- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #10.541
-6 kilo 14+5Kaçar kilo aldınız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-6 kilo 14+5Kaçar kilo aldınız kızlar
Epey vermissiniz-6 kilo 14+5
1 kilo civarı 14 haftaKaçar kilo aldınız kızlar
Tesekkur ederim cevabiniz icin 10 gun sonra Rabbimin izniyle doktor randevumuz var soracagim ona ama iste bu 10 gune kadar icim icimi yiyecekdoktora da telden cok soru soruyom bunu sormiyim dedim bariNormal canim benim de oluyor.. hamilelikten oncede olurdu smdi dahada artti
Yarın belli olacak inşallah, geçen hafta bağdaş kurmuştu göremedi doktorumuz ama kıza benzetti. Yarın kontrolüm var bakalım bu kez kesin görünür inşallah tüm aile merak oldukCanimsinAmin, cok tesekkur ederim kuzum. Sen ne yaptın belli oldu mu bebisin cinsiyeti?
ilgili midir bilmiyorum ama benim kanamam da sadece peçeteye gelen tarzdaydı. doktorum poliptendir dedi, polipi aldı ve şükür kesildi. daha önceden sessiz sakin var olan polipler hamilelik döneminde kanama yapabiliyormuş, zaten çok kolayca kanayan yapılarmış.Arkadaslar merhaba 12.haftamdayim ben genelde uzaniyorum ama az da olsa ayakta bir is yapsam seffaf ve peceteye gelen bir akintim oluyor kokusuz tabiki...bu normalmidir?basina bezer bir durum gelen var mi?
İlgisi yok ama sormak istedim acaba polipler adet döneminde şiddetli ağrı yapar mı. Benım adetlerim hep sancılı geçerdi olsaydı doktor görür müydü acabailgili midir bilmiyorum ama benim kanamam da sadece peçeteye gelen tarzdaydı. doktorum poliptendir dedi, polipi aldı ve şükür kesildi. daha önceden sessiz sakin var olan polipler hamilelik döneminde kanama yapabiliyormuş, zaten çok kolayca kanayan yapılarmış.
miyomların yerleşimleri ve boyutlarına göre adet ağrısını arttırdığını biliyorum ama polipleri bilmiyorum. yeşil mercimek kadardı benim alınan polibim. doktorlar alttan muayenede görüyor polibi.İlgisi yok ama sormak istedim acaba polipler adet döneminde şiddetli ağrı yapar mı. Benım adetlerim hep sancılı geçerdi olsaydı doktor görür müydü acaba
Anladım teşekkür ederimmiyomların yerleşimleri ve boyutlarına göre adet ağrısını arttırdığını biliyorum ama polipleri bilmiyorum. yeşil mercimek kadardı benim alınan polibim. doktorlar alttan muayenede görüyor polibi.
Benim kanamam yok sukur...seffaf akintim.oluyor arada ..peceteye gelenilgili midir bilmiyorum ama benim kanamam da sadece peçeteye gelen tarzdaydı. doktorum poliptendir dedi, polipi aldı ve şükür kesildi. daha önceden sessiz sakin var olan polipler hamilelik döneminde kanama yapabiliyormuş, zaten çok kolayca kanayan yapılarmış.
İki gündür bende de bu şekilde akıntı oluyor. Biraz endişelendim haftaya kontrol var soracağım doktoruma.Arkadaslar merhaba 12.haftamdayim ben genelde uzaniyorum ama az da olsa ayakta bir is yapsam seffaf ve peceteye gelen bir akintim oluyor kokusuz tabiki...bu normalmidir?basina bezer bir durum gelen var mi?
Aynisi bendede oluyor sabah kalkinca normal su iciyorum hemen sisiyor . Gun icinde baya sis karnim artik hamile kiligina girdimArkadaslar merhaba sizde de oluyormu bilmiyorum sabah uyandigimda karnim hafif bir cikintisi varken kahvaltidan sonr ave ozellikle aksam yemekten sonra karnim 6 aylik gibi sisiyor ...
Yumurtla cok geç oldu benim. Regl de gecikir büyük ihtimalle. 11 yumurtlama 12 çatlama oldu. 12 13 14 kanamalar oldu pembe renkte.Reglinize kaç gün var herkeste farklı olabiliyor yerleşme kanaması olmayan da olan da çok var ne renk geliyor bide
a aa akıntıyı kanama diye anlamışım, pardon: ) olmasın inşallah..Benim kanamam yok sukur...seffaf akintim.oluyor arada ..peceteye gelen
Birde böyle sanki balon gibi oluyo musunuz ya sanki birisi cimdik atsa patlıcak yürüyüşümü bile etkiliyoAynisi bendede oluyor sabah kalkinca normal su iciyorum hemen sisiyor . Gun icinde baya sis karnim artik hamile kiligina girdim
Aynen gun icinde baya gebe gibiyim ama sabah uyandigim zaman karnimda hafif bir cikinti oluyo halbukiAynisi bendede oluyor sabah kalkinca normal su iciyorum hemen sisiyor . Gun icinde baya sis karnim artik hamile kiligina girdim
Haha aynen esim sanki vucuduna hava basilmis diyo annemde yuruyusume guluyor simdi boyle hamileler gibi yuruyorsan karnin buyuyunce nasil yuruyeceksin diyorBirde böyle sanki balon gibi oluyo musunuz ya sanki birisi cimdik atsa patlıcak yürüyüşümü bile etkiliyo
Benim gun icinde elim karnimda geziniyom gayri ihtiyari mutlu da oluyom o sislikten ama sabah uyaninca kahvaltiya oturyorum yuzum 5 karis bu bebek neden halwn disardan gorunmuyo minicik bir cikinti var diyesonra kahvaltidan sonra vitaminlarimi icerden bakiyorum yine 6 aylik gibi olmusumBirde böyle sanki balon gibi oluyo musunuz ya sanki birisi cimdik atsa patlıcak yürüyüşümü bile etkiliyo
Kontrolunuz benden onceymis sorunca burdan da paylasirmisnizİki gündür bende de bu şekilde akıntı oluyor. Biraz endişelendim haftaya kontrol var soracağım doktoruma.