2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok tatlılar kız maşallah Rabbim kullanmayı nasip etsin
Değişmesin cinsiyeti de artık değişme ihtimali var diye hep alışverişi de erteledik. Artık erkeğe dönerse pembe pembe giydircem

Amin
aynen inşallah değişmez yoksa dediğin gibi erkekse pembiş pembiş giyer

Bende öyle diyordum canım hala da aynı fikirdeyim ama insan kendine hakim olamıyor görunce içim gitti ister istemez elim "sepete at " a gitti

Amin
aynen inşallah değişmez yoksa dediğin gibi erkekse pembiş pembiş giyer
Geçen ahsene demiştim değişirlerse sonuçlarına katlanırlar
Babam battaniye almış benim kızlara. Garibim o da bilememiş üstünde kepçe dozer resimleri var çok komik değiştirelim dedi yok böyle kullancam dedim hem sevindim hem duygulandım

Bizim okul ücretliyle yürüyor hatta 3 tane kadrolu öğretmen vardı ben rapor aldım 2 kişi kaldılar geri kalan hepsi ücretli.
O zaman demekki bizi okulda öğretmene ihtiyaç olur diye kandırmış Bizde de hiç ücretli yok arkadaş hamileydi 32. Haftaya kadar dolu dolu canlı ders yaptı geçen hafta izne ayrıldı o yüzden hiç ümidim yok 24. Hafta olsada verirler kesin ders

Bende normalde bukadar erken hazirlik yapmam yapmayacağim öyle söyledim ama internette bunlari gordum kendime hakim olamadım sipariş ettim bir ay sonra bir de erkek diyorlarmiş
Çok şekerler gerçekten Değişmez bence artık bende yavaş yavaş başlayacağım ama yine de ayrıntılı ultrasona gideyim o da kız desin diye bekliyorum

Kizlar merhaba, ben yeniyim aranizda. 20.haftamdayim su an, merak ediyorum kaçınci haftada kaç kilo aldiniz, ben 20.deyim ama 2.5- 3kilo aldim. En son 2hafta once bebisin boyu kilosu iyiydi ama son zamanlarda karnim hic buyumedi diye bi telas yaptim. Sizin kilonuz nasıl, karniniz cok cikti mi?

Canım sanırım önde olması normal doğuma engelmiş doğru mu acaba doktor bana plensata önde dedi ama hiç niye önde sorun teşkil eder mi diye sormadım

Tipik müdür davranışı düzeni bozan her şeyden nefret ederler. Nasıl olsa bir sey demezler diye yönetmelik uyduruyorlar bi taraflarından çok kızıyorum. Şimdi de veli akademilerine yazmışlar sene basında sıra sende diyor bugün. Başkasına verin benim 2 aydır okulla alakam yok yapamam dedim napacak hamileyim diye tutanak mi tutacak

Kızlar çok alakasız bişey sorucam akşamüzeri kuru fasulye ıslamıştım ama pisiremedim... suan ıslanmıs sekilde dolaba koydumm yarın pisirilir mi ya da nasıl koysam dolaba suyunu suzsemde mi koysam yoksa atayım mı

Emin olmamakla birlikte suyunu süzüp kaldır dolaba canım yarın yaparsın atma çöpe ziyan olmasın

Canım sanırım önde olması normal doğuma engelmiş doğru mu acaba doktor bana plensata önde dedi ama hiç niye önde sorun teşkil eder mi diye sormadım
Bi farki yok benimki arkadaymis ve plasentasi arkada olanlar bebegin hareketlerini erkrn hisseder dedi doktorum...bir riskten felan bahsetmedi hatta bilakis plasrntan cok guzel yerde demisti

Rapor almışsın kaç aydır yoksun bir de gelmiş senden istiyor yaparsın belki diye denemiş işte seni benim ilk müdürümde pazar günü düğünüm vardı bana diyorki cumartesi Veli toplantısına katıl sonra çıkarsın yola

Önde olursa bebek hareketleri daha az hissediliyor sadece onun dışında normal doğuma engel değil diye biliyorum. En iyi doktor bilir tabi benim bildiğim kulaktan dolma şeyler
Evet canım doğru bana da öyle söyledi bebeği hissetmezsen endişelenme plesantan önde dedi

Allah akıl fikir versin gerçekten söylenecek söz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…