- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.021
ebende olmayayım o zamannBeni arayıp olmak ister misiniz demişlerdi ben de o zaman huylanmıştım. Yapılması gerekiyorsa neden inisiyatifi bana bırakıyorlar acaba diye
O kadar çok not düşmüşüm ki, bir gün önce hepsini gözden geçirip şunu da sormak lazım diyorum notlara ekliyorum, çocuğu görünce pırrrr diye uçuyorDoktora sorulacaklari unutmanın en iyi yolu tel ekranına not eklemek. Yoksa kesinlikle aklıma gelmez. Çıkmadan önce telefona bir bakıp aaaaa hocam diyip sıralıyorum soruları
Yaa sana ne dicem. Benim bebeklerden birinin plasentası rahim ağzındaymış. Hiç kanamam olmadı ama korktum doktor öyle deyince. Dur bakalım yukarı çıkacak gibi dedi haftaya yine çağırdı. Inşallah çıkar yukarı bakalımebende olmayayım o zamannNosking ztn bende olmayan şey yok biliyorsun :)
ben de kalp atışını dinleyince herseyi unutuyorum.O kadar çok not düşmüşüm ki, bir gün önce hepsini gözden geçirip şunu da sormak lazım diyorum notlara ekliyorum, çocuğu görünce pırrrr diye uçuyor
İsabet olacak ki benim doktorum da perinatolog prof, unutsam bile mesaj atar sorarım buraya yazarım, civa ve Almanya işi ciddiye bindirdiAz önce de @Sonbahar12345 Almanya'da hiç yapılmadığını söyledi. Muhtemelen aynı sebepten dolayıdır. Amerika'da gebelere yapılan aşının içinde cıva yokmuş.
Bir arkadaş daha yazmıştı perinatolog bir profesöre sormuş. Ona da cıva içeriği için yaptırma denmiş. Bakalim senin doktor ne diyecek. Mutlaka bana da haber ver olur mu?
bebişler dogsun ısırcam bacaklarını. yerleşe yerleşe rahim agzına yerleşmiş plasenta:)Yaa sana ne dicem. Benim bebeklerden birinin plasentası rahim ağzındaymış. Hiç kanamam olmadı ama korktum doktor öyle deyince. Dur bakalım yukarı çıkacak gibi dedi haftaya yine çağırdı. Inşallah çıkar yukarı bakalım
Senin doktor da onay verirse daha da aşı kelimesini ağzıma almam vallaİsabet olacak ki benim doktorum da perinatolog prof, unutsam bile mesaj atar sorarım buraya yazarım, civa ve Almanya işi ciddiye bindirdi
İnsan o elleri ayakları görünce transa geçiyor ağlamakla gülmek arası değişik bir duygu. Tek kaygımız sağlıklı olduğunu duymak ve bilmek oluyor <3ben de kalp atışını dinleyince herseyi unutuyorum.
Serviks uzunluğuna bakmış mıydılar acaba rahim ağzına yerleşince serviks uzunluğunu etkiliyor mu?bebişler dogsun ısırcam bacaklarını. yerleşe yerleşe rahim agzına yerleşmiş plasenta:)
benim perinatolog doktırum tam kapatmıyor dedi 14. haftadaki kanamadan sonra.
salı günü 17. hafta olacak inş cıkmıştır ayaklarımın altında yastıklayım tüm gün.
Benim sıpaları görseniz o kadar komikler ki. Biri parmağını burnuna sokmuş burnunu karıştırıyor. Öteki ayağını kafasına değdiriyor bildiğin ortadan ikiye katlamış kendiniİnsan o elleri ayakları görünce transa geçiyor ağlamakla gülmek arası değişik bir duygu. Tek kaygımız sağlıklı olduğunu duymak ve bilmek oluyor <3
benim 12. haftada selviks uzunlugu 40 cm yazıyordu perinatologta ;13. haftada plasenta rahim agzını kapatıyor dedi özeldeki doktor.Serviks uzunluğuna bakmış mıydılar acaba rahim ağzına yerleşince serviks uzunluğunu etkiliyor mu?
