- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.321
Merhaba hanımlar burayı takip etmeye calısıyorum ama yazamıyorum vakitsizlikten ben 21 haftalık hamileym bugun detaylı ultrason yaptırdım orada doktor bebegın bagırsaklarnda parlaklıgı oldugunu söyledi kanaman oldumu dedi hayır dedm ozaman içeriye kanamış dedi ya onla alakalı olabilir ama emin değilm dedi ikili test yaptırıp yaptırmadımı sordu yaptırdım düşük risk cıkmıştı dedim ancak önemli bişy değil ama riske atmayalım fetal dna da yaptırabilirsin dedi basına böyle birşeu gelen varmı acaba kalbindede ufak bi parlaklık varmış ama önemli değil dedi yarın kendi kadın dogumcuma gdieceğim
Kabus çok görmüyorum ama o kadar çok sıkıntıyle uyanıyorum ki gece hep bi rahatsızlık huzursuzluk :/ rahat yatamadığımızdandır. Bende dr a gitmiştim bugün sol tarafına yat artık yavaş yavaş dedi , daha kabuslu günler geliyor sanırımSlm güzel anneler 23.haftadan selamlar. Ben 1 haftadir her gece kabus görüyorum. Hatta 1 gecede 2 3 ayrı kabus görebiliyorum. Acaba hamilelikle ilgisi olabilir mi ? Varmı benim gibi kabus gören
Ocak ayında benim de o kadar düşük çıkmıştı arada olabiliyor öyle şeyler benim değerlerimin hepsi normal aralıkts değil mesela biri biraz yüksek biri biraz düşük tek başına önemli değilcanım eşin dahiliyeciydi dimi benim bunlardan ayrı bi sorum var benim kanda ürik asit değerim sürekli düşük çıkıyo kasımda 2.2 daha sonrakiler 1.9 bu normal bi durum mu? Diğer değerlerim normal sınırlar içerisinde ama hep ürik asit düşük çıkıyo
Kabus çok görmüyorum ama o kadar çok sıkıntıyle uyanıyorum ki gece hep bi rahatsızlık huzursuzluk :/ rahat yatamadığımızdandır. Bende dr a gitmiştim bugün sol tarafına yat artık yavaş yavaş dedi , daha kabuslu günler geliyor sanırım
Merhaba benim de 1298a ve 677 olması lazım 2 gen heterozigot benim doktorum 18. haftada yeni bana ecopirin vardı , çok az bir pıhtılaşma önlem için kullan dedi.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , bugün genetik test sonucumu da aldım 4g/4g çıktı diğerleri de heterezigot ecopirin içiyordum ona devam et dedi doktorum sizlerde böyle olan var mı merak ettim
Şükür cok sevindimMerhaba hanımlar bebeğimin kafasında kist vardı ve bağırsakta parlaklık vardı bir süre ara vermiştim buraya bu gün detaylımız yapıldı 22+5 im çok şükür kistleri geçmiş parlaklıkta geçmiş çok ağladım çok üzüldüm ama çok şükür geçtiOrganlarını ayaklarını tek tek inceledik herşey çok güzel çok şükür Bunuda böyle atlatmış olduk çok şükür. İki hafta önce tetanoz ilk dozumu yaptırdım. İlk gün biraz ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti . Sıra şeker yüklemesi ve tetanoz 2. Dozda sonrasında inşallah sağlıkla doğumu bekleriz. Hepinize çok teşekkür ederim bir çoğunuz güzel dualarda bulundunuz. Çok şükür sonuç güzel oldu Detaylıyı bekleyen bütün anneler inşallah tek tek güzel haberlerinizi okuruz burdan Bizim paşanın yeri rahat sanırım şu anlık makat geliş gözüküyor 30. Haftaya kadar dönebilir dedi inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sezerynda olurum önemli değil
Teşekkür ederim sizde sağlıkla alın inşallah yavrunuzu kucağınızaŞükür cok sevindimSaglikla kucagina alirsin insallah bebegini. Bence doktorlarin bebegin pozisyonunu simdiden soylemesi bile sacma daha cok degisir eminim benimki de oyle
merhaba öncelikle gözünüz Aydın darısı basıma..benim normal ultrasonda parlaklık görünmüyordu herşey normaldi ama bugun detaylıda göründü cok endişelendim benden fetal dna istedi. Acaba geçici bişeymiymiş bu parlaklık neden olurmuş? Fetal dna ne alaka yani genelde ense kalınlıgı filan diye bilirdim. down sendromu belirtisi dedi inşallah benimkindede birşey çıkmazMerhaba hanımlar bebeğimin kafasında kist vardı ve bağırsakta parlaklık vardı bir süre ara vermiştim buraya bu gün detaylımız yapıldı 22+5 im çok şükür kistleri geçmiş parlaklıkta geçmiş çok ağladım çok üzüldüm ama çok şükür geçtiOrganlarını ayaklarını tek tek inceledik herşey çok güzel çok şükür Bunuda böyle atlatmış olduk çok şükür. İki hafta önce tetanoz ilk dozumu yaptırdım. İlk gün biraz ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti . Sıra şeker yüklemesi ve tetanoz 2. Dozda sonrasında inşallah sağlıkla doğumu bekleriz. Hepinize çok teşekkür ederim bir çoğunuz güzel dualarda bulundunuz. Çok şükür sonuç güzel oldu Detaylıyı bekleyen bütün anneler inşallah tek tek güzel haberlerinizi okuruz burdan Bizim paşanın yeri rahat sanırım şu anlık makat geliş gözüküyor 30. Haftaya kadar dönebilir dedi inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sezerynda olurum önemli değil
