2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Canim sen cinsiyet öğrendinmi

Teşekkür ederim canım öyle yapacağım

Teşekkür ederim canım öyle yapacağım
bilgi olsun Çam Sakura hastanesi "perinatologlar yoğun" sende bir sıkıntı yok diyerek yönlendirme yapmadı. Bakırköy Dr. Sadi konuk hemen yönlendirme yapıyor imkan varsa direk olarak randevu al. Sonrasında perinatoloji nerede açılırsa gidersin. Ben salı gününe randevu aldım sonraki hafta da kendi özel doktorumun anlaşmalı olduğuna gideceğim. Devlette de imkan varken kullanmak istedim :)

Benimde kolestrol fırlamış ürede düşmüştü.Hatta foruma yazdım gebelikte kolestrol özellikle ikinci trimesterde firlarmiş.Doktorum gebelikte kolestrole biz bakmıyoruz bile dedi.Sagoik ocağı bakmış.Ürede fazla su içmekten ve gebelikte düşüyor.

İşte ben kendi çevreme yakın 2 araştırma hastanesine gittim ikiside gerek yok deyip yönlendirmediler

Kızlar ii geceler
Mide ekşimesi başlayan var mı bu iki akşamdır epey rahatsız ediyor beni sanırım gabiscon alma zamanı geldi
Benim 1 haftadır başladı mide yanması ekşimesi gibi değişik bir durum. su içince geçiyor bi süre diniyor. Süt dindiriyor umarım artmaz da

İşte ben kendi çevreme yakın 2 araştırma hastanesine gittim ikiside gerek yok deyip yönlendirmediler
Dr. Sadi konuk kesinlikle yönlendiriyor diye okumuştum oradan randevu aldım doktor direk detaylı için mi geldin dedi evet deyince yeşil alanı açıyoruz gibi bir şey dedi. her gün mutlaka bir yerde perinatoloji randevusu açılıyor. Size hangi hastaneler vermedi

Kızlar iyi akşamlar, ani baş dönmesi yaşayan var mı aranızda? Özellikle sırt üstü uzandığımda, aniden yataktan kalktığımda 2-3 saniye sanki yer ayağımın altindan kayıyor gibi oluyo, başım sanki çıkıp geri dönüyo panik ediyo beni. 2 gün önce tansiyonuma baktirmiştim normaldi. Endişelendim , evde de yalnizim kötü hissettim kendimi (

Benimde 3 gende problem çıktı. (4g/5g ,birde 677 ve 1298a heterezigot ) daha öncede 4 5 kaybim olduğundan hem coraspin 100 lük hemde hergün kan sulandirici iğne kullaniyorum.
Ben de oksapar 0.4 ve ecoprin 150 mg kullaniyorum..benim de sebebi bilinmeyen 3 dusugum var kalp atisini duyulmadi diye kuretaj olmustum

Benim canim.Ama senin anlık hareketlerinde aniden kalkmak,yatmak vs tansiyon düşüklüğü yapar zaten.
Benim durduk yere birden gözümün onu kararır gibi oldu midem bulanır gibi oldu maskemi indirdim hemen nefesim darlandi.Muhtemelen tansiyonum düştü.Muaynem iyi geçti şükür.

Benimde 3 gende problem çıktı. (4g/5g ,birde 677 ve 1298a heterezigot ) daha öncede 4 5 kaybim olduğundan hem coraspin 100 lük hemde hergün kan sulandirici iğne kullaniyorum.

Ben de oksapar 0.4 ve ecoprin 150 mg kullaniyorum..benim de sebebi bilinmeyen 3 dusugum var kalp atisini duyulmadi diye kuretaj olmustum
Kızlar kan sulandırıcıyi nereden yapıyorsunuz göbek,kol,bacak?
Ben hala göbek devam ediyorum ama bazı günler çok çok acıyor ama ben diğer yerlere cesaret edemiyorum.

Benim canım. Gözüm kararıyor başım dönüyor bazen bayılacak kadar oluyorum. Bol su içmek gerekiyor. O an tuzlu bir şeyler yiyip kendime öyle geliyorum ben. Tansiyonum hep 9 4 lerde

Benim canım. Gözüm kararıyor başım dönüyor bazen bayılacak kadar oluyorum. Bol su içmek gerekiyor. O an tuzlu bir şeyler yiyip kendime öyle geliyorum ben. Tansiyonum hep 9 4 lerde
Kızlar teşekkür ederim cevabınıza sağolun. Tansiyon düşüklüğü bende de oluyor. Gözüm kararmadı benim ama bahsettiğim gibi değişik bi durum. Bugün çok ayakta kaldım, çok hareket ettim, ani hareketlerim cok fazla oldu inşallah ondandır. normalde de oluyodu son birkaç gündür bugün daha fazla oldu

Ben hala göbek devam ediyorum ama bazı günler çok çok acıyor ama ben diğer yerlere cesaret edemiyorum.
Bende genel de göbekten yapıyorum ama çok beze olduğunda ve morluk oluştuğunda bacağımdan yapıyorum. Ama göbek daha iyi bacak acıttı canımı. Birde enox daha kolay ve acısız geldi bana, oksapar kadar yakmıyorda.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , bugün genetik test sonucumu da aldım 4g/4g çıktı diğerleri de heterezigot ecopirin içiyordum ona devam et dedi doktorum sizlerde böyle olan var mı merak ettim
Selam canım bende 4g\4g homozigot ve 677 heterozigot çıktım doktorum Hematologa yönlendirdi doğuma kadar kan sulandıcı iğne kullanacağım ve sezeryan doğum yapmalısın dedi
Kanama riski nedeniyle.

Slm kızlar size birşey soracağim bu ay arkadaşım gecikti test yaptı pozitiv doktora gitti keseyi gorduler 5 haftalık fln di bügün doktora gitti kese fln yok doktorda hamilelik yok demiş kan testi yapmişlar 3,7 çıkmış ne anlama geliyor bu şimdi bi bakabilirmisiniz 18.03 te adet gormesi gerekmiş gormemiş 23 te adet olmuş 25 te adet yokmuş doktora gitti 25.03 te keseyi görduler çok acayip anlayan varsa anlatabilirmi

Eklentiler

• C2B66357-8C2A-42DA-A68D-03DDBF8F14FA.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 083C0932-9BE3-4152-9C4C-73732407D1CA.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Kızlar ii geceler
Mide ekşimesi başlayan var mı bu iki akşamdır epey rahatsız ediyor beni sanırım gabiscon alma zamanı geldi
Benim 14.haftadan beri kanayan yaram mide ekşimesi. Doktor gaviscon yazmıştı o zamanlar ıyi gelmişti ama 2 haftadır artık dayanılmaz oldu. Bir şişe gaviscon 6 hafta gittiyse ikinci şişeyi 2 haftada bitirdim bana mısın demedi.
En son yemekleri ayırdım kendime yağsız salçasız baharatsız yemek yapıyorum. Çok şükür 4 gündür ayrı yemek yapıyorum ekşime olmadı.

Koldan yapıyorum. Beze oluştuğu zaman bir kaç kez göbekten yapıldı ama çok morarma oldu bende. Bir de göbekten yapınca çok yanıyor ve iki üç gün sonra iğne yenleri çok kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…