2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Eklentiler

• AB0FFAC0-0F48-4246-B1F6-8D873D132210.png
    AB0FFAC0-0F48-4246-B1F6-8D873D132210.png
    283 KB · Görüntüleme: 71
  • 71AD39A2-01B6-4500-9CC7-D70680E6BE80.png
    71AD39A2-01B6-4500-9CC7-D70680E6BE80.png
    259,1 KB · Görüntüleme: 57
  • E30C46FC-6EA0-42FF-B9C2-BC340584BFA3.png
    E30C46FC-6EA0-42FF-B9C2-BC340584BFA3.png
    272,5 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba ben de bu tarz bebek arabasi dusunuyorum sizce nasil ? Dogumdan 4 yaşa kadar kullanilabiliyor, cift yonlü ve arkadakilerin buyuk tekerlek olmasi yağ gibi kaydiriyor arabayi o yuzden tercih edecegim bi araba.
Merhaba , ben de bu tarz bebek arabası alacağım . Çevremde travel kullananlarda bunu tavsiye ediyor . İlk başta travel sistem almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim Bundan alacağım ☺️

Gidip yerinde gormek lazim evet kapatirken falan zorlamayan bisey olmasi daha iyi.
Biz de inglesina trilogy aldık.Travel sistem ama tam da travel değil.Katlanması vs tek tuşla en çok onu sevdim.Kapanınca da baston kadar yer tutuyor.Kullanan arkadaşlarım çok memnundu aldık gitti artık deneyip göreceğiz 😁

Eklentiler

• 1B5F82D9-63B9-48C9-BE00-9C2DA1E00645.jpeg
    1B5F82D9-63B9-48C9-BE00-9C2DA1E00645.jpeg
    110,1 KB · Görüntüleme: 88
Türkiye’de çok pahalı bu arabalar ya🤣 Neler neler alırım bebeğe bebek arabasına vereceğim parayla😅Ama maddiyat meselesi tabi bana çok gelen başkasına normal gelebilir😅
S Sarisinmelekk Orada 530 €, burada 4 bin tl üzeri 😂 benim de bakacagim araba Türkiye standartlarina gore uygun olarak 500-600 ₺ civarı, yani orada da standartlara gore uygun fiyati aslında 😅 Sadece coğrafya kaderdir demek istiyorum.

Kızlar birşey soracağim iki gündür bebeğim içerde çok aktiv maşallah ama bazen değişik hisediyorum tam ortaya aşağı geliyor sanki kemiriyor gibi mi desem tekerlek dönmei gibi mi desem boyle birşey hisediyorum😁 sizde boyle birşey hisediyormusunuz onu yapinca iyi hisetmiyorum aksine kotu hisediyorum nedense içim giciklaniyo
[/QUOTE
Evet ben de 4 gundur falan hissediyorum benim hissettigimde tam olarak bir titreşim kısa süreli oluyor, telefon yutmuşum da karnımda çalıyor gibi bir his 😂

Aktarılır bence, fillen görevde olmasanız da görev sorumluluğunuz devam ediyor sonuçta. Henüz izinli değilsiniz.
bende aktarılır diye düşünğyorum ögretmenlerin yaz tatili olayı cok başka . ama mantıkta benzer .
özelde calışıyorum ben en iyisi o zamanlar yaklaşınca sgk yı arayıp ona göre çalışabilir raporu almak . 37 iyi tamamlamak istemiyorum cğnkğ😌😌🤪daha beni 7. nci haftadan beri korkutan ogluşum var . uslu uslu dursun 🙏🙏🙈

Mrb kızlar bu haftasonu köye kaynanamlara geldik. ve bugun oğlumun peşinde koştururken paslı olmayan bir demir parçası ayagımı çızdi çok kötü zaten nisanda vurulacak olan tetanozu yarın saglık ocagına gidip vurmak zorundayım. Kolanyayla temizledim fakat içim hiç rahat değil yarın ilk işim saglık ocagına gitmek olacak

Canım doktor geçen gün ki muaynede bana da öyle söyledi plesanta ön tarafta dedi bu herkeste farklı mı oluyor ki acaba
evet cnm senşn de cok kanamalı gecmişti belkşde ondan . bizim göbek deliğimizin alt kısmında . normal plasenta yerleşimi oluyo ama karnına darbe alma konusunda dikkatli olmamız gerek daha fazla. benim aşağıdaydı öne dogru cıkmaya baslamış. arka taraf olursa plasenta bebek tekmeleri daha fazla hissedilşyor.
bizim önde diye daha az hissedebilirmişiz bebek ile karnımız arasında plasenta yastık görevi görüyo cnkü. bizimki büyüyünce sırta calışır artk :)

Kızlar görüntülü bebek telsizi var mı kullandığınız memnun kaldığınız evde Wi-Fi yok mobil veri kullanıpta memnun kaldığınız var mı ?

X