Bunu duymak hiç iyi olmadıOglumda son 2 ay koltukta oturarak uyumuştum
Arkadaşımda aynı şekilde bağırsaklarda parlaklık vardı. Üstelik ikiz bebeklerdi. Perinatoloğa gitti down sendrom belirtisi dedi ve aldırmasını tavsiye etti çünkü ikisi de aynı şekilde olur demişti. İkili falan temizdi bi ara çok kafasına taktı. Bir süre sonra geçti parlaklık falan görünmüyor artık demişti. Ama kanama kaç hafta sürdü onu bilmiyorum. doğum yapalı 2 ay kadar oldu ve bebekler sağlıklı maşallah. İçiniz rahat etsin isterseniz bir fetal DNA yaptırabilirsiniz.merhaba öncelikle gözünüz Aydın darısı basıma..benim normal ultrasonda parlaklık görünmüyordu herşey normaldi ama bugun detaylıda göründü cok endişelendim benden fetal dna istedi. Acaba geçici bişeymiymiş bu parlaklık neden olurmuş? Fetal dna ne alaka yani genelde ense kalınlıgı filan diye bilirdim. down sendromu belirtisi dedi inşallah benimkindede birşey çıkmaz
Cok teşekkür ederim biraz umut dolu yasananları ihtiyacım var..evet suanda araştırıyorum fetal dna yaptıracağım enazından kesin içim rahat etsin diyeArkadaşımda aynı şekilde bağırsaklarda parlaklık vardı. Üstelik ikiz bebeklerdi. Perinatoloğa gitti down sendrom belirtisi dedi ve aldırmasını tavsiye etti çünkü ikisi de aynı şekilde olur demişti. İkili falan temizdi bi ara çok kafasına taktı. Bir süre sonra geçti parlaklık falan görünmüyor artık demişti. Ama kanama kaç hafta sürdü onu bilmiyorum. doğum yapalı 2 ay kadar oldu ve bebekler sağlıklı maşallah. İçiniz rahat etsin isterseniz bir fetal DNA yaptırabilirsiniz.
Üre dediğiniz Kan Üre azotu (bun) mu? Gebelikte zaten bu değer zaten düşük olmalı demişti doktorum bana. Gebeliğin 2. trimester döneminde de kolestrol yüksek olurmuş o da normalmiş ama 268 i nasıl değerlendirir doktor bilemedim benim 221 çıktı bu hafta, doktora henüz sormadımmerhaba kızlar bugün ayrıntılı usg vardı çok şükür herşey iyi.sonrasinda sağlık ocağı kontrolleri vardı.tetenoz aşımı oldum.tahlil yaptılar ve tahlil sonucunda kolesterol um yüksek çıkmış 268 ,üre ise düşük çıkmış 12 baya stres oldum bilgisi olan var mı acaba.
Bence hiç bir şey yoktur, gönlünüzü ferah tutun dua edin inşallah sağlıkla gelirCok teşekkür ederim biraz umut dolu yasananları ihtiyacım var..evet suanda araştırıyorum fetal dna yaptıracağım enazından kesin içim rahat etsin diye
canım üre(serum/plazma) yazıyor canım bilemedim normal mi doktorumada ulasamadımÜre dediğiniz Kan Üre azotu (bun) mu? Gebelikte zaten bu değer zaten düşük olmalı demişti doktorum bana. Gebeliğin 2. trimester döneminde de kolestrol yüksek olurmuş o da normalmiş ama 268 i nasıl değerlendirir doktor bilemedim benim 221 çıktı bu hafta, doktora henüz sormadım
İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsinBence hiç bir şey yoktur, gönlünüzü ferah tutun dua edin inşallah sağlıkla gelirikili test dönemi kendime çok vesvese verip araştırmıştım, sorunlu görünüp sağlıklı doğuran o kadar çok ki.
Belki laboratuvar farkı olunca değerin adı da değişik tanımlanmıştır. Ama bende Üre yazan 9 şuan. Öncekinde 7 ydi. Doktor 7 olan sonuçta çok net "gebelikte üre zaten düşük olmalı" dediğini hatırlıyorum. Ondan düşüktür seninde.canım üre(serum/plazma) yazıyor canım bilemedim normal mi doktorumada ulasamadım
Kanama derken nasıl kanama yani benım de ilk haftalarda kanamam olmuştu. Parlaklık olma ihtimali bende de mi var acaba bilmediğim için soruyorum. Maddi durumdan dolayı ben detaylı yaptırmayacağımArkadaşımda aynı şekilde bağırsaklarda parlaklık vardı. Üstelik ikiz bebeklerdi. Perinatoloğa gitti down sendrom belirtisi dedi ve aldırmasını tavsiye etti çünkü ikisi de aynı şekilde olur demişti. İkili falan temizdi bi ara çok kafasına taktı. Bir süre sonra geçti parlaklık falan görünmüyor artık demişti. Ama kanama kaç hafta sürdü onu bilmiyorum. doğum yapalı 2 ay kadar oldu ve bebekler sağlıklı maşallah. İçiniz rahat etsin isterseniz bir fetal DNA yaptırabilirsiniz.
inşallah canım bakalım ulaşabilirsem doktorum ne diycekBelki laboratuvar farkı olunca değerin adı da değişik tanımlanmıştır. Ama bende Üre yazan 9 şuan. Öncekinde 7 ydi. Doktor 7 olan sonuçta çok net "gebelikte üre zaten düşük olmalı" dediğini hatırlıyorum. Ondan düşüktür seninde.