- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.461
Gidip yerinde gormek lazim evet kapatirken falan zorlamayan bisey olmasi daha iyi.Bende bakmıştım canım bir ara bu tarz bir arabaya ama hem araba bagajında yer kaplar hemde tek elle kapatması zor diye vazgeçmiştim ama çift yönlü oluşu ve uzun süre kullanılabilir olması iyi
Bende bu tarz bir model istiyorum ama çift yönlü değilGidip yerinde gormek lazim evet kapatirken falan zorlamayan bisey olmasi daha iyi.
Merhaba , ben de bu tarz bebek arabası alacağım . Çevremde travel kullananlarda bunu tavsiye ediyor . İlk başta travel sistem almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim Bundan alacağımMerhaba ben de bu tarz bebek arabasi dusunuyorum sizce nasil ? Dogumdan 4 yaşa kadar kullanilabiliyor, cift yonlü ve arkadakilerin buyuk tekerlek olmasi yağ gibi kaydiriyor arabayi o yuzden tercih edecegim bi araba.
Canım doktor geçen gün ki muaynede bana da öyle söyledi plesanta ön tarafta dedi bu herkeste farklı mı oluyor ki acabainş yukarı cıkmıştır cnm . benim plasanta ön duvar diye not etmişler . hareketlerini az hissedebilirmişim :)
bakalım kontrole gidince ne diyecek doktor
Gozetleme penceresi var olsun bu da guzelmisBende bu tarz bir model istiyorum ama çift yönlü değil
Biz de inglesina trilogy aldık.Travel sistem ama tam da travel değil.Katlanması vs tek tuşla en çok onu sevdim.Kapanınca da baston kadar yer tutuyor.Kullanan arkadaşlarım çok memnundu aldık gitti artık deneyip göreceğizGidip yerinde gormek lazim evet kapatirken falan zorlamayan bisey olmasi daha iyi.
Türkiye’de çok pahalı bu arabalar yaHerkez alacaği çocuk arabasının resmini koymuş ben eksik kalmayayımbu model ama bu değil
S Sarisinmelekk Orada 530 €, burada 4 bin tl üzeriTürkiye’de çok pahalı bu arabalar yaNeler neler alırım bebeğe bebek arabasına vereceğim parayla Ama maddiyat meselesi tabi bana çok gelen başkasına normal gelebilir
Kızlar birşey soracağim iki gündür bebeğim içerde çok aktiv maşallah ama bazen değişik hisediyorum tam ortaya aşağı geliyor sanki kemiriyor gibi mi desem tekerlek dönmei gibi mi desem boyle birşey hisediyorumsizde boyle birşey hisediyormusunuz onu yapinca iyi hisetmiyorum aksine kotu hisediyorum nedense içim giciklaniyo
[/QUOTE
Evet ben de 4 gundur falan hissediyorum benim hissettigimde tam olarak bir titreşim kısa süreli oluyor, telefon yutmuşum da karnımda çalıyor gibi bir his
bende aktarılır diye düşünğyorum ögretmenlerin yaz tatili olayı cok başka . ama mantıkta benzer .Aktarılır bence, fillen görevde olmasanız da görev sorumluluğunuz devam ediyor sonuçta. Henüz izinli değilsiniz.
bunu begendim travele karşı olsam da :)Biz de inglesina trilogy aldık.Travel sistem ama tam da travel değil.Katlanması vs tek tuşla en çok onu sevdim.Kapanınca da baston kadar yer tutuyor.Kullanan arkadaşlarım çok memnundu aldık gitti artık deneyip göreceğiz
Travel gibi havada pusetimsi durmuyor çocuk.Arkadaşımın kızı 4 yaşında hala uyuyor arabada geziyor vs.Gerçekten güvenli de yani inşallah biz de rahatça kullanırız bakalımbunu begendim travele karşı olsam da :)
evet cnm senşn de cok kanamalı gecmişti belkşde ondan . bizim göbek deliğimizin alt kısmında . normal plasenta yerleşimi oluyo ama karnına darbe alma konusunda dikkatli olmamız gerek daha fazla. benim aşağıdaydı öne dogru cıkmaya baslamış. arka taraf olursa plasenta bebek tekmeleri daha fazla hissedilşyor.Canım doktor geçen gün ki muaynede bana da öyle söyledi plesanta ön tarafta dedi bu herkeste farklı mı oluyor ki acaba
yalnız fiyatı internettekş gibi 9 bin mi?:)Travel gibi havada pusetimsi durmuyor çocuk.Arkadaşımın kızı 4 yaşında hala uyuyor arabada geziyor vs.Gerçekten güvenli de yani inşallah biz de rahatça kullanırız bakalım
Biz pusetiyle birlikte babymall'dan 7300TL'ye aldık.yalnız fiyatı internettekş gibi 9 bin mi?:)
yok bacım :) benim onu alacak durumum olsa da alamam içime otururBiz pusetiyle birlikte babymall'dan 7300TL'ye aldık.