Kız hakikaten başımıza gelmeyen kalmadı ha. Yok kanama yok lekelenme yok plasenta rahim ağzımda yok rahim ağzın kısalmış. Inşallah sağ salim doğurabiliriz.
ya bizimki en son 13. haftada cinsiyette uyuyırdu.Benim sıpaları görseniz o kadar komikler ki. Biri parmağını burnuna sokmuş burnunu karıştırıyor. Öteki ayağını kafasına değdiriyor bildiğin ortadan ikiye katlamış kendini
Maşallah uzunluk gayet iyi o zaman plasentayla onun alakası yok. Benimki de bugün 50 mm cıktı yata yata 37den çıkardım oralarabenim 12. haftada selviks uzunlugu 40 cm yazıyordu perinatologta ;13. haftada plasenta rahim agzını kapatıyor dedi özeldeki doktor.
ben de kan uyuşmazlıgı da var. ev 4 kat asansör yok igne vurmaya inmemek için proletux aldık her gün vuruluyorum :)
Evde iki dakika yerinde durmaz doktora gidersin uyduğuna denk gelirsinya bizimki en son 13. haftada cinsiyette uyuyırdu.
doktor probla canımı acıttı hala uyanmadı:):)
Maşallah çok sevindim ne kadar güzel duygular :) iki tane heyecan iki tane şirine, evinizn neşeleri:) ne tatlı olurlar birlikte Allah sağlıkla kavuştursun inşallahBenim sıpaları görseniz o kadar komikler ki. Biri parmağını burnuna sokmuş burnunu karıştırıyor. Öteki ayağını kafasına değdiriyor bildiğin ortadan ikiye katlamış kendini
ya bizimki en son 13. haftada cinsiyette uyuyırdu.Benim sıpaları görseniz o kadar komikler ki. Biri parmağını burnuna sokmuş burnunu karıştırıyor. Öteki ayağını kafasına değdiriyor bildiğin ortadan ikiye katlamış kendini
regensis kullanıyorum ben içinde hersey var ama magnezyum düşük cıktı magnezyum başladım.Maşallah uzunluk gayet iyi o zaman plasentayla onun alakası yok. Benimki de bugün 50 mm cıktı yata yata 37den çıkardım oralara
Ne zaman çok şükür hicbir sorun yok dicez acaba inşallah yukarı çıkar.
Vitamin falan başladın mı sen magnezyum demir d vitamini falan?
Normalde rahatsiz eder ama bebegin oynadigini bilince insan surekli hareketi hissetmek istiyorMaşallah çok sevindim ne kadar güzel duygular :) iki tane heyecan iki tane şirine, evinizn neşeleri:) ne tatlı olurlar birlikte Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Pazartesiyi iple çekiyorum ben de:) bugünlerde hafif bir kıpırtı hissediyor gibiyim o bile durduk yerde yüzüme şapşal gülümsemeler yerleştiriyor
Rahim kasılmalarını da engelliyormuş magnezyum. Doğuma kadar kullanacak miyiz acaba onu doktor dedi mi onunla alakalı bir sey?ya bizimki en son 13. haftada cinsiyette uyuyırdu.
doktor probla canımı acıttı hala uyanmadı:):)
regensis kullanıyorum ben içinde hersey var ama magnezyum düşük cıktı magnezyum başladım.
birde 2 gece kasılmam oldu ondan direk başladım magnezyuma. dün akşam ilk defa uyumadan attım sabah pamuk gibi uyanmışm kemiklerime kadar dinlenmişim gibi :)
benim en son kac cm salı günü belli olur. not ettim bakalım soracaklarımı.
ya benmdoktora sormadan aldım başladım :)Rahim kasılmalarını da engelliyormuş magnezyum. Doğuma kadar kullanacak miyiz acaba onu doktor dedi mi onunla alakalı bir sey?
Magnezyum diş kemiklerde kalsiyumdan daha önemliymiş. Fazlası da idrarla atılıyormuş zararı olmaz yani. Devletteki doktor başla demişti özemdeki doktoruma sordum sorun olmaz ben 4.ayda başlıyorum dedi. Karışıklık olmasın diye özendeki doktorla başlamak için bekledim.ya benmdoktora sormadan aldım başladım :)
gidince soracagım . başladım ecz tandııgımız var alırsan bişi olmaz dedi dicem :):) kızmasın diye
kasılmaları da engelliyormuş . birde ben hissetmeye başladım. benim vücudum cok sıkıdır kaslarımda sıkı heralde :):)