- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.961
Banada suriyeli bir doktor erkek demişti 13 haftamda ama 18+0 da detailida benim yaramaz bacalari açmadı ama doktor kiz dedi penis olsa gozukur dedi hala net bilmiyorum inşallah 18 de kendini gizlemez oğrenirim artikOkadar yanılan kişi olduktan sonra hak verıyorum artık burdakı doktorlara gercekden cok yanılan var erkrn haftalarda bu yüzden en ıyısı beklemek youtubedan bakıyorum tam cıkıntıyı gösterıyor 16. Haftada Detaylıda yanı adam kameraya cekmıs ben bile gördüm ama cok kucuk bır cıkıntı tabıkıde doguruyor
Merak etme canım hisedersin ben bile yeni yeni hisetmeye başlıyorum o da çok hafif bazen gaz gibi hisediyorum ama ayırt edilebiliyor bende hisetmiyorum diye endişeleniyordum ama tam 18+0 doldurdum o zaman hisetmeye basladimKızlar ben bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim, sürekli kendimi dinliyorum, sağ yatıyorum yok sol yatıyorum yok sırt üstü yatıp elimi koyuyorum yokama ultrasonlarda hep hareketli çıkıyor öyle hareketsiz bir bebek de değil ama bende mı sorun var ne zaman hissedeceğim artık hissetmek istiyorm
Kapalı oldumu bacak kız derler ama detaylıda emin olmadan nasıl yorum yapmıs anlamadım,,, 13. Hafta cok erken bana 17. Haftada bıle yorum yapmak ıstemedı cıkıntıyı gördüm sadece dedı... bende 22. Haftada net ögrenicem detaylıda extra gec haftalara aldımkı herseyı net belli olsun dieBanada suriyeli bir doktor erkek demişti 13 haftamda ama 18+0 da detailida benim yaramaz bacalari açmadı ama doktor kiz dedi penis olsa gozukur dedi hala net bilmiyorum inşallah 18 de kendini gizlemez oğrenirim artikBi türlu anlayamadık her doktor farklı söyledi bakalim benim doktorum ne diyecek
Canım ben şurada birkaç gündür hissediyorum ve 19+3 üm yani daha erken sonra bol bol hissedeceksin zatenKızlar ben bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim, sürekli kendimi dinliyorum, sağ yatıyorum yok sol yatıyorum yok sırt üstü yatıp elimi koyuyorum yokama ultrasonlarda hep hareketli çıkıyor öyle hareketsiz bir bebek de değil ama bende mı sorun var ne zaman hissedeceğim artık hissetmek istiyorm
Teşekkür ederim canımCanım ben şurada birkaç gündür hissediyorum ve 19+3 üm yani daha erken sonra bol bol hissedeceksin zaten
13 haftada ben merak etiğim için sordum erkek dedi çıkıntı gördü ama 18+0 beni doktorum mecburi gonderdi ilk hamileliğim iyi sonuçlanmadigi için bacaklarini acmadi ama doktor dediki erkek olsa penisi olsa sarkıntı olur dedi gozukur ama sarkinti fln yok dedi buyuk bi ihtimal kiz dedi .Kapalı oldumu bacak kız derler ama detaylıda emin olmadan nasıl yorum yapmıs anlamadım,,, 13. Hafta cok erken bana 17. Haftada bıle yorum yapmak ıstemedı cıkıntıyı gördüm sadece dedı... bende 22. Haftada net ögrenicem detaylıda extra gec haftalara aldımkı herseyı net belli olsun die
Biraz daha sabredeceğim o zamanMerak etme canım hisedersin ben bile yeni yeni hisetmeye başlıyorum o da çok hafif bazen gaz gibi hisediyorum ama ayırt edilebiliyor bende hisetmiyorum diye endişeleniyordum ama tam 18+0 doldurdum o zaman hisetmeye basladim
Aynen ya az kaldıBiraz daha sabredeceğim o zamanzaman hemen geçse de 35 haftaya felan gelsek artık ya doğsunlar da kucağımızda hissedelim o hareketleri
Bacakları kapalıysa belli olmaz bence belki pipisi küçük13 haftada ben merak etiğim için sordum erkek dedi çıkıntı gördü ama 18+0 beni doktorum mecburi gonderdi ilk hamileliğim iyi sonuçlanmadigi için bacaklarini acmadi ama doktor dediki erkek olsa penisi olsa sarkıntı olur dedi gozukur ama sarkinti fln yok dedi buyuk bi ihtimal kiz dedi .
Ultrasonda boyle bakti olsa aşağidan beli olurdu dedi
Bende emin olamadim ama kadın baya emin konuştuBacakları kapalıysa belli olmaz bence belki pipisi küçükbence emin olmak için bırdahakı termini bekle zaten erken gıtmıssın detaylıya inşallah tam belli olur
Yürüyüş yapınca geçiyor bel ağrısı. Otururken yastık koy sırtına, yatarken de oluyorsa bacaklarının arasına yastık koy.Kızlar günaydın.Benim de yarın doktor kontrolüm var 1 aydır görmüyorum ben de . Cinsiyetimiz de umarım netleşir. En son %80 kız demişti. Ben 1 kez hissetim daha şu ana kadar acaba normal mi 18 haftalık olacağız yarın. Bir de belim çok ağrıyor otururken bile. İnsan ister istemez korkuyor bişey mi oldu acaba diye?
Buranın cogu doktoru görseler bile emin konusmuyor o yüzden detaylıda yada 20. Haftadan sonra tahmin etmek istıyorlar.. alman disiplini iste herseyde yuzde yuz emin olmak ıstıyorlar onlara ters cünkü emın olmadan konusmak ,, bak sendede erken tahmın eden surıyelı doktormuşBende emin olamadim ama kadın baya emin konuştualmaca çevirim çok iyi değil ama şöyle dedi erkek olsa tam şurada bi çıkıntısı olmasi lazim dedi çikinti yokmuş aman neyse işallah 18 de gosterir cinsiyetini ben çunku ilk gunden beri erkek hisediyorum nekadar kiz deselerde hislerim inanmama izin vermiyor
Buzluğa at canım en iyisikızlar, taze bakla yiyen var mı hamileyken. bugün pazarda gördüm yeni çıkmış, canım çekti aldım, kardeşim de hamileyken bakla yemek riskli diyince nete baktım, bir sürü şey yazıyor.. tabi yiyemiycem bu durumda, napıcam o baklaları: )
di mi: ) ya da komşuya vericem..Buzluğa at canım en iyisi
Ben yerım yani nıe zararlı olsunki anlamadım ,sonuçta sebze oda pısırıp yıyınce ne zararı olabılırkıkızlar, taze bakla yiyen var mı hamileyken. bugün pazarda gördüm yeni çıkmış, canım çekti aldım, kardeşim de hamileyken bakla yemek riskli diyince nete baktım, bir sürü şey yazıyor.. tabi yiyemiycem bu durumda, napıcam o baklaları: )
Doktorunuza yazin bence.. ben herseyi soruyom...dun istiridye mantari canim cekti chedar peynirli tereyaglidi mi: ) ya da komşuya vericem..