- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.481
Anladım canım artık bir sorun çıkmasında inşallah. Doktor sadece hissetmezsen endişelenme plesanta önde o yüzden dedievet cnm senşn de cok kanamalı gecmişti belkşde ondan . bizim göbek deliğimizin alt kısmında . normal plasenta yerleşimi oluyo ama karnına darbe alma konusunda dikkatli olmamız gerek daha fazla. benim aşağıdaydı öne dogru cıkmaya baslamış. arka taraf olursa plasenta bebek tekmeleri daha fazla hissedilşyor.
bizim önde diye daha az hissedebilirmişiz bebek ile karnımız arasında plasenta yastık görevi görüyo cnkü. bizimki büyüyünce sırta calışır artk :)
Ay çok geçmiş olsun.Gerçekten olmaz olmaz böyle zamanları bulur.Yarın vurulursanız etki eder bence içinizi ferah tutun.Mrb kızlar bu haftasonu köye kaynanamlara geldik. ve bugun oğlumun peşinde koştururken paslı olmayan bir demir parçası ayagımı çızdi çok kötü zaten nisanda vurulacak olan tetanozu yarın saglık ocagına gidip vurmak zorundayım. Kolanyayla temizledim fakat içim hiç rahat değil yarın ilk işim saglık ocagına gitmek olacak
Evet cnm 72 saat içerisinde vurulması gerekiyorAy çok geçmiş olsun.Gerçekten olmaz olmaz böyle zamanları bulur.Yarın vurulursanız etki eder bence içinizi ferah tutun.
türkiye zaten herşeyi misli misli satmayi seviyor. Burdaki çikolata 3€ orda fiyat 80 tl haksızlık benceS Sarisinmelekk Orada 530 €, burada 4 bin tl üzeribenim de bakacagim araba Türkiye standartlarina gore uygun olarak 500-600 ₺ civarı, yani orada da standartlara gore uygun fiyati aslında Sadece coğrafya kaderdir demek istiyorum.
Bende orda yaşasaydım bana da çok gelirdi bene alamazdim ama doğum yaptiktak sonra çocuk parasi 200 € anne parası minimum 300€ Aylık yani 500€ bebeğin 1 aylik parasi zaten onun hakkini ona arcayacagimTürkiye’de çok pahalı bu arabalar yaNeler neler alırım bebeğe bebek arabasına vereceğim parayla Ama maddiyat meselesi tabi bana çok gelen başkasına normal gelebilir
Kendi adıma cevap vereyim ben kullanıcı yorumlarına bakarak 3 marka belirlemiştim.Kullanan arkadaşlarımın yorumları elemelerime yardımcı oldu.Kimisi alıp hemen sattı kimisi hala kullanıyor vs.Bir de fiyatların değişmesi tamamen üretim yeriyle alakalı.İtalyan markasıysa ya da İngiltere'de üretiliyorsa fark etmesi gibi.Döviz kurları da pek tabii etken bunda.Benim evimin çevresi genelde park ve ağaçlık alan.Sık sık çıkacağımı düşünerek tepe tepe kullanacağım bir ürün tercih ettim.Araba bagajı fena değil bizim ama çok da büyük bir yer kaplasın istemedik.Bunlar hep etken olduArkadaşlar,
Bebek arabalarıyla ilgili bu kadar bilgiyi nereden öğrendiniz? Uzaydan gelmiş bi cihaz gibi bakıyorum. Aynı özelliklere sahip bir ürünün 500 tl ile 15.000 tl arasında bu kadar rahat değişmesini kesinlikle anlayamıyorum. Bütçe açısından sorunum yok, beğendiğimi alacağım, evimde asansör yok 2 kat taşımam gerekecek, araba bagajımız küçük, tek bildiğim bunlara uyum sağlamasının önemi. Bir de ilk başta kullanılabilir olması ve olmaması gibi bir ayıraç var, o da önemli bir şey mutlaka.
Ama gerçekten neye göre karar veriliyor, neye bakılıyor, neden fiyatları bu kadar fark ediyor hiç anlayamıyorum.
Burada çok güzel anlatmışlar dediğiniz bir yer var mı acaba?
İtalyanca derse girsem daha az şaşkın bakardım muhtemelen
talep arz meselesi ben karar verirken dayanım testine baktım . bizim ev 4 kat asamsör yok biz arabada nırakırız arabayı hep.Arkadaşlar,
Bebek arabalarıyla ilgili bu kadar bilgiyi nereden öğrendiniz? Uzaydan gelmiş bi cihaz gibi bakıyorum. Aynı özelliklere sahip bir ürünün 500 tl ile 15.000 tl arasında bu kadar rahat değişmesini kesinlikle anlayamıyorum. Bütçe açısından sorunum yok, beğendiğimi alacağım, evimde asansör yok 2 kat taşımam gerekecek, araba bagajımız küçük, tek bildiğim bunlara uyum sağlamasının önemi. Bir de ilk başta kullanılabilir olması ve olmaması gibi bir ayıraç var, o da önemli bir şey mutlaka.
Ama gerçekten neye göre karar veriliyor, neye bakılıyor, neden fiyatları bu kadar fark ediyor hiç anlayamıyorum.
Benim de 3 yeğenim var inanın bebeklerle ilgili herşeyi onlar sayesinde öğrendimArkadaşlar,
Canım evet plesenta ön üst arka ve aşağıda olmak üzere her yerde olabiliyorCanım doktor geçen gün ki muaynede bana da öyle söyledi plesanta ön tarafta dedi bu herkeste farklı mı oluyor ki acaba
AA bana da dedi plesantanın arkasına geçmiş ondan hissetmiyor olabilirsin dedi ondan mı ki acaba 20.haftaCanım evet plesenta ön üst arka ve aşağıda olmak üzere her yerde olabiliyor
Makbül olan aşağıda olması dışında her yer aslında
Önde olduğu zaman yastık gibi düşün bebişi zor hissedersin ya da geç hissedersin sana ya da bebeğe hiç bir etkisi yok yani
Benim de maalesef arka aşağıda yukarı çıkmasını bekliyorum belirli yasaklara uyuyorum vs
Bende kesinlikle ilgileniyorum ayrıca doğada 200 yıl çözünmeyen hazır bezlerdense yıkanabilir modern bezlerden kullanmayı düşünüyorum. Bezsiz bebek kitabını okuyorum şimdi. Tuvalet iletişimi ne? Bezsiz bebek mümkün mü diyenler için bu video çok hoşuma gitti ilgilenenler aşağıdaki linkten izleyebilir.bu aralar tuvalet iletişimi/ bezsiz bebek olayını araştırıyorum belki ilgi duyan olur aramızda.
bulaşık makşnesinin neresinden elektrik çarptı?kızlar az önce tezgahı temizlerken bulaşık makinesinden elime elektrik çarptı doktoruma sordum bir şey olmaz dedi ama bir vesvese tuttu beni bir şey olmaz inşallah
makine çalışmıyordu canım üstünü siliyordum elimde ıslaktı elimi çarptı biraz uyuştu elim elektrik kaçağı var sanırım makinedebulaşık makşnesinin neresinden elektrik çarptı?
O elektrik carpmayi ben haftada 1 kere yasiyom hatta bazen yunlu giymektenmakine çalışmıyordu canım üstünü siliyordum elimde ıslaktı elimi çarptı biraz uyuştu elim elektrik kaçağı var sanırım makinede
Banada muayenede seninki arkalarda takılıyor demişti doktor görüntü net alamamıştı bir türlü.Canım evet plesenta ön üst arka ve aşağıda olmak üzere her yerde olabiliyor
Makbül olan aşağıda olması dışında her yer aslında
Önde olduğu zaman yastık gibi düşün bebişi zor hissedersin ya da geç hissedersin sana ya da bebeğe hiç bir etkisi yok yani
Benim de maalesef arka aşağıda yukarı çıkmasını bekliyorum belirli yasaklara uyuyorum vs
doktorda bir şey olmaz dedi acili aradık bu saatte ultrasona bakmıyorlarmış ben de yarın 18+0 olacağim doktor hareketlerini hissedersen sıkıntı olmaz dedi daha pek harekette hissetmedim işte böyle panik oldum birden çok sağol arkadaşımO elektrik carpmayi ben haftada 1 kere yasiyom hatta bazen yunlu giymektenbazen prizlerdeki temastan ama hic takmadim nedense ki ben herseyi takarim vence siz de korkmayin Rabbimin izniyle bisey olmaz bebislerimize