-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.981
Ahh o kasik agrilarini sormaniz ne iyi olmus ben bugun yasadim adet agrisi gbi yarim saat dinlenince sukur gecti...bebeginiz de kiz mis saglikla dogsun insallah kuzucuk...biz de 12 haftalikken kiza benziyor demisti ama halen tam ogrenemedik insallah 25 martta gorus gunumuz var o zamana netlesir insallah....bebislerimizi saglikla alalim kollarimiza❤Selam kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu kız geliyorbir de plasentam aşağıdaydı şükür yukarı çıkmış aynı durumda olanlara bilgi olsun, kendiliginden cikiyor, hem de oyle cok yatmadim ben. Kasık ağrılarını sordum cok normal oldugunu soyledi. Demir, magnezyum,kalsiyum, omega3 verdi ayri ayri. Kabizlik icin de duphalac yazdi.
Evet bende de cok agri oluyo ozellikle ayakta kaldigimda cok fena. Cok normal rahim buyumesinden oluyormus ayaklarini havaya dik yat bol bol su iç dedi doktor. Bir de magnezyumu o yuzden verdi agri ve kasılmalar icin iyi geliyormus. Amin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimizaAhh o kasik agrilarini sormaniz ne iyi olmus ben bugun yasadim adet agrisi gbi yarim saat dinlenince sukur gecti...bebeginiz de kiz mis saglikla dogsun insallah kuzucuk...biz de 12 haftalikken kiza benziyor demisti ama halen tam ogrenemedik insallah 25 martta gorus gunumuz var o zamana netlesir insallah....bebislerimizi saglikla alalim kollarimiza❤
Çok sevindimSelam kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu kız geliyorbir de plasentam aşağıdaydı şükür yukarı çıkmış aynı durumda olanlara bilgi olsun, kendiliginden cikiyor, hem de oyle cok yatmadim ben. Kasık ağrılarını sordum cok normal oldugunu soyledi. Demir, magnezyum,kalsiyum, omega3 verdi ayri ayri. Kabizlik icin de duphalac yazdi.
Ayy çok sevindim kızçelerle dolu bir gün yarın 13.00 da randevum var öğrenir öğrenmez ilk işim buraya yazmak olacak Allah kucağına almayı nasip etsin canımBizde şimdi geldik kesinlikle kızDoktora tetanoz aşısını sordum hiç gerek yok yaptırma dedi bende yaptırmayacağım o yüzden kıpır kıpırdı her şey yolunda 280 gram olmuşuz
Hayirlisi olsun bakalim ogrenince cok duygulandim anlatamam. Insallah siz de saglikla kucaginiza alirsinizÇok sevindimben daha öğrenemedim çünkü randevuya gidemedim yarın kesin gidiyoruz bana bu gün geçmiyor allah kucağına almayı nasip etsin
Kızlar çoğalmaya başladıBizde şimdi geldik kesinlikle kızDoktora tetanoz aşısını sordum hiç gerek yok yaptırma dedi bende yaptırmayacağım o yüzden kıpır kıpırdı her şey yolunda 280 gram olmuşuz
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bi dene de paşa geliyorMerhaba kızlar ben de cinsiyeti öğrendim şehzaaade geliooor(hürrem sultan stili) çok şükür boyu kilosu sağlığı hepsi olması gerektiği gibiymiş, 5 nisan detaylı ultrasonum var artık onu da geçtim mi rahatlarim. Darisi bekleyen tüm annelerin başına hepimiz güzel haberler ile gelelim inşallah
Benim de ikiz 17+3te gitmiştik biri 180 biri 220 gram çıkmıştı. Seninkine yakın bir fark. Bu ölçümler zaten ortalama, kesin değil. Sonraki kontrollerde fark kapanır merak etme.Kızlar bende 17 haftalik ikizlere hamileyim bugün kontrolüm vardı oğlan 250 kiz 200 gr cıktı kilosu doktor fark erken açılmış biraz dedi benim gibi olan varmı acaba sizin bu haftalarda kaç gr di bebeklerinjz kaç gr fark vardı acaba
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımAyy çok sevindim kızçelerle dolu bir gün yarın 13.00 da randevum var öğrenir öğrenmez ilk işim buraya yazmak olacak Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Sağol canım seninde hayırlı olsun kızın bir an önce hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKızlar çoğalmaya başladısaglikla kucaginiza alin insallah
Kilo boy ne dediMerhaba kızlar ben de cinsiyeti öğrendim şehzaaade geliooor(hürrem sultan stili) çok şükür boyu kilosu sağlığı hepsi olması gerektiği gibiymiş, 5 nisan detaylı ultrasonum var artık onu da geçtim mi rahatlarim. Darisi bekleyen tüm annelerin başına hepimiz güzel haberler ile gelelim inşallah
Sonradan kapandinmi sizinkiBenim de ikiz 17+3te gitmiştik biri 180 biri 220 gram çıkmıştı. Seninkine yakın bir fark. Bu ölçümler zaten ortalama, kesin değil. Sonraki kontrollerde fark kapanır merak etme.
