2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kanama derken nasıl kanama yani benım de ilk haftalarda kanamam olmuştu. Parlaklık olma ihtimali bende de mi var acaba bilmediğim için soruyorum. Maddi durumdan dolayı ben detaylı yaptırmayacağım
Merhaba bana parlaklık var dendi sebep olarak kanama olmuş içeriye doğru bebek onu yuttuğu için olabilir dedi( inş sadece onu yuttugu için parlaklık görünüyordur) öyle olması kötü birşey değil.. parlaklıgın esas baska sebepleri de var kromozom bozuklugu gibi o sebepten parlaklıkta olabilirmiş 😔

Kanama derken nasıl kanama yani benım de ilk haftalarda kanamam olmuştu. Parlaklık olma ihtimali bende de mi var acaba bilmediğim için soruyorum. Maddi durumdan dolayı ben detaylı yaptırmayacağım
Cnm devlette ücretsiz yapılıyor bilgin olsun

Neden detaylı yatırmıyorsun ki canım? Detayliyi sadece özel hastahaneler yapmıyor üniversite araştırma hastanelerinde de yaptirabiliyorsun.

Merhaba hanımlar bebeğimin kafasında kist vardı ve bağırsakta parlaklık vardı bir süre ara vermiştim buraya bu gün detaylımız yapıldı 22+5 im çok şükür kistleri geçmiş parlaklıkta geçmiş çok ağladım çok üzüldüm ama çok şükür geçti 🤲🏻 Organlarını ayaklarını tek tek inceledik herşey çok güzel çok şükür 🤲🏻 Bunuda böyle atlatmış olduk çok şükür. İki hafta önce tetanoz ilk dozumu yaptırdım. İlk gün biraz ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti . Sıra şeker yüklemesi ve tetanoz 2. Dozda sonrasında inşallah sağlıkla doğumu bekleriz. Hepinize çok teşekkür ederim bir çoğunuz güzel dualarda bulundunuz. Çok şükür sonuç güzel oldu 🤲🏻 Detaylıyı bekleyen bütün anneler inşallah tek tek güzel haberlerinizi okuruz burdan ☺️ Bizim paşanın yeri rahat sanırım şu anlık makat geliş gözüküyor 30. Haftaya kadar dönebilir dedi inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sezerynda olurum önemli değil❤️❤️☺️🤲🏻

Masallah canim çok sevindim darısi basımıza diyelim. 😍 benim oğlumda son günlere kadar normal gelişliydi son kontrolde bir baktık makat gelişli olmuş sezeryan olmustum. Seninkide her an normale dönebilir olmazsada sezeryan olursun .canı sağolsunda.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , bugün genetik test sonucumu da aldım 4g/4g çıktı diğerleri de heterezigot ecopirin içiyordum ona devam et dedi doktorum sizlerde böyle olan var mı merak ettim

Benimde 3 gende problem çıktı. (4g/5g ,birde 677 ve 1298a heterezigot ) daha öncede 4 5 kaybim olduğundan hem coraspin 100 lük hemde hergün kan sulandirici iğne kullaniyorum.

Valla her gün üstümden kamyon gecmis gibi uyaniyorum. Bu gece kocamla uğraştım . Adamı sopayla döve döve hastanelik ettim. Sabah kalktiğimda hala dişlerimi gacırdatıyordum. 😂
Hahahah rüyada görüp gerçekte zarar vermeyelim de gariplerime🤣 ben de bir gün baya kızıyordum eşime rüyamda 🤣🤣
Merhaba hanımlar bebeğimin kafasında kist vardı ve bağırsakta parlaklık vardı bir süre ara vermiştim buraya bu gün detaylımız yapıldı 22+5 im çok şükür kistleri geçmiş parlaklıkta geçmiş çok ağladım çok üzüldüm ama çok şükür geçti 🤲🏻 Organlarını ayaklarını tek tek inceledik herşey çok güzel çok şükür 🤲🏻 Bunuda böyle atlatmış olduk çok şükür. İki hafta önce tetanoz ilk dozumu yaptırdım. İlk gün biraz ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti . Sıra şeker yüklemesi ve tetanoz 2. Dozda sonrasında inşallah sağlıkla doğumu bekleriz. Hepinize çok teşekkür ederim bir çoğunuz güzel dualarda bulundunuz. Çok şükür sonuç güzel oldu 🤲🏻 Detaylıyı bekleyen bütün anneler inşallah tek tek güzel haberlerinizi okuruz burdan ☺️ Bizim paşanın yeri rahat sanırım şu anlık makat geliş gözüküyor 30. Haftaya kadar dönebilir dedi inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sezerynda olurum önemli değil❤️❤️☺️🤲🏻
Yaaa çok sevindim geçen aklıma geldi acaba noldu durumları diye ama adını hatırlayamadığım için yaşamamıştım cook şükür çok sevindim 🥰 sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah ☺️

