2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selam kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu kız geliyor 🌼🌼 bir de plasentam aşağıdaydı şükür yukarı çıkmış aynı durumda olanlara bilgi olsun, kendiliginden cikiyor, hem de oyle cok yatmadim ben. Kasık ağrılarını sordum cok normal oldugunu soyledi. Demir, magnezyum,kalsiyum, omega3 verdi ayri ayri. Kabizlik icin de duphalac yazdi.

Hayirli olsun prensesin canım. Benimde yukari cikmaya baslamis insallah tam olarak çıkar

Doktorunuza yazin bence.. ben herseyi soruyom...dun istiridye mantari canim cekti chedar peynirli tereyagli🤤bebege zarari yok dedi ben de makul oranda yedim...inyernet bilgi kirliligi dolu bi yerde zararlo diyorlar bir yerde degil yani bence siz de ulasabiliryosaniz doktoruniza yazin veya buzluga atin dogumdan sonra yersiniz ben dondurucu aldigimdan beri rahatim meyve kalinca bile atiyorum sonra rondodan gecirrip dondurma niyetine yiyom valla
evet internet öyle ya: ) doktora sormadım ama bu bakla olayı maydanoz efsanesi filan gibi değil galiba, alerji varsa daha ciddi bir şey. her türlü yeşilliği, sebzeyi maydanoz-soğan dahil götürüyorum hamileliğimin başından beri, yeşillikten zarar gelmez kolay kolay. ama bakla konusu biraz farklı anladığım kadarıyla..
meyve olayı iyiymiş yalnız, yaz meyvesi aşerdiğimiz şu günlerde: )

afiyet şeker olsun. bakladaki bir maddeye alerjisi olanlarda reaksiyona sebep oluyormuş galiba. yani biz daha önce yedik, alerjik olsak anlardık heralde diye düşündüm ama yine de çekindim tabi. kocam dedi yap ben yerim sen yemesen bile: ) belki alırım bir kaç kaşık valla.. sağolun: )
Bugun benımde menüde bu yemek vardı 🤭 yedim de şimdi siz yazınca iyi olmadığını gördüm

Yürüyüş yapınca geçiyor bel ağrısı. Otururken yastık koy sırtına, yatarken de oluyorsa bacaklarının arasına yastık koy.
O kadar çok ağrıyordu ki belim yarın randevum vardı gidecektim zaten ben de bugüne çektim randevuyu🙈. Şuan cinsiyetimiz kesinleşti. Kızmış 👧🏻 Ponçiğimin kilosu haftamızla uyumluymuş. Bacak boyu uzun dedi 😬Babasına benzeyecek gibi geldi bana asddhhjj

Prensesin hayirli uğurlu olsun canim. Bende gittim bugün 19+3 üm 20+0 çıktım 333gr olmuş. Ben retenoz aşısını sormayı unuttum. 25 martta detaylı ultrason ,13nisanda da şeker yüklemesi yapılacak.
Ooo önden gitmiş senin prenses maşallah 🥰 Benim detaylı 3 Nisan canım şeker yüklemesiyle ilgili bir şey demedi daha doktor haftaya tekrar gideceğim kızımı görmeye o zaman sorayım şekeri😅 Tetanoz içinde evde doğurmayı düşünmüyorsan yaptırma dedi🤣

Hay Allah ya: ) valla bilmeden yemeniz iyi olmuş, hiçbir şey olmıycak zaten: ) keşke ben de bilmeden yeseydim, hala canım çekiyo..
Benim canım da istiyor bu ara demin marketteydim olsa alıp pişirir yerdim inanın. Canınız istiyorsa azıcık da olsa tüketin.

afiyet şeker olsun. bakladaki bir maddeye alerjisi olanlarda reaksiyona sebep oluyormuş galiba. yani biz daha önce yedik, alerjik olsak anlardık heralde diye düşündüm ama yine de çekindim tabi. kocam dedi yap ben yerim sen yemesen bile: ) belki alırım bir kaç kaşık valla.. sağolun: )

evet internet öyle ya: ) doktora sormadım ama bu bakla olayı maydanoz efsanesi filan gibi değil galiba, alerji varsa daha ciddi bir şey. her türlü yeşilliği, sebzeyi maydanoz-soğan dahil götürüyorum hamileliğimin başından beri, yeşillikten zarar gelmez kolay kolay. ama bakla konusu biraz farklı anladığım kadarıyla..
meyve olayı iyiymiş yalnız, yaz meyvesi aşerdiğimiz şu günlerde: )
Merhaba, Benim oglumun g6pd diye genetic bir hastaligi var Medela.hamileyken, doguma yakini cinde bakla olan Meze yedim ve kendimi kotu hissedip dogumhaneye gittim.bebegin kalp atislari cok yuksekti ve dusmeseydi hemen alacaklardi.tabii o zaman bu durumu bilmiyorduk.dogumdan sonra sariligi gecmeyince testler yapildi ve bakla yememesi gerekli dendi.cok istediyseniz kasik ucuyla tadin en azindan.

Merhaba, Benim oglumun g6pd diye genetic bir hastaligi var Medela.hamileyken, doguma yakini cinde bakla olan Meze yedim ve kendimi kotu hissedip dogumhaneye gittim.bebegin kalp atislari cok yuksekti ve dusmeseydi hemen alacaklardi.tabii o zaman bu durumu bilmiyorduk.dogumdan sonra sariligi gecmeyince testler yapildi ve bakla yememesi gerekli dendi.cok istediyseniz kasik ucuyla tadin en azindan.
aaa çok geçmiş olsun. sarılık da bakladan olabiliyormuş di mi? büyük geçmiş olsun. işte o genetik hastalık bende olmasa bile bebekte var mı yok mu bilemiycem için hiç yemiyim o zaman.. teşekkürler çok..

Kızlar bende 17 haftalik ikizlere hamileyim bugün kontrolüm vardı oğlan 250 kiz 200 gr cıktı kilosu doktor fark erken açılmış biraz dedi benim gibi olan varmı acaba sizin bu haftalarda kaç gr di bebeklerinjz kaç gr fark vardı acaba
Bende 18+2 ikizlere hamileyim biri kiz diger belli degil . 5 gun once biri 244 digeri 240 gramdi 🤷🏻‍♀️ bence normaldir dahada acilirsa korkarsin

Benim canım da istiyor bu ara demin marketteydim olsa alıp pişirir yerdim inanın. Canınız istiyorsa azıcık da olsa tüketin.
Bebegin alerjisi varsa sonucu kötü olur Allah korusun. En iyi ihtimalle sarılık olarak doğmasına sebep olabilir. O yüzden az da olsa bakla tuketmemek gerek gebelikte.

X