-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.501
merhaba nevasarHepinize merhaba,
2021 Eylül anneleri grubundayım, Sat 25 Kasım'dı, beklenen doğum tarihi 1 Eylül gösteriyor. Ama Ağustos sonu doğum olur gibi geliyor. Burayı da takip etmek daha iyi olur gibi geldi.
16+4'teyim. Detaylı ultrason 20. haftaya girdiğinde yapılır mı? Yoksa 21., 22. haftalar mı beklenmeli? Perinatolog randevuları yoğun olduğu için çok da zamanı geçirmek istemiyorum.
Bir de öğretmen olduğum için idari izin zamanı geldiğinde yüz yüze eğitimdeysek hakkımı kullanmak istiyorum, 24+0 arefe gününe denk geliyor, 23+6 da hastaneye gitsem rapor verir mi?
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim vaktinde sağlık doğumlar nasip etsinçok teşekkür ederim :) ilk zamanlarda biraz üst üste kontrole girmek zorunda kaldım, düşük riskim vardı. Şimdi muayenelerin arası 1 aya çıktığından beri beklemek zor geliyorDaha bebek hareketlerini de hissetmiyorum çünkü.
Neyse ben biraz eski sayfalarınıza göz atayım :)))
Sanmam canım idari izinde çalışmıyorsun. Yerine başkasını bulmak zorundalar seni calistiramazlar.merhaba nevasar
ben detaylıyı 14 nisana aldım 21.haftada olacağım o zaman 24+0 benim 3 mayıs pazartesiye denk geliyor ben de öğretmenim acaba idari izinde uzaktan eğitim yaptırır mı idare ? okula gelmiyosun dersleri uzaktan yap derler mi ?
Yok yok bisey olmazdoktorda bir şey olmaz dedi acili aradık bu saatte ultrasona bakmıyorlarmış ben de yarın 18+0 olacağim doktor hareketlerini hissedersen sıkıntı olmaz dedi daha pek harekette hissetmedim işte böyle panik oldum birden çok sağol arkadaşım
14 nisan sabah 10 da detaylı randevum var bakalımmerhaba nevasar
ben detaylıyı 14 nisana aldım 21.haftada olacağım o zaman 24+0 benim 3 mayıs pazartesiye denk geliyor ben de öğretmenim acaba idari izinde uzaktan eğitim yaptırır mı idare ? okula gelmiyosun dersleri uzaktan yap derler mi ?
Valla bu elektrik çarpma mevzusu bende de var statik elektrik mevcut vücudumuzda bi çimenlerin üstüne gidip çıplak ayakla durmak gerek nereye dokunsam çarpılıyorumYok yok bisey olmazben cok yasiyorum dedigim gibi ki ben de asiri panik biriyimdir..daha 3 gun once telefin sarjimi prizden cikarirken carpti hatta soylendim bu evi komple toprakta gezdirmek lazim diye gonlunuzu ferah tutun bu haftalarda hissedemeyebiliriz bebisleri...ben bazi tikirtilar hissediyom bazen ama diyorum bagirsak hareketi olabilir doktorum da demisti ki 20 haftaya kadar hissetmezsen panik yapma diye siz de yapmayin Rabbim koruyor onlari
Ay inşallahBenımde en korktugum sey her anne bebegının cinsıyetını dört gözle bekler bazıları sanssız işte ya göstermez ya farklı söylenir ,,, inşallah haftaya kadar tam ögrenirsiniz
Bende normalde bukadar erken hazirlik yapmam yapmayacağim öyle söyledim ama internette bunlari gordum kendime hakim olamadım sipariş ettim bir ay sonra bir de erkek diyorlarmişBenımde en korktugum sey her anne bebegının cinsıyetını dört gözle bekler bazıları sanssız işte ya göstermez ya farklı söylenir ,,, inşallah haftaya kadar tam ögrenirsiniz