Benimde 3 gende problem çıktı. (4g/5g ,birde 677 ve 1298a heterezigot ) daha öncede 4 5 kaybim olduğundan hem coraspin 100 lük hemde hergün kan sulandirici iğne kullaniyorum.
Doktorum heterezigot olması çok önemli değil dedi şimdi pıhtılaşma da 4g ye bakıyorlarmis zaten sağlık olsun ben de 150 lik ecopirin kullanıyorum

Merhaba bana parlaklık var dendi sebep olarak kanama olmuş içeriye doğru bebek onu yuttuğu için olabilir dedi( inş sadece onu yuttugu için parlaklık görünüyordur) öyle olması kötü birşey değil.. parlaklıgın esas baska sebepleri de var kromozom bozuklugu gibi o sebepten parlaklıkta olabilirmiş 😔
İnşAllah kötü bişey değildir canım parlaklığı geçende çok oluyormuş ilerleyen haftalarda

Doktorum heterezigot olması çok önemli değil dedi şimdi pıhtılaşma da 4g ye bakıyorlarmis zaten sağlık olsun ben de 150 lik ecopirin kullanıyorum

Her doktor farkli birsey söylüyor. Benim kayiplarimda var o yüzden riske girmedik. Kullandirmayanda var tabi.

Konuya çok hakim değilim ama sanırım içe doğru kanama. Arkadaşım hiç dışa
Gelen kanamam olmadı demişti çünkü. Bebekler artık büyüyor zaten gittiğiniz doktorun ultrason cihazı iyi ise fark eder gibi geliyor bana.

Konuya çok hakim değilim ama sanırım içe doğru kanama. Arkadaşım hiç dışa
Gelen kanamam olmadı demişti çünkü. Bebekler artık büyüyor zaten gittiğiniz doktorun ultrason cihazı iyi ise fark eder gibi geliyor bana.
Gittiğim doktorun cihazı iyi hatta renklisi falan da var. Her gittiğim de o inceliyor bütün organları zaten. Bana göre bir sorun yok herşeyi iyi görünüyor demişti en son gitmemde

Evet biliyorum da sıra bulamıyorum malesef
canım istanbulda her gün sıra bulabilirsin. Önce bir araştırma hastanesine gidiyorsun detaylı ultrason istediğini belirtiyorsun senin için perinatoloji randevu almayı aktif hale getiriyorlar. (yoksa normalde alınmıyor) MHRS uygulamasından bildirim açarsın her gün istanbulun çeşitli yerlerinde randevu açılıyor. Bence bunu kesinlikle yap illa özel şart değil.

Merhaba, benim de bebegimin kafasinda kist ve kalbinde parlakllik var. Detayli ultrasona 2 hafta sonra girecegim, 10. haftada fetal DNA yaptirmistim ve temiz cikmisti. Doktorum o yuzden korkma gecer demisti ama gectigini gormeden icim bir turlu rahat etmiyor tabi. Mesajinizi gorunce cok sevindim, insallah benimki de gittigimde gecmis olur :) Sevgiler

Gittiğim doktorun cihazı iyi hatta renklisi falan da var. Her gittiğim de o inceliyor bütün organları zaten. Bana göre bir sorun yok herşeyi iyi görünüyor demişti en son gitmemde
Doktorun cihazi iyiyse ve organlarina hep bakiyorsa insallah bisey yoktur,,, bos randevu bulursan yaptirirsin olmassada bisey olmaz insallah,, almanyada risk olmadimi bazi doktorlar detayliya yollamiyor cunku kendi cihazlarina guveniyorlar cihaz ve doktor t ecrübesi cok önemli

X