- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.521
Bizim okul ücretliyle yürüyor hatta 3 tane kadrolu öğretmen vardı ben rapor aldım 2 kişi kaldılar geri kalan hepsi ücretli.Bizim müdür bizi kandırdı o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim okul ücretliyle yürüyor hatta 3 tane kadrolu öğretmen vardı ben rapor aldım 2 kişi kaldılar geri kalan hepsi ücretli.Bizim müdür bizi kandırdı o zaman
Çok tatlılar kız maşallah Rabbim kullanmayı nasip etsin
Değişmesin cinsiyeti de artık değişme ihtimali var diye hep alışverişi de erteledik. Artık erkeğe dönerse pembe pembe giydircem
Bende öyle diyordum canım hala da aynı fikirdeyim ama insan kendine hakim olamıyor görunce içim gitti ister istemez elim "sepete at " a gitti20.haftanizdasiniz degismez herhalde artik yanigule gule kullanin insallah pek ciciler....ben olur da cinsiyeti ogrensem de genelde ilk 6 ay icin kiyafet alacagim nasip olursa ve aldiklarim da hep unisex dusunuyorum tulum zibin bataniye felan...doguma yakin da kizsa kiz icin erkekse erkek icin bi kac parca alirim diye dusunuyorum
Geçen ahsene demiştim değişirlerse sonuçlarına katlanırlarAmin
aynen inşallah değişmez yoksa dediğin gibi erkekse pembiş pembiş giyer
O zaman demekki bizi okulda öğretmene ihtiyaç olur diye kandırmış Bizde de hiç ücretli yok arkadaş hamileydi 32. Haftaya kadar dolu dolu canlı ders yaptı geçen hafta izne ayrıldı o yüzden hiç ümidim yok 24. Hafta olsada verirler kesin dersBizim okul ücretliyle yürüyor hatta 3 tane kadrolu öğretmen vardı ben rapor aldım 2 kişi kaldılar geri kalan hepsi ücretli.
Çok şekerler gerçekten Değişmez bence artık bende yavaş yavaş başlayacağım ama yine de ayrıntılı ultrasona gideyim o da kız desin diye bekliyorumBende normalde bukadar erken hazirlik yapmam yapmayacağim öyle söyledim ama internette bunlari gordum kendime hakim olamadım sipariş ettim bir ay sonra bir de erkek diyorlarmiş
Canım sanırım önde olması normal doğuma engelmiş doğru mu acaba doktor bana plensata önde dedi ama hiç niye önde sorun teşkil eder mi diye sormadımCanım evet plesenta ön üst arka ve aşağıda olmak üzere her yerde olabiliyor
Makbül olan aşağıda olması dışında her yer aslında
Önde olduğu zaman yastık gibi düşün bebişi zor hissedersin ya da geç hissedersin sana ya da bebeğe hiç bir etkisi yok yani
Benim de maalesef arka aşağıda yukarı çıkmasını bekliyorum belirli yasaklara uyuyorum vs
Tipik müdür davranışı düzeni bozan her şeyden nefret ederler. Nasıl olsa bir sey demezler diye yönetmelik uyduruyorlar bi taraflarından çok kızıyorum. Şimdi de veli akademilerine yazmışlar sene basında sıra sende diyor bugün. Başkasına verin benim 2 aydır okulla alakam yok yapamam dedim napacak hamileyim diye tutanak mi tutacakO zaman demekki bizi okulda öğretmene ihtiyaç olur diye kandırmış Bizde de hiç ücretli yok arkadaş hamileydi 32. Haftaya kadar dolu dolu canlı ders yaptı geçen hafta izne ayrıldı o yüzden hiç ümidim yok 24. Hafta olsada verirler kesin ders
Ben de aşağıda olması engel diye biliyorum önde olunca sorun olmuyor diye duymuştumCanım sanırım önde olması normal doğuma engelmiş doğru mu acaba doktor bana plensata önde dedi ama hiç niye önde sorun teşkil eder mi diye sormadım
Öyle mi canım bilmiyorum valla ben gidince doktora bi sorarımBen de aşağıda olması engel diye biliyorum önde olunca sorun olmuyor diye duymuştum
Önde olursa bebek hareketleri daha az hissediliyor sadece onun dışında normal doğuma engel değil diye biliyorum. En iyi doktor bilir tabi benim bildiğim kulaktan dolma şeylerÖyle mi canım bilmiyorum valla ben gidince doktora bi sorarım
Emin olmamakla birlikte suyunu süzüp kaldır dolaba canım yarın yaparsın atma çöpe ziyan olmasınKızlar çok alakasız bişey sorucam akşamüzeri kuru fasulye ıslamıştım ama pisiremedim... suan ıslanmıs sekilde dolaba koydumm yarın pisirilir mi ya da nasıl koysam dolaba suyunu suzsemde mi koysam yoksa atayım mı
Bi farki yok benimki arkadaymis ve plasentasi arkada olanlar bebegin hareketlerini erkrn hisseder dedi doktorum...bir riskten felan bahsetmedi hatta bilakis plasrntan cok guzel yerde demistiCanım sanırım önde olması normal doğuma engelmiş doğru mu acaba doktor bana plensata önde dedi ama hiç niye önde sorun teşkil eder mi diye sormadım
Rapor almışsın kaç aydır yoksun bir de gelmiş senden istiyor yaparsın belki diye denemiş işte seni benim ilk müdürümde pazar günü düğünüm vardı bana diyorki cumartesi Veli toplantısına katıl sonra çıkarsın yolaTipik müdür davranışı düzeni bozan her şeyden nefret ederler. Nasıl olsa bir sey demezler diye yönetmelik uyduruyorlar bi taraflarından çok kızıyorum. Şimdi de veli akademilerine yazmışlar sene basında sıra sende diyor bugün. Başkasına verin benim 2 aydır okulla alakam yok yapamam dedim napacak hamileyim diye tutanak mi tutacak
Evet canım doğru bana da öyle söyledi bebeği hissetmezsen endişelenme plesantan önde dediÖnde olursa bebek hareketleri daha az hissediliyor sadece onun dışında normal doğuma engel değil diye biliyorum. En iyi doktor bilir tabi benim bildiğim kulaktan dolma şeyler
Anladım canım olsa bir risk söylerler zaten doğruBi farki yok benimki arkadaymis ve plasentasi arkada olanlar bebegin hareketlerini erkrn hisseder dedi doktorum...bir riskten felan bahsetmedi hatta bilakis plasrntan cok guzel yerde demisti
Aynennn atarsam içim cız edicekkkEmin olmamakla birlikte suyunu süzüp kaldır dolaba canım yarın yaparsın atma çöpe ziyan olmasın
Allah akıl fikir versin gerçekten söylenecek söz yokRapor almışsın kaç aydır yoksun bir de gelmiş senden istiyor yaparsın belki diye denemiş işte seni benim ilk müdürümde pazar günü düğünüm vardı bana diyorki cumartesi Veli toplantısına katıl sonra çıkarsın yola