2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimki kilo ver dedi ama nerede 🙈umarım çok kilo almadan bitiririz bu süreci bebişler sağlıklı olsun diye elimizden geleni dikkati gösteriyoruz Allah bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏

Aminnnn canım aminnn

Cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz kızlar, eski rutine devam mı yoksa bıraktınız mı? Benim cildim aşırı kuruyor su içmeme rağmen üstelik sivilcelendim de. Zaten sivilceye yatkın cildim ama hiç degilse hamilelikte olmasin isterdim. Kendimi çirkin hissediyorum hamilelik insanı güzelleştirir derler ben suratima bakmak istemeyecek hale geldim :KK43: İçerik araştırması yapıyorum gebelikte kullanılabilir serumlar vs var ama işte aman bişey olursa düşüncesi beni uyuz ediyor 😓
Canim ben bu yaşıma geldim 1 sivilcem yoktu simdi komple anlım burnum yanak çene yuzum gozum berabet oldu progesteron kulaniyorum 9 kg de aldim 3 ayda inan ben kendime aynada bakamiyorum bazen alayasım geliyo ama sadece arko suruyorum yuzume simdi hormonlardan neyin iyi gelip gelmeyecegini bilmedigim icin hic birsey surmuyorum yuzume benimde yuzum normal kuru ve ya yağlı olmadi ama goğus ortamda lekeler çikmaya başladi çok kotu kizardi şu hormonlardan çekiyoruz

Canim ben bu yaşıma geldim 1 sivilcem yoktu simdi komple anlım burnum yanak çene yuzum gozum berabet oldu progesteron kulaniyorum 9 kg de aldim 3 ayda inan ben kendime aynada bakamiyorum bazen alayasım geliyo ama sadece arko suruyorum yuzume simdi hormonlardan neyin iyi gelip gelmeyecegini bilmedigim icin hic birsey surmuyorum yuzume benimde yuzum normal kuru ve ya yağlı olmadi ama goğus ortamda lekeler çikmaya başladi çok kotu kizardi şu hormonlardan çekiyoruz

Canim ben ilk 11 haftada cokbulantim oldu 2kg verdim. Sonra bulantim geçince hem verdigimi aldim üstünede 700gr almistim. 10gündür progestan kullaniyorum sabah baktim +1.3kg . Arastirdim kilo aldirmaz diyor ama beni balon gibi şişiriyor

Ay bende arastrım bunu cunku doktora gıtmedıkçe hep birsey oldumu korkusu var şimdş okulda başlayınca acaba ben yorulunca bırsey oldu mu dıyorm ya 🥺

Kalp cihazinimi . Bende aldim vallahi. Hatta sitede 17.00 den önceki siparisler bugün kargolanir dedigi icin tam 16.45 de siparis verdim. 😂

Kızlar , sucuk tüketiyor musunuz? Pişmiş sosis filan ? Hamileyken İyi değil biliyorum ama canım çekiyor bugün

Valla sucukta yiyorum sosiste. Sonucta kilo kilo yenmiyorki. iyi markalardan alıyorum arada . Oglumdada yedim şükür problem yaşamadim

Valla benim doktor o kadar vurdum duymazki ikidir idrar testi aldı baktı enfeksiyon var akıntıda var dememe rağmen hiç bir ilaç vermedi ne krem ne bişey aile hekimim monurol yazdı onu kullandım sadece benim doktordan yana şansım yok inşallah ilerleyen zamanlarda iyi bi doktor çıkar karşıma . Seninle haftalarımız aynı sanırım ben 1 nisana detaylı randevusu aldım şimdiden sen aldın mı 22+ 5 falan olucam inşallah o günlere sağ salim gelebilirsek ☺️

Bana doktor 5.5 aylıkken yapilacak dedi ama randevu vermedi. 23 şubatta randevum var . Benim biraz problemli gebelik belkide ogün verir randevu. Benim doktorum cok tatli bir kadin . Gece 12 1 de bile arayabiliyorum. İyi doktor çok önemli.

