2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canimsin💓Amin, cok tesekkur ederim kuzum. Sen ne yaptın belli oldu mu bebisin cinsiyeti?
Yarın belli olacak inşallah, geçen hafta bağdaş kurmuştu göremedi doktorumuz ama kıza benzetti. Yarın kontrolüm var bakalım bu kez kesin görünür inşallah tüm aile merak olduk 😂😂

Arkadaslar merhaba 12.haftamdayim ben genelde uzaniyorum ama az da olsa ayakta bir is yapsam seffaf ve peceteye gelen bir akintim oluyor kokusuz tabiki...bu normalmidir?basina bezer bir durum gelen var mi?
ilgili midir bilmiyorum ama benim kanamam da sadece peçeteye gelen tarzdaydı. doktorum poliptendir dedi, polipi aldı ve şükür kesildi. daha önceden sessiz sakin var olan polipler hamilelik döneminde kanama yapabiliyormuş, zaten çok kolayca kanayan yapılarmış.

ilgili midir bilmiyorum ama benim kanamam da sadece peçeteye gelen tarzdaydı. doktorum poliptendir dedi, polipi aldı ve şükür kesildi. daha önceden sessiz sakin var olan polipler hamilelik döneminde kanama yapabiliyormuş, zaten çok kolayca kanayan yapılarmış.
İlgisi yok ama sormak istedim acaba polipler adet döneminde şiddetli ağrı yapar mı. Benım adetlerim hep sancılı geçerdi olsaydı doktor görür müydü acaba

İlgisi yok ama sormak istedim acaba polipler adet döneminde şiddetli ağrı yapar mı. Benım adetlerim hep sancılı geçerdi olsaydı doktor görür müydü acaba
miyomların yerleşimleri ve boyutlarına göre adet ağrısını arttırdığını biliyorum ama polipleri bilmiyorum. yeşil mercimek kadardı benim alınan polibim. doktorlar alttan muayenede görüyor polibi.

Benim kanamam yok sukur...seffaf akintim.oluyor arada ..peceteye gelen

Arkadaslar merhaba 12.haftamdayim ben genelde uzaniyorum ama az da olsa ayakta bir is yapsam seffaf ve peceteye gelen bir akintim oluyor kokusuz tabiki...bu normalmidir?basina bezer bir durum gelen var mi?
İki gündür bende de bu şekilde akıntı oluyor. Biraz endişelendim haftaya kontrol var soracağım doktoruma.

Arkadaslar merhaba sizde de oluyormu bilmiyorum sabah uyandigimda karnim hafif bir cikintisi varken kahvaltidan sonr ave ozellikle aksam yemekten sonra karnim 6 aylik gibi sisiyor ...😬
Aynisi bendede oluyor sabah kalkinca normal su iciyorum hemen sisiyor . Gun icinde baya sis karnim artik hamile kiligina girdim

Birde böyle sanki balon gibi oluyo musunuz ya sanki birisi cimdik atsa patlıcak 🤭 yürüyüşümü bile etkiliyo
Benim gun icinde elim karnimda geziniyom gayri ihtiyari mutlu da oluyom o sislikten ama sabah uyaninca kahvaltiya oturyorum yuzum 5 karis bu bebek neden halwn disardan gorunmuyo minicik bir cikinti var diye🤣sonra kahvaltidan sonra vitaminlarimi icerden bakiyorum yine 6 aylik gibi olmusum

X