2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ahh o kasik agrilarini sormaniz ne iyi olmus ben bugun yasadim adet agrisi gbi yarim saat dinlenince sukur gecti...bebeginiz de kiz mis saglikla dogsun insallah kuzucuk...biz de 12 haftalikken kiza benziyor demisti ama halen tam ogrenemedik insallah 25 martta gorus gunumuz var o zamana netlesir insallah....bebislerimizi saglikla alalim kollarimiza❤

Evet bende de cok agri oluyo ozellikle ayakta kaldigimda cok fena. Cok normal rahim buyumesinden oluyormus ayaklarini havaya dik yat bol bol su iç dedi doktor. Bir de magnezyumu o yuzden verdi agri ve kasılmalar icin iyi geliyormus. Amin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza 12.haftada hic garanti degil belli olmaz ama Allah gonlunuze gore versin

Çok sevindim ben daha öğrenemedim çünkü randevuya gidemedim yarın kesin gidiyoruz bana bu gün geçmiyor allah kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar ben de cinsiyeti öğrendim şehzaaade geliooor (hürrem sultan stili) çok şükür boyu kilosu sağlığı hepsi olması gerektiği gibiymiş, 5 nisan detaylı ultrasonum var artık onu da geçtim mi rahatlarim. Darisi bekleyen tüm annelerin başına hepimiz güzel haberler ile gelelim inşallah

Bizde şimdi geldik kesinlikle kız Doktora tetanoz aşısını sordum hiç gerek yok yaptırma dedi bende yaptırmayacağım o yüzden kıpır kıpırdı her şey yolunda 280 gram olmuşuz
Ayy çok sevindim kızçelerle dolu bir gün yarın 13.00 da randevum var öğrenir öğrenmez ilk işim buraya yazmak olacak Allah kucağına almayı nasip etsin canım

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bi dene de paşa geliyor yarını iple çekiyorum

Benim de ikiz 17+3te gitmiştik biri 180 biri 220 gram çıkmıştı. Seninkine yakın bir fark. Bu ölçümler zaten ortalama, kesin değil. Sonraki kontrollerde fark kapanır merak etme.

Ayy çok sevindim kızçelerle dolu bir gün yarın 13.00 da randevum var öğrenir öğrenmez ilk işim buraya yazmak olacak Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah yarın haberini alır almaz mutlaka yaz
Kızlar çoğalmaya başladı saglikla kucaginiza alin insallah
Sağol canım seninde hayırlı olsun kızın bir an önce hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba doktorum 12+4 ken %80 kız dedi acaba yanılma payı olur mu genelde hep oğlan dediklerinde yanılma oluyor deniyor hiç kızda yaşayan oldu mu

Kilo boy ne dedi

Daha bakla çıkmadan canim çekmişti çıkınca alıp bir tabak kadar yedim. Aslında yerken bile içim rahat değildi ama yedikten sonra netten baktım bir sürü olumsuz şey yazıyor. Biraz pişman oldum açıkcası ama çok canım çekmişti ki baklayı da kırk yıl yemesem aklıma gelmez. Çok çanınız istedi ise iki üç kaşık kadar yersiniz. İçinize şüphe düşürmeyen İnşallah bir şey olmaz.

afiyet şeker olsun. bakladaki bir maddeye alerjisi olanlarda reaksiyona sebep oluyormuş galiba. yani biz daha önce yedik, alerjik olsak anlardık heralde diye düşündüm ama yine de çekindim tabi. kocam dedi yap ben yerim sen yemesen bile: ) belki alırım bir kaç kaşık valla.. sağolun: )

Son düzenleme:
Merhaba doktorum 12+4 ken %80 kız dedi acaba yanılma payı olur mu genelde hep oğlan dediklerinde yanılma oluyor deniyor hiç kızda yaşayan oldu mu
bana da o haftalarda yüzde 80 kız demişlerdi, 16. haftada oğlan olduğunu öğrendik: ) geçen cuma gittik başka bir doktora, yine gördük pipiyi: )

Bizde şimdi geldik kesinlikle kız Doktora tetanoz aşısını sordum hiç gerek yok yaptırma dedi bende yaptırmayacağım o yüzden kıpır kıpırdı her şey yolunda 280 gram olmuşuz

Prensesin hayirli uğurlu olsun canim. Bende gittim bugün 19+3 üm 20+0 çıktım 333gr olmuş. Ben retenoz aşısını sormayı unuttum. 25 martta detaylı ultrason ,13nisanda da şeker yüklemesi yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…