2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
merhaba nevasar
ben detaylıyı 14 nisana aldım 21.haftada olacağım o zaman 24+0 benim 3 mayıs pazartesiye denk geliyor ben de öğretmenim acaba idari izinde uzaktan eğitim yaptırır mı idare ? okula gelmiyosun dersleri uzaktan yap derler mi ?

Hoşgeldin canım aramıza Rabbim vaktinde sağlık doğumlar nasip etsin
Detaylı ultrason 20-24 arası yapılıyor 20+ olsan yeter muhtemelen. Ben de öğretmenim bu arada doğma kadar çalışmıyorum ama 23+6da raporu verirler onu da sorun etmezler. Zaten epikriz gibi bir sey yazıyorlarmış şu tc kimlik nolu şu kişi 24 haftalık hamiledir diye

Sanmam canım idari izinde çalışmıyorsun. Yerine başkasını bulmak zorundalar seni calistiramazlar.
Ben de raporluyum şu an velilere bi sunum varmış sene basında yazmışlar yapıver dediler. Ben çalışmıyorum yapmam dedim başkasını bulsunlar.

Yok yok bisey olmaz ben cok yasiyorum dedigim gibi ki ben de asiri panik biriyimdir..daha 3 gun once telefin sarjimi prizden cikarirken carptihatta soylendim bu evi komple toprakta gezdirmek lazim diyegonlunuzu ferah tutun bu haftalarda hissedemeyebiliriz bebisleri...ben bazi tikirtilar hissediyom bazen ama diyorum bagirsak hareketi olabilirdoktorum da demisti ki 20 haftaya kadar hissetmezsen panik yapma diye siz de yapmayin Rabbim koruyor onlari

14 nisan sabah 10 da detaylı randevum var bakalım

Valla bu elektrik çarpma mevzusu bende de var statik elektrik mevcut vücudumuzda bi çimenlerin üstüne gidip çıplak ayakla durmak gerek nereye dokunsam çarpılıyorum her zaman değil arada o da üzerine aldığınız tüylü yünlü kıyafeten dolayı büyük ihtimalle elektiriği topluyor o da çarpıyor bi de evlerdeyiz şimdi o yüzden

Benımde en korktugum sey her anne bebegının cinsıyetını dört gözle bekler bazıları sanssız işte ya göstermez ya farklı söylenir ,,, inşallah haftaya kadar tam ögrenirsiniz
Bende normalde bukadar erken hazirlik yapmam yapmayacağim öyle söyledim ama internette bunlari gordum kendime hakim olamadım sipariş ettim bir ay sonra bir de erkek diyorlarmiş

Eklentiler

• 91BFC5D6-EECB-4BBD-8309-21F1D7653FCD.png
    402,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 918EFA95-306B-4CB9-AABF-E08E9DBE18B6.png
    325,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 0B0E9B24-2D49-4ACF-99D2-AB55BD0C1C3C.png
    281,1 KB · Görüntüleme: 58
içimi rahatlattın canım teşekkür ederim

Bende normalde bukadar erken hazirlik yapmam yapmayacağim öyle söyledim ama internette bunlari gordum kendime hakim olamadım sipariş ettim bir ay sonra bir de erkek diyorlarmiş
Çok tatlılar kız maşallah Rabbim kullanmayı nasip etsin
Değişmesin cinsiyeti de artık değişme ihtimali var diye hep alışverişi de erteledik. Artık erkeğe dönerse pembe pembe giydircem

20.haftanizdasiniz degismez herhalde artik yanigule gule kullanin insallah pek ciciler....ben olur da cinsiyeti ogrensem de genelde ilk 6 ay icin kiyafet alacagim nasip olursa ve aldiklarim da hep unisex dusunuyorum tulum zibin bataniye felan...doguma yakin da kizsa kiz icin erkekse erkek icin bi kac parca alirim diye dusunuyorum

Kizlar güncelliyorum euro 10 tl oldu, o bebek arabası burada artık 5 bin tl üzeri

Bununla ilgili bir yazı var mı acaba? Idari izinliyken uzaktan ders verilemeyecegiyle ilgili. Benim müdürüm de 24 ten sonra uzaktan ders yaparsın dedi de. Eğer öyle bir hakkımız varsa ona göre konuşalım

Eğer şu an olduğu gibi tüm kademeler okula gitmezse sadece 8 veya 12 ler giderse canım uzaktan eğitime devam derler sonuçta evden çalışıyoruz ama tüm kademeler açılırsa atıyorum seçmeli dersleri verebilirler

Bununla ilgili bir yazı var mı acaba? Idari izinliyken uzaktan ders verilemeyecegiyle ilgili. Benim müdürüm de 24 ten sonra uzaktan ders yaparsın dedi de. Eğer öyle bir hakkımız varsa ona göre konuşalım
Bildiğim kadarıyla öyle bir yazı yok aslında idari izinli sayılıyoruz ama şu an ücretli öğretmen görevlendirmeside yapmıyorlar o yüzden öğretmen ihtiyacı olacağı için okul ders veriyor belki sınıfları birleştirerek az sayıda ders alabilirsiniz

Resmi yazıda 24-32.haftalar arası evden çalışır demiyor canım idari izinlidir diyor.

Benim yerime ücretli aldılar kız nasıl yaptılar acaba onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…