içimi rahatlattın canım teşekkür ederimYok yok bisey olmazben cok yasiyorum dedigim gibi ki ben de asiri panik biriyimdir..daha 3 gun once telefin sarjimi prizden cikarirken carpti hatta soylendim bu evi komple toprakta gezdirmek lazim diye gonlunuzu ferah tutun bu haftalarda hissedemeyebiliriz bebisleri...ben bazi tikirtilar hissediyom bazen ama diyorum bagirsak hareketi olabilir doktorum da demisti ki 20 haftaya kadar hissetmezsen panik yapma diye siz de yapmayin Rabbim koruyor onlari
Çok tatlılar kız maşallah Rabbim kullanmayı nasip etsinBende normalde bukadar erken hazirlik yapmam yapmayacağim öyle söyledim ama internette bunlari gordum kendime hakim olamadım sipariş ettim bir ay sonra bir de erkek diyorlarmiş
20.haftanizdasiniz degismez herhalde artik yaniBende normalde bukadar erken hazirlik yapmam yapmayacağim öyle söyledim ama internette bunlari gordum kendime hakim olamadım sipariş ettim bir ay sonra bir de erkek diyorlarmiş
Kizlar güncelliyorum euro 10 tl oldu, o bebek arabası burada artık 5 bin tl üzeriS Sarisinmelekk Orada 530 €, burada 4 bin tl üzeribenim de bakacagim araba Türkiye standartlarina gore uygun olarak 500-600 ₺ civarı, yani orada da standartlara gore uygun fiyati aslında Sadece coğrafya kaderdir demek istiyorum.
Bununla ilgili bir yazı var mı acaba? Idari izinliyken uzaktan ders verilemeyecegiyle ilgili. Benim müdürüm de 24 ten sonra uzaktan ders yaparsın dedi de. Eğer öyle bir hakkımız varsa ona göre konuşalımSanmam canım idari izinde çalışmıyorsun. Yerine başkasını bulmak zorundalar seni calistiramazlar.
Ben de raporluyum şu an velilere bi sunum varmış sene basında yazmışlar yapıver dediler. Ben çalışmıyorum yapmam dedim başkasını bulsunlar.
Eğer şu an olduğu gibi tüm kademeler okula gitmezse sadece 8 veya 12 ler giderse canım uzaktan eğitime devam derler sonuçta evden çalışıyoruz ama tüm kademeler açılırsa atıyorum seçmeli dersleri verebilirlermerhaba nevasar
Bildiğim kadarıyla öyle bir yazı yok aslında idari izinli sayılıyoruz ama şu an ücretli öğretmen görevlendirmeside yapmıyorlar o yüzden öğretmen ihtiyacı olacağı için okul ders veriyor belki sınıfları birleştirerek az sayıda ders alabilirsinizBununla ilgili bir yazı var mı acaba? Idari izinliyken uzaktan ders verilemeyecegiyle ilgili. Benim müdürüm de 24 ten sonra uzaktan ders yaparsın dedi de. Eğer öyle bir hakkımız varsa ona göre konuşalım
Resmi yazıda 24-32.haftalar arası evden çalışır demiyor canım idari izinlidir diyor.Bununla ilgili bir yazı var mı acaba? Idari izinliyken uzaktan ders verilemeyecegiyle ilgili. Benim müdürüm de 24 ten sonra uzaktan ders yaparsın dedi de. Eğer öyle bir hakkımız varsa ona göre konuşalım
Benim yerime ücretli aldılar kız nasıl yaptılar acaba onu?Bildiğim kadarıyla öyle bir yazı yok aslında idari izinli sayılıyoruz ama şu an ücretli öğretmen görevlendirmeside yapmıyorlar o yüzden öğretmen ihtiyacı olacağı için okul ders veriyor belki sınıfları birleştirerek az sayıda ders alabilirsiniz
Bizim müdür bizi kandırdı o zamanBenim yerime ücretli aldılar kız nasıl yaptılar acaba onu?