuretaj olmustumBenimde 3 gende problem çıktı. (4g/5g ,birde 677 ve 1298a heterezigot ) daha öncede 4 5 kaybim olduğundan hem coraspin 100 lük hemde hergün kan sulandirici iğne kullaniyorum.
Benim canim.Ama senin anlık hareketlerinde aniden kalkmak,yatmak vs tansiyon düşüklüğü yapar zaten.Kızlar iyi akşamlar, ani baş dönmesi yaşayan var mı aranızda? Özellikle sırt üstü uzandığımda, aniden yataktan kalktığımda 2-3 saniye sanki yer ayağımın altindan kayıyor gibi oluyo, başım sanki çıkıp geri dönüyo panik ediyo beni. 2 gün önce tansiyonuma baktirmiştim normaldi. Endişelendim , evde de yalnizim kötü hissettim kendimi(
Benimde 3 gende problem çıktı. (4g/5g ,birde 677 ve 1298a heterezigot ) daha öncede 4 5 kaybim olduğundan hem coraspin 100 lük hemde hergün kan sulandirici iğne kullaniyorum.
Kızlar kan sulandırıcıyi nereden yapıyorsunuz göbek,kol,bacak?Ben de oksapar 0.4 ve ecoprin 150 mg kullaniyorum..benim de sebebi bilinmeyen 3 dusugum var kalp atisini duyulmadi diye kuretaj olmustum
Benim canım. Gözüm kararıyor başım dönüyor bazen bayılacak kadar oluyorum. Bol su içmek gerekiyor. O an tuzlu bir şeyler yiyip kendime öyle geliyorum ben. Tansiyonum hep 9 4 lerdeKızlar iyi akşamlar, ani baş dönmesi yaşayan var mı aranızda? Özellikle sırt üstü uzandığımda, aniden yataktan kalktığımda 2-3 saniye sanki yer ayağımın altindan kayıyor gibi oluyo, başım sanki çıkıp geri dönüyo panik ediyo beni. 2 gün önce tansiyonuma baktirmiştim normaldi. Endişelendim , evde de yalnizim kötü hissettim kendimi(
Benim canim.Ama senin anlık hareketlerinde aniden kalkmak,yatmak vs tansiyon düşüklüğü yapar zaten.
Benim durduk yere birden gözümün onu kararır gibi oldu midem bulanır gibi oldu maskemi indirdim hemen nefesim darlandi.Muhtemelen tansiyonum düştü.Muaynem iyi geçti şükür.
Kızlar teşekkür ederim cevabınıza sağolun. Tansiyon düşüklüğü bende de oluyor. Gözüm kararmadı benim ama bahsettiğim gibi değişik bi durum. Bugün çok ayakta kaldım, çok hareket ettim, ani hareketlerim cok fazla oldu inşallah ondandır.Benim canım. Gözüm kararıyor başım dönüyor bazen bayılacak kadar oluyorum. Bol su içmek gerekiyor. O an tuzlu bir şeyler yiyip kendime öyle geliyorum ben. Tansiyonum hep 9 4 lerde
Bende genel de göbekten yapıyorum ama çok beze olduğunda ve morluk oluştuğunda bacağımdan yapıyorum. Ama göbek daha iyi bacak acıttı canımı. Birde enox daha kolay ve acısız geldi bana, oksapar kadar yakmıyorda.Kızlar kan sulandırıcıyi nereden yapıyorsunuz göbek,kol,bacak?
Ben hala göbek devam ediyorum ama bazı günler çok çok acıyor ama ben diğer yerlere cesaret edemiyorum.
Selam canım bende 4g\4g homozigot ve 677 heterozigot çıktım doktorum Hematologa yönlendirdi doğuma kadar kan sulandıcı iğne kullanacağım ve sezeryan doğum yapmalısın dediArkadaşlar bişey sormak istiyorum , bugün genetik test sonucumu da aldım 4g/4g çıktı diğerleri de heterezigot ecopirin içiyordum ona devam et dedi doktorum sizlerde böyle olan var mı merak ettim
Yok canim haftaya randevum var ozaman söyler doktorumCanim sen cinsiyet öğrendinmi
Benim 14.haftadan beri kanayan yaram mide ekşimesi. Doktor gaviscon yazmıştı o zamanlar ıyi gelmişti ama 2 haftadır artık dayanılmaz oldu. Bir şişe gaviscon 6 hafta gittiyse ikinci şişeyi 2 haftada bitirdim bana mısın demedi.Kızlar ii geceler
Mide ekşimesi başlayan var mı bu iki akşamdır epey rahatsız ediyor beni sanırım gabiscon alma zamanı geldi
Koldan yapıyorum. Beze oluştuğu zaman bir kaç kez göbekten yapıldı ama çok morarma oldu bende. Bir de göbekten yapınca çok yanıyor ve iki üç gün sonra iğne yenleri çok kaşınıyor.Kızlar kan sulandırıcıyi nereden yapıyorsunuz göbek,kol,bacak?
Ben hala göbek devam ediyorum ama bazı günler çok çok acıyor ama ben diğer yerlere cesaret edemiyorum.