Cuma günü gidicem tekrar bilmiyorum ne olduğunu. Ama takmıyorum zaten kesin 400 gram fark var denmiyor ortalama o kadar yanılma payı vardır illa ki. Doğumda fark olmasın şimdi toparlarlar.Sonradan kapandinmi sizinki
Daha bakla çıkmadan canim çekmişti çıkınca alıp bir tabak kadar yedim. Aslında yerken bile içim rahat değildi ama yedikten sonra netten baktım bir sürü olumsuz şey yazıyor. Biraz pişman oldum açıkcası ama çok canım çekmişti ki baklayı da kırk yıl yemesem aklıma gelmez. Çok çanınız istedi ise iki üç kaşık kadar yersiniz. İçinize şüphe düşürmeyen İnşallah bir şey olmaz.kızlar, taze bakla yiyen var mı hamileyken. bugün pazarda gördüm yeni çıkmış, canım çekti aldım, kardeşim de hamileyken bakla yemek riskli diyince nete baktım, bir sürü şey yazıyor.. tabi yiyemiycem bu durumda, napıcam o baklaları: )
afiyet şeker olsun. bakladaki bir maddeye alerjisi olanlarda reaksiyona sebep oluyormuş galiba. yani biz daha önce yedik, alerjik olsak anlardık heralde diye düşündüm ama yine de çekindim tabi. kocam dedi yap ben yerim sen yemesen bile: ) belki alırım bir kaç kaşık valla.. sağolun: )Daha bakla çıkmadan canim çekmişti çıkınca alıp bir tabak kadar yedim. Aslında yerken bile içim rahat değildi ama yedikten sonra netten baktım bir sürü olumsuz şey yazıyor. Biraz pişman oldum açıkcası ama çok canım çekmişti ki baklayı da kırk yıl yemesem aklıma gelmez. Çok çanınız istedi ise iki üç kaşık kadar yersiniz. İçinize şüphe düşürmeyen İnşallah bir şey olmaz.
bana da o haftalarda yüzde 80 kız demişlerdi, 16. haftada oğlan olduğunu öğrendik: ) geçen cuma gittik başka bir doktora, yine gördük pipiyi: )Merhaba doktorum 12+4 ken %80 kız dedi acaba yanılma payı olur mu genelde hep oğlan dediklerinde yanılma oluyor deniyor hiç kızda yaşayan oldu mu
bazılarının alerjisi varmış galiba, zehirlenme yapabiliyormuş.. yoksa bayıla bayıla yemez miyim ahhh..Ben yerım yani nıe zararlı olsunki anlamadım ,sonuçta sebze oda pısırıp yıyınce ne zararı olabılırkı
Bizde şimdi geldik kesinlikle kızDoktora tetanoz aşısını sordum hiç gerek yok yaptırma dedi bende yaptırmayacağım o yüzden kıpır kıpırdı her şey yolunda 280 gram olmuşuz