- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #11.821
Ne demek cnmAlacağım canım teşekkür ederimne zman muayneye gidiyorsun
O genelgeyi kaldırmadılar ama devam diye biliyorum.
Çok teşekkür ederim bilgi içinHamile kamu personeli, izinli sayılmaya devam edilecek mi?
Hamile kamu personelinin idari izinli sayılması uygulaması yürürlükte kalkmadıwww.memurlar.net
Canım bende cumartesi günü gideceğimNe demek cnmBu cuma gideceğim cnm çünkü burdaki devlet hastanesi 18. haftada daha gelişmiş Bi cihazla bebeğe bakacaklarını söylediler. bu arada da İl deki devlet hastene si de 23. haftada detaylı ultrason için gün verdi. oda 6 nisanda
Anlayacağın ilçede ki Dr, İlde ki Dr birde özelde ki Dr gidiyorum 3 Dr da görünüyorum. hem bebeği görme sürem kısalıyorSen ne zaman gideceksin?
Emin ol çok iyilerdir. ama insanın içinde ki o kuruntu bitmek bilmiyor. Herşeyi yavas yavas atlatıyor uz şöyle 20li haftalara da geçseydik, en azında hareketleriyle Bi tık rahatlardık.Canım bende cumartesi günü gideceğimmerak ediyorum bebek ne alemde
İnşAllah iyilerdir canımEmin ol çok iyilerdir. ama insanın içinde ki o kuruntu bitmek bilmiyor. Herşeyi yavas yavas atlatıyor uz şöyle 20li haftalara da geçseydik, en azında hareketleriyle Bi tık rahatlardık.
Baktim simdi fiyatlarina da aventin 2 kati neredeyse ...1890 tl diyor trendyl daKızlar popo olarak ben 2 oğlum ve ikizlerimde kullandım çok memnunum
Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası medalanin ürünleri Süper medala ayrı bir marka diyorum
avent ve medela pahalı bende baktım daha uygun fiyetli olanlar var cnmBaktim simdi fiyatlarina da aventin 2 kati neredeyse ...1890 tl diyor trendyl da
Ben aldigimda da yorumlara bakarak avent almistim ama aldigim dönem ikilileri yoktu sonradan cikti. Aventten cok memnunum bende ama tekli olmasi sıkıntı.Cnm kesinlikle elektrikli hele de çalısan anneysen büyük bir kurtarıcı benimki avent ama diğer markaları kullanan arkadaşlar da çok memnunlar bu arada benimki ikili değil tekliydi
benimde tekli bende çok çok memnunumBen aldigimda da yorumlara bakarak avent almistim ama aldigim dönem ikilileri yoktu sonradan cikti. Aventten cok memnunum bende ama tekli olmasi sıkıntı.
Adet tarihine yakın olmasın cnm bu haftaArkadaslar adet agrisina benzer agri yasiyorum daha once grupta benzer seyler yasayan arkadaslar vardi ...doktora sormusmuydunuz bu durumu....kasiklarimda hafif sancilar var bugun
Canım magnezyum kullanıyor musunArkadaslar adet agrisina benzer agri yasiyorum daha once grupta benzer seyler yasayan arkadaslar vardi ...doktora sormusmuydunuz bu durumu....kasiklarimda hafif sancilar var bugün
Hayir doktorum gerek gormedi simdilik...yani bilemiyorum hani bildiginiz adet agrisi gbiCanım magnezyum kullanıyor musun
Yok degil canimAdet tarihine yakın olmasın cnm bu hafta
Ben de 600 liraya yaptıracağım canım sen kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunMerhaba kizlar
Nasil gidiyor ne durumdasnz ?
Detaylı icin fiyat aldinizmi?
Ben 600liraya yaptiracagmm
Canim 21+6 da giricem nasipseBen de 600 liraya yaptıracağım canım sen kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsun
Ben de aldim şimdiden 3 Nisanda benimki 22+1 oluyorum geç mi acaba bir hafta öne çeksem mi diye düşündümCanim 21+6 da giricem nasipse
Adam cok yogun olduğu icin simdiden aldim ayin 26 sina
Sen kacta greceksn
Ben de Nisa’nın 3 üne aldım 23. Hafta oluyor bana doktor kendi hesaplayıp verdi en azından 22 yi doldurmak daha iyi oluyormuş bence geç değilBen de aldim şimdiden 3 Nisanda benimki 22+1 oluyorum geç mi acaba bir hafta öne çeksem mi diye düşündüm