- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #11.841
Cekmene gerek yok canimm 20-24 arasi yapılıyor zaten sorun yok.yani bana kalsa 1 gun geçirip tam 22de girecektm ama yer yoktuBen de aldim şimdiden 3 Nisanda benimki 22+1 oluyorum geç mi acaba bir hafta öne çeksem mi diye düşündüm
Ben de Nisa’nın 3 üne aldım 23. Hafta oluyor bana doktor kendi hesaplayıp verdi en azından 22 yi doldurmak daha iyi oluyormuş bence geç değil
İyi o zaman hiç değiştirmeyeyim benim gideceğim doktor sadece cumartesileri geliyormuş tam 22 ye denk geldiCekmene gerek yok canimm 20-24 arasi yapılıyor zaten sorun yok.yani bana kalsa 1 gun geçirip tam 22de girecektm ama yer yoktu
13. Günde yani bugün geldi sonucum. Amerika’ya gitmişti.Selam kızlar ben içim rahat etmedi fetal dna için kan verdim bugün, nipt test, Fransa ya gidiyormuş. İnşallah temiz gelir sizinkiler gibiYaptıran çok arkadaş vardı grupta sonuçları ne kadar sürede almıştınız ?
Gözünüz aydın sizinde maşallah13. Günde yani bugün geldi sonucum. Amerika’ya gitmişti.
Herhangi bir olumsuzluk yoktur inşallah. İçiniz rahat olsun
Hadi ya bende baya kiloluyum inşallah bebek gözükürDün kontrole gittim kendi doktoruma 4lü tarama için kan verdim. İkilide sadece yaştan dolayı risk çıkmıştı. Yine idrar yolu enfeksiyonu var. Bu hamilelik böyle geçecek galiba çok dikkat ediyorum yine de oluyor. Detaylı için 3 hafta sonra yaptır dedi. Benim biraz kilom olunca ilk seferde ultrasonda tam görünmezse ikinci kontrol için süre olsun dedi
Çok sevindim canım inşallah tertemiz gelecek sonuçlarSelam kızlar ben içim rahat etmedi fetal dna için kan verdim bugün, nipt test, Fransa ya gidiyormuş. İnşallah temiz gelir sizinkiler gibiYaptıran çok arkadaş vardı grupta sonuçları ne kadar sürede almıştınız ?
Merhabalar ben de Ankarada bir doktor buldum 580₺ muayene ücreti sanırım bu civarlarda. Ama bazı yerlerde 1500₺ gibi şeyler de duydum onlara göre yine iyi geldi banaMerhaba kizlar
Nasil gidiyor ne durumdasnz ?
Detaylı icin fiyat aldinizmi?
Ben 600liraya yaptiracagmm
Ben hayatımın şokunu ikiz bebekler için iki katı muayene ücreti aldıklarını duyduğumda yaşadım.Merhabalar ben de Ankarada bir doktor buldum 580₺ muayene ücreti sanırım bu civarlarda. Ama bazı yerlerde 1500₺ gibi şeyler de duydum onlara göre yine iyi geldi bana
Canım çok teşekkürler inşallahÇok sevindim canım inşallah tertemiz gelecek sonuçlarBen detaylı ultrasona göre hareket etmeye karar verdim.
Yemin ederim bu bir sektör ya iki katı da vakit isteyin o zaman madem öyleBen hayatımın şokunu ikiz bebekler için iki katı muayene ücreti aldıklarını duyduğumda yaşadım.
Bazı doktorlar yapıyor ama sağlıklı olan perinatolog tarafından yapılan detaylı ultrason. o yüzden çoğu kişi ayrı randevu alıyor. Benimde gittiğim özel kliniğe dışarıdan perinatolog geliyormuş randevu günü, kendi doktorum yapmıyor.Detaylı ultrasonu gittiğimiz hastane yapmıyor mu kızlar, özel hastaneler mesela? Doktorumla görüşmedim henüz bu konuyu gerçi 10 gün sonra muayenem ama..
Ben eminim burda birçok insanın temiz çıktı yazdığı gibi sen de yazacaksın ben de senin yorumuna “Canım çok teşekkürler inşallahDoktor kafa, kemik ölçümü fln yaptı haftasıyla uyumlu ama içimiz rahat etsin deyince yaptırdık keşke 2 li bile yaptırmadan yaptırsaydım en başta. Sen doğru karar vermişsin canım güzel haberler alcaz inşallah hepimiz
Bi de nst söylentileri dönüyor ortalıkta 40 dk bir bebek 40 dk diğer bebek 1 buçuk saat catliyoruz diyeYemin ederim bu bir sektör ya iki katı da vakit isteyin o zaman madem öyle
Benim 18 gunde geldi ama daha erken gelenler olduSelam kızlar ben içim rahat etmedi fetal dna için kan verdim bugün, nipt test, Fransa ya gidiyormuş. İnşallah temiz gelir sizinkiler gibiYaptıran çok arkadaş vardı grupta sonuçları ne kadar sürede almıştınız ?
Benim gittiğim hastanede radyolog bakıyormuş o yüzden başka hastanede perinatolog olan bir doktordan randevu aldımDetaylı ultrasonu gittiğimiz hastane yapmıyor mu kızlar, özel hastaneler mesela? Doktorumla görüşmedim henüz bu konuyu gerçi 10 gün sonra muayenem ama..
24.haftadan sonra baslayan idari izin kalkmadi devam ediyor. Ben hic donusumlu calismadigim icin o kismini bilemiyorum ama muhtemelen kurumlar cagirirlar. Yalniz bu konuda vilayetin de yazisi vardi o yuzden de kafalar karisik.Kızlar, İstanbul'da kamuda dönüşümlü çalışma kalktı. Valilik genelgesinde hamilelerle ilgili bir şey denmiyor. Sizler gidecek misiniz işe, kurumlarınızdan haber geldi mi? Bir de acaba 24. haftadan itibaren verilen idari izin ne olacak?