2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Screenshot_20210323_140125_com.android.chrome.jpg

Şuan bebek arabalar indirimde o kadar kararsız kaldım ki alsam kışa bi daha kapanacak virüs falan anca markete parka çıkarsak kışında nereye çıkacaksın gerçi izmir çok soğuk olmuyor ama pahalı bebek arabasına gerek yok çok kararsız kaldım napsamm bilemedim alsam bi dert almasam 2 dert 😁 en azından 2.bebe ye kalır siz ne düşünüyorsunuz kızlar bi yanımda almak istemiyor evde olucaz kış boyu ama kontrole götürmesi var öyle kucakta olmaz ayağın takılır düşersin bi de riske atamam yani çocuğumu ne olur ne olmaz

Kızlar bugün tetenoz aşımı vuruldum. Oğlumdada vurulmuştum. 4 hafta sonra 2.doz için çağıracaklar. Bu arada normalde persembe günü detayli randevum vardi kar yağışı nedeniyle 3 nisana erteledik. 13nisandada şeker yüklemesi yapilacak.
Benimde 3 Nisan’da detaylı 😅 Bugün doktora gittim şeker yüklemesi yapmıyormuş sadece açlık ve tokluk değerlerine bakacakmış☺️

Kızlar iyi geceler. Bugün biraz kanama oldu bir kaç damla gibi. Şimdi yatış verdi doktorum bu gece hastanedeyiz. plasenta ile ilgili, serklaj ile ilgili bi sıkıntı yok gibi dedi. Vajinal bi kanama gibi duruyor. Hafif enfeksiyon var. Ama kanama nedeni tam olarak bulunamadı.

Çok çok geçmis olsun. Benimde en baştan beri nedenli nedensiz kanamalarim oluyor.

Şuan bebek arabalar indirimde o kadar kararsız kaldım ki alsam kışa bi daha kapanacak virüs falan anca markete parka çıkarsak kışında nereye çıkacaksın gerçi izmir çok soğuk olmuyor ama pahalı bebek arabasına gerek yok çok kararsız kaldım napsamm bilemedim alsam bi dert almasam 2 dert 😁 en azından 2.bebe ye kalır siz ne düşünüyorsunuz kızlar bi yanımda almak istemiyor evde olucaz kış boyu ama kontrole götürmesi var öyle kucakta olmaz ayağın takılır düşersin bi de riske atamam yani çocuğumu ne olur ne olmaz
Bu aralar benim de kafamı mesgul eden tek sey bu. Dolar ve euro yukselise gectigi icin fiyatlari da artacakmis almayi dusunuyoruz ama ucuz almayin dediler bana. Cunku otomobilimiz yok ve koruyuculu sağlam bisey dusunmeye basladim. Yarin ebebege gidip bakacagim. Siz de dusunun bence yoyko cok iyi marka ben park yatagini siparis ettim anne yanı olanlarindan. Cok saglam geldi.

Insallah güzel haberler alırız ozaman😂. İçim kıpır kıpır hem korku hem heyecan var 😯
Aynen canım ya zaten bugün kasılmalarım var diye bebek böyle ultrasonda rahatsız gözüküyordu kendimi kötü hissettim doktor magnezyumu arttırdı inşallah detaylıya kadar toparlar 😔 Detaylıdan da güzel güzel haberler alalım inşallah sonra içimiz daha rahat eder

Aynen canım ya zaten bugün kasılmalarım var diye bebek böyle ultrasonda rahatsız gözüküyordu kendimi kötü hissettim doktor magnezyumu arttırdı inşallah detaylıya kadar toparlar 😔 Detaylıdan da güzel güzel haberler alalım inşallah sonra içimiz daha rahat eder

Insallah canim. 😍

Konuyla alakasız ama Dudağım uçukladı. Krem de yok evde şimdi. Baya acıyor. Ne iyi gelir , bilen var mı 😕
Uçuk kremini doktoruna danışmadan alma zaten canım..
Uçuk için sarımsağın suyunu oraya tampon yapar gibi sür istersen.Gerçi onu çıkacagini hisseder hissetmez sürmek daha etkili galiba.

Çok çok geçmis olsun. Benimde en baştan beri nedenli nedensiz kanamalarim oluyor.
Sizin geçti artık değil mi kanamalarınız. Yatarak mı geçiriyorsunuz günleri. Yürüyüş falan yapıyor musunuz? Bana şimdilik tuvalet dışında kalkma dedi. Kv ile görümcem var yanımda yemek temizlik oğluşla ilgilenme onlarda. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar bugün tetenoz aşımı vuruldum. Oğlumdada vurulmuştum. 4 hafta sonra 2.doz için çağıracaklar. Bu arada normalde persembe günü detayli randevum vardi kar yağışı nedeniyle 3 nisana erteledik. 13nisandada şeker yüklemesi yapilacak.
Doktorum bana 27.haftadan sonra aşıya göndereceğini söyledi bana şimdi sizleri görünce geç değil mi neden 27.haftadan sonra dedi ki🤔

Bende buna bakmıştım mantıklı geldi bana da. Az da olsa illaki kullanicaz heralde bebek yatağı gibi olanı. Gerçi gidip de incelemedim daha erken diye hangisi kaç aylıkken kullanılır bilmiyorum 🙈

Ben bugun puset siparisi verdim 150tl ye hem ana kucağı hem tasıma koltugu hem de oto koltugu olarak çok amaclı kullanımlı😂 şuanlık bebek arabası almayı dusunmuyorumm zaten ilk 1-2 ay evden nereye cıkıcaz ki ilerleyen aylarda da duruma göre bakarım dedim. hastane çıkışı icin ya da dogum sonrası rutin kontrolleri icin de puset isimi gorecek gibi yani arabamızda oldugu icin bu sekilde dusunuyorum kendi adıma😂

Eklentiler

• Screenshot_20210323-203154_Gallery.jpg
    Screenshot_20210323-203154_Gallery.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 70
Ben bugun puset siparisi verdim 150tl ye hem ana kucağı hem tasıma koltugu hem de oto koltugu olarak çok amaclı kullanımlı😂 şuanlık bebek arabası almayı dusunmuyorumm zaten ilk 1-2 ay evden nereye cıkıcaz ki ilerleyen aylarda da duruma göre bakarım dedim. hastane çıkışı icin ya da dogum sonrası rutin kontrolleri icin de puset isimi gorecek gibi yani arabamızda oldugu icin bu sekilde dusunuyorum kendi adıma😂
Nasıl birşey aldığınız puset görseli var mıdır bana da öyle bişey lazım sanırım ☺️

X