2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benımde daha kesın degıl 3 haftadsn fazla var randevuma ozaman kesın ögrenicem inşallah herhalde son ögrenen olucam
Hadi ya göstermedi mi minnoş 😊 çok da varmış daha nasıl dayanacaksınız ben olsam başka doktora giderdim kesin ama detayli ultrasonu bekliyosunuz sanirim😅 bu gidişle evet en son sizsiniz galiba bakalim bizimkiler gosterecek mi belli olmaz.

Hadi ya göstermedi mi minnoş 😊 çok da varmış daha nasıl dayanacaksınız ben olsam başka doktora giderdim kesin ama detayli ultrasonu bekliyosunuz sanirim😅 bu gidişle evet en son sizsiniz galiba bakalim bizimkiler gosterecek mi belli olmaz.
Yurtdısında gec söyluyorlar canım emın olmadan söylemek ıstemıyorlar 16. Haftamda ısrarımla bir cıkıntı göruyorum dedı ama detaylıda net söylerim dedi.. yani kesın konusmadı

Ama biz kaşınmaya başlamadan başladığımız için tam tersi. Kan dolaşımını düzenliyor ve daha çok nemlenmesini sağlıyor. Ayrıca üstteki ölü deriyi de aldığımız için sürdüklerimiz daha iyi emiliyor 😊 aslında önlem almış oluyoruz.
Dediğin gibi kaşındıktan sonra fırçalama yaparsak eyvah eyvah 🙈
Ayyy iyi bariii devam o zamannn 😁😁😁😁😁😁

Yaa sorma ben de çok özledim cuma günü gidicem ama cumaya bir yıl var sanki 🤣
Hareket hissedince her sey daha kolay olur sanıyordum ama yok. Bu sefer de az hareket etti bugün az hissettim diye panik yapıyor insan 🤣
Senin stresin ikiyle çarpılıyor birini daha çok hissetsen diğerini daha az hissetsen yine stres annelik ne kadar farklı bir hismiş daha doğmadan böyleysek doğduklarında kim bilir neler hissedeceğiz bir an önce yaz gelsin dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım her gün bebeklerimizi görelim öpelim koklayalım 😍

Ay ilerleyen aylarda seni hayal edemedim canım yastık yatağına dönüştürursun yatağı sanırım 🙈 🤣

Bende onu kullanıyorum ishal ve az daha iyi haldeyim başladığımdan beri, doktor kabız olursan haber verirsin değiştiriz demişti bende ters etki yaptı 🤣
Aynen annemde oyle diyor 😁😁 ama ben sağa ya da sol tarafa yatan biri değildim bel üstü yada yüz üstü yatan biriydim şimdi yanlarıma yatmak beni çok zorladığı için bu çözümü buldum 😂

Senin stresin ikiyle çarpılıyor birini daha çok hissetsen diğerini daha az hissetsen yine stres annelik ne kadar farklı bir hismiş daha doğmadan böyleysek doğduklarında kim bilir neler hissedeceğiz bir an önce yaz gelsin dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım her gün bebeklerimizi görelim öpelim koklayalım 😍
Ay kesinlikle öyle bi de aksi gibi bir gün sağdaki daha hareketli oluyor bir gün soldaki. Her gün acaba bir sey mi var derdiyle geçiyor 🤣
Inşallah bacım inşallah gelsin o günler kazasız belasız 😍

Ay ilerleyen aylarda seni hayal edemedim canım yastık yatağına dönüştürursun yatağı sanırım 🙈 🤣

Bende onu kullanıyorum ishal ve az daha iyi haldeyim başladığımdan beri, doktor kabız olursan haber verirsin değiştiriz demişti bende ters etki yaptı 🤣
Gynoferon sanada ishal etkisi yapmış tamam bnide rahatlattı ama dün bi farklı oldum sanki baya su gibi sizdede durum öyle mi yapıyo

Hayırlı geceler herkese. Sık idrara çıkan var mı? Bu aralar çok arttı acaba bebek çok mu aşağda diye düşünüyorum. Doktora gideli 10 gün oldu daha sürekli gitmk de istemiyorum
Bende bir kac gundur basladı sık idrara çıkma 🤦🏻‍♀️ bir de en az 2 litre su içmemiz gerekiyor wc den cikamadim, yapiyorum, kalkip odaya gidene kadar yine geliyor, enfeksiyon da yok olsa yanma kasinti agri olur, hatta bebegin yeri de degisti daha aşağıdan tık tık yapıyor aşağı mı indi diye endişe ediyordum kendi kendime ama normalmiş, rahim buyudugu icin baskı yapıyormuş idrar kesesine, doktora gidecegim sabah soracagim bunu.

Aynen giciklar en azindan tahmin et diyorum onuda yapmiyor iyice bekliyor 😂
Okadar yanılan kişi olduktan sonra hak verıyorum artık burdakı doktorlara gercekden cok yanılan var erkrn haftalarda bu yüzden en ıyısı beklemek youtubedan bakıyorum tam cıkıntıyı gösterıyor 16. Haftada Detaylıda yanı adam kameraya cekmıs ben bile gördüm ama cok kucuk bır cıkıntı tabıkıde doguruyor 👧 😅

Kızlar günaydın. 🌞 Benim de yarın doktor kontrolüm var 🙈 1 aydır görmüyorum ben de . Cinsiyetimiz de umarım netleşir. En son %80 kız demişti. Ben 1 kez hissetim daha şu ana kadar acaba normal mi 18 haftalık olacağız yarın. Bir de belim çok ağrıyor otururken bile. İnsan ister istemez korkuyor bişey mi oldu acaba diye?

Kızlar günaydın. 🌞 Benim de yarın doktor kontrolüm var 🙈 1 aydır görmüyorum ben de . Cinsiyetimiz de umarım netleşir. En son %80 kız demişti. Ben 1 kez hissetim daha şu ana kadar acaba normal mi 18 haftalık olacağız yarın. Bir de belim çok ağrıyor otururken bile. İnsan ister istemez korkuyor bişey mi oldu acaba diye?
Canım ben bu hafta başladım daha hissetmeye o da sürekli değil ara ara yokluyor beni🤣 gayet normal birkaç haftaya daha çok hissedersin

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim, sürekli kendimi dinliyorum, sağ yatıyorum yok sol yatıyorum yok sırt üstü yatıp elimi koyuyorum yok 😔 ama ultrasonlarda hep hareketli çıkıyor öyle hareketsiz bir bebek de değil ama bende mı sorun var ne zaman hissedeceğim artık hissetmek istiyorm 😔

X