- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.441
Dolaşsın canım ama bu yaptiği beni korkutuyornormal mi sizde de oluyormu oyle şeyler
Hadi inşallah canım ama insan ilk defa böyle şeyler yaşayınca korkuyo ister istemez hem korktum kem içim gidiklandiYok benimki nazlı nazli haraket ediyor. Oğlum davul çalardı karnımda hiperaktif oldu belki kızım uslu olur
Canım travel neden kötübu konuda bende eminim travel almıcam. ama puset agır da olsa lazım olur diye alcam gliba ayrı olarak. hastane cıkışında ve arabada lazım oluyormuş.
o zaman calışmam ben ya:) benim özel 170 i arayıp sormak lazım.ben 36 sonuna kadar calışıp 4 hafta aktarmak istiyordum napalım . 3 hafta olsun madem 36 artıda işe gidemem ben cok agırlaşırım diye düşünyrmTabi canım mecbur puset alacağız dediğin gibi hastane çıkışında lazım araba için lazım ayrı olarak alacağım bebek arabasında hemen almayayım dedim İhtiyaç durumuna göre doğumdan sonra alacağım
Bence kurban bayramı aktarılmaz canım çünkü izinli oluyoruz o hafta zaten mesela bende okullar 2 temmuzda kapandığı için o zamana kadar aktarabiliyorum gerisi tatil kurbandan sonra bir hafta daha çalışırsın 37 olursun toplamda 4 hafta aktarırsın
ben cok aradtırdım travelle cok güzel ama belli yasa kadar kullanılıyor. gösterişi harikaa almak isteyene bişi diyemem ama ben böyle büyük bebek arabası alıp 3-4 yaşına kadar rahatca kullanmak istiyorum.Canım travel neden kötübiz arkadaşlardan satın alıcaz kraft ın arabasıyla birlikte puset hoşuma gitmişti ama bebek arabaları konusunda araştırma hiç yapmadım. Traveller kötü mü
Ben bunu tesadüfen bikaç yerde gördüm okudum. Denenebilir mi bilmiyorum, zahmetli ve küçücük bebekleri o pozisyonlarda tuvalete tutmak mantıklı gelmedi.bu aralar tuvalet iletişimi/ bezsiz bebek olayını araştırıyorum belki ilgi duyan olur aramızda.
evet . cokmpahalo olanlar var durumu olan alabilir ama ben bebekken cok masraf yapmayo düşünmüyrm .4-5 yasında olsın hersey istedigi gibi olsun istiyorum bakış acısı meselesi.Travelin diğerinden farkı pusetli olması değil mi? Biraz daha ağır sanırım bir de. Bilmediğim için soruyorum
İki gündür bebek arabası incelemeleri izliyorum skala çok geniş. Büyük tekerlekli, küçük tekerlekli, kolay taşınan, ağır olan, malzemesi kaliteli olan, kanser yapmayan derken derken araba fiyatına ulaşıyorlar
21 ve 22. Hafta daha ideal canım ama randevu yoksa 20. Haftada olur sonuçta 20-24 arası yaptırabiliyoruzHepinize merhaba,
2021 Eylül anneleri grubundayım, Sat 25 Kasım'dı, beklenen doğum tarihi 1 Eylül gösteriyor. Ama Ağustos sonu doğum olur gibi geliyor. Burayı da takip etmek daha iyi olur gibi geldi.
16+4'teyim. Detaylı ultrason 20. haftaya girdiğinde yapılır mı? Yoksa 21., 22. haftalar mı beklenmeli? Perinatolog randevuları yoğun olduğu için çok da zamanı geçirmek istemiyorum.
Bir de öğretmen olduğum için idari izin zamanı geldiğinde yüz yüze eğitimdeysek hakkımı kullanmak istiyorum, 24+0 arefe gününe denk geliyor, 23+6 da hastaneye gitsem rapor verir mi?
çok teşekkür ederim :) ilk zamanlarda biraz üst üste kontrole girmek zorunda kaldım, düşük riskim vardı. Şimdi muayenelerin arası 1 aya çıktığından beri beklemek zor geliyor21 ve 22. Hafta daha ideal canım ama randevu yoksa 20. Haftada olur sonuçta 20-24 arası yaptırabiliyoruz23+6 da verirler rapor zaten 1 gün öncesi oluyor çok sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ben travel sistem almıştım bebek arabasını ama uygun olanlarından almıştım 3-4 yaşına kadar da kullandımben cok aradtırdım travelle cok güzel ama belli yasa kadar kullanılıyor. gösterişi harikaa almak isteyene bişi diyemem ama ben böyle büyük bebek arabası alıp 3-4 yaşına kadar rahatca kullanmak istiyorum.
hem fiyatları da uygun birde allah nasip ederse yaz bebegimolacak covid var . kücükken ben araba ile cıkarmam pusetle anca anne babaya gidilir kendi arabamızla . cok da gezeceksem benim eşim o puseti büyük bebek arabasına sabitler.öyle satılanlarda var ama benim begendigm model başka
20+3 e aldım ben de detaylı randevusunu doktoruma da söyledim iyi mi diye gayet iyi dedi 20den sonra gidebilirsin dediçok teşekkür ederim :) ilk zamanlarda biraz üst üste kontrole girmek zorunda kaldım, düşük riskim vardı. Şimdi muayenelerin arası 1 aya çıktığından beri beklemek zor geliyorDaha bebek hareketlerini de hissetmiyorum çünkü.
Neyse ben biraz eski sayfalarınıza göz atayım :)))
Merhaba ben 19+3'te yaptırdım. (tetanos daha önce de yaptırmışlığım vardı, hiç bir şey olmamıştı.)Tetanoz aşısına 20. haftada gitmek gerekiyormuş, 19+ larda mı 20+ larda mı gidilecek ben o ayrımı anlamadım bilen yardım edebilir mi?
Bende bir haftadır bebek hareketlerini hissediyorum o da hafif hafif düzensizçok teşekkür ederim :) ilk zamanlarda biraz üst üste kontrole girmek zorunda kaldım, düşük riskim vardı. Şimdi muayenelerin arası 1 aya çıktığından beri beklemek zor geliyorDaha bebek hareketlerini de hissetmiyorum çünkü.
Neyse ben biraz eski sayfalarınıza göz atayım :)))
Aktarılır bence, fillen görevde olmasanız da görev sorumluluğunuz devam ediyor sonuçta. Henüz izinli değilsiniz.peki diyelim 36. ncı hafta kurban bayramı ben o hafta calısıyor gösterilcem ama izinli olcam herkes gibi o hafta aktarılıyor mu?
Bende bakmıştım canım bir ara bu tarz bir arabaya ama hem araba bagajında yer kaplar hemde tek elle kapatması zor diye vazgeçmiştim ama çift yönlü oluşu ve uzun süre kullanılabilir olması iyiMerhaba ben de bu tarz bebek arabasi dusunuyorum sizce nasil ? Dogumdan 4 yaşa kadar kullanilabiliyor, cift yonlü ve arkadakilerin buyuk tekerlek olmasi yağ gibi kaydiriyor arabayi o yuzden tercih edecegim bi araba.