2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Canim ben daha detayliya girmedim kısmetse cumartesi gireceğim.

Slm güzel anneler 23.haftadan selamlar. Ben 1 haftadir her gece kabus görüyorum. Hatta 1 gecede 2 3 ayrı kabus görebiliyorum. Acaba hamilelikle ilgisi olabilir mi ? Varmı benim gibi kabus gören
Kabus çok görmüyorum ama o kadar çok sıkıntıyle uyanıyorum ki gece hep bi rahatsızlık huzursuzluk :/ rahat yatamadığımızdandır. Bende dr a gitmiştim bugün sol tarafına yat artık yavaş yavaş dedi , daha kabuslu günler geliyor sanırım

Ocak ayında benim de o kadar düşük çıkmıştı arada olabiliyor öyle şeyler benim değerlerimin hepsi normal aralıkts değil mesela biri biraz yüksek biri biraz düşük tek başına önemli değil

Oglumda son 2 ay koltukta oturarak uyumuştum

Merhaba hanımlar bebeğimin kafasında kist vardı ve bağırsakta parlaklık vardı bir süre ara vermiştim buraya bu gün detaylımız yapıldı 22+5 im çok şükür kistleri geçmiş parlaklıkta geçmiş çok ağladım çok üzüldüm ama çok şükür geçti Organlarını ayaklarını tek tek inceledik herşey çok güzel çok şükür Bunuda böyle atlatmış olduk çok şükür. İki hafta önce tetanoz ilk dozumu yaptırdım. İlk gün biraz ağrı oldu ama sonrasında hemen geçti . Sıra şeker yüklemesi ve tetanoz 2. Dozda sonrasında inşallah sağlıkla doğumu bekleriz. Hepinize çok teşekkür ederim bir çoğunuz güzel dualarda bulundunuz. Çok şükür sonuç güzel oldu Detaylıyı bekleyen bütün anneler inşallah tek tek güzel haberlerinizi okuruz burdan Bizim paşanın yeri rahat sanırım şu anlık makat geliş gözüküyor 30. Haftaya kadar dönebilir dedi inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sezerynda olurum önemli değil

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , bugün genetik test sonucumu da aldım 4g/4g çıktı diğerleri de heterezigot ecopirin içiyordum ona devam et dedi doktorum sizlerde böyle olan var mı merak ettim
Merhaba benim de 1298a ve 677 olması lazım 2 gen heterozigot benim doktorum 18. haftada yeni bana ecopirin vardı , çok az bir pıhtılaşma önlem için kullan dedi.

Şükür cok sevindim Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini. Bence doktorlarin bebegin pozisyonunu simdiden soylemesi bile sacma daha cok degisir eminim benimki de oyle

Şükür cok sevindim Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini. Bence doktorlarin bebegin pozisyonunu simdiden soylemesi bile sacma daha cok degisir eminim benimki de oyle
Teşekkür ederim sizde sağlıkla alın inşallah yavrunuzu kucağınıza Evet banada saçma geldi gün içinde çok hareketli zaten eminim değişecektir pozisyonu

merhaba öncelikle gözünüz Aydın darısı basıma..benim normal ultrasonda parlaklık görünmüyordu herşey normaldi ama bugun detaylıda göründü cok endişelendim benden fetal dna istedi. Acaba geçici bişeymiymiş bu parlaklık neden olurmuş? Fetal dna ne alaka yani genelde ense kalınlıgı filan diye bilirdim. down sendromu belirtisi dedi inşallah benimkindede birşey çıkmaz

merhaba kızlar bugün ayrıntılı usg vardı çok şükür herşey iyi.sonrasinda sağlık ocağı kontrolleri vardı.tetenoz aşımı oldum.tahlil yaptılar ve tahlil sonucunda kolesterol um yüksek çıkmış 268 ,üre ise düşük çıkmış 12 baya stres oldum bilgisi olan var mı acaba.

Arkadaşımda aynı şekilde bağırsaklarda parlaklık vardı. Üstelik ikiz bebeklerdi. Perinatoloğa gitti down sendrom belirtisi dedi ve aldırmasını tavsiye etti çünkü ikisi de aynı şekilde olur demişti. İkili falan temizdi bi ara çok kafasına taktı. Bir süre sonra geçti parlaklık falan görünmüyor artık demişti. Ama kanama kaç hafta sürdü onu bilmiyorum. doğum yapalı 2 ay kadar oldu ve bebekler sağlıklı maşallah. İçiniz rahat etsin isterseniz bir fetal DNA yaptırabilirsiniz.

Cok teşekkür ederim biraz umut dolu yasananları ihtiyacım var..evet suanda araştırıyorum fetal dna yaptıracağım enazından kesin içim rahat etsin diye

Üre dediğiniz Kan Üre azotu (bun) mu? Gebelikte zaten bu değer zaten düşük olmalı demişti doktorum bana. Gebeliğin 2. trimester döneminde de kolestrol yüksek olurmuş o da normalmiş ama 268 i nasıl değerlendirir doktor bilemedim benim 221 çıktı bu hafta, doktora henüz sormadım

Cok teşekkür ederim biraz umut dolu yasananları ihtiyacım var..evet suanda araştırıyorum fetal dna yaptıracağım enazından kesin içim rahat etsin diye
Bence hiç bir şey yoktur, gönlünüzü ferah tutun dua edin inşallah sağlıkla gelir ikili test dönemi kendime çok vesvese verip araştırmıştım, sorunlu görünüp sağlıklı doğuran o kadar çok ki.

canım üre(serum/plazma) yazıyor canım bilemedim normal mi doktorumada ulasamadım

canım üre(serum/plazma) yazıyor canım bilemedim normal mi doktorumada ulasamadım
Belki laboratuvar farkı olunca değerin adı da değişik tanımlanmıştır. Ama bende Üre yazan 9 şuan. Öncekinde 7 ydi. Doktor 7 olan sonuçta çok net "gebelikte üre zaten düşük olmalı" dediğini hatırlıyorum. Ondan düşüktür seninde.

Kanama derken nasıl kanama yani benım de ilk haftalarda kanamam olmuştu. Parlaklık olma ihtimali bende de mi var acaba bilmediğim için soruyorum. Maddi durumdan dolayı ben detaylı yaptırmayacağım

inşallah canım bakalım ulaşabilirsem doktorum ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…