Bizde de aynı yöntem 12. Haftada çağırdılar. Gittiğimde bebek önde gidiyor 14+0 olmuş dediler. 2. ve son ultrason 20. haftada başkada yapmıyorlar😒
Onun dışında kalbini dinlemek için bebeğin pazartesi ebenin yanına gideceğim.Zaten eve kalbini dinlemek için cihaz almıştım ben😅 İlk hamileliğimde de aynı şeyleri yapmışlardı.
Hangi ulkedesiniz

Merhaba, Eylül annesiyim nasipse ama tecrübenizden faydalanmak için daha çok sizinleyim :) Diğer gruba da yazmıştım ama size de sormak istedim.
Bugün devlet hastanesine gittim, gecen hafta idrar kültürü testi vermiştim. Hem sonucu sorarım hem de yarin fetal dna için kan vericem bi kalp atışı göreyim tekrar dedim. Sat a göre 10+4üm ama doktor 11+1'sin, ikili tarama zamanin gelmiş, şimdi yapıcam dedi. Ben şok oldum, devlet hastanesinde gebe pol.de boyle pat diye hic hazır değildim. Hatta riskli çıkacak diye cok korktuğum için direkt fetal dna olsun demiştim. Doktor olculer iyi kan ver, 15 gun sonra gel dedi. Ben de merak ettim ense kalinligi ne, burun kemiği var mi vs 🙈 şu ana kadar karşılaştığım en anlayışlı doktor olabilir kendisi, endişelerimi gözümden anladi sağolsun, psikolojik yönden de rahatlattı beni. Yarin yine fetal dna için kan vericem ama ikili test için 45 mm olmasi lazım yazıyor internette, bizimki 42.3 mm. Yaptığı teste oh diyip rahat uyuyabilir miyim birkaç gün fark olsa da :) Bir de bakıp bakıp cinsiyeti erkek dedi, bu kadar erken belli olması mümkün mü?

Ben de demir ilacı ve d vitamini alıyorum. Multivitamin de verdi ama hepsi ağır gelir diye ona henüz başlamadım. Bu arada ben 12.haftam dolduğunda gitmiştim 5 hafta sonraya çağırdı iyice büyür cinsiyeti de daha net görürüz dedi. Sizler ne kadar sürede gidiyorsunuz,özellikle bnm gibi yurtdışında yaşayanları merak ediyorum.
Bende 12 de gittim ama yorum yapmadılar. Şimdi 16+3 üm ama 16+5 çıkıyorum doktor %100 çıkar dedi dediği gibide kesin emin şekilde söyledi ve bacak arası fotosu verdi

Bana doktor 5.5 aylıkken yapilacak dedi ama randevu vermedi. 23 şubatta randevum var . Benim biraz problemli gebelik belkide ogün verir randevu. Benim doktorum cok tatli bir kadin . Gece 12 1 de bile arayabiliyorum. İyi doktor çok önemli.
Ay ne güzel banada öyle bi tane denk gelse keşke. Evet biliyorum kanamalarınız olmuştu Allah korusun evladınızı inşallah. Bana kendisi oluşturdu randevuyu bir buçuk ay var daha ama erkenden alman iyi dedi hemşire hayırlısı olsun bakalım☺️

Canim ben ilk 11 haftada cokbulantim oldu 2kg verdim. Sonra bulantim geçince hem verdigimi aldim üstünede 700gr almistim. 10gündür progestan kullaniyorum sabah baktim +1.3kg . Arastirdim kilo aldirmaz diyor ama beni balon gibi şişiriyor
Bende araştırdım kilo alınıyor canım hormon içeriyor çunku ben onlarin sayesinde gerçekten çok kilo aldım ben hiç vermedim yemediğim halde bile kile aldım canim

Merhaba, Eylül annesiyim nasipse ama tecrübenizden faydalanmak için daha çok sizinleyim :) Diğer gruba da yazmıştım ama size de sormak istedim.
Bugün devlet hastanesine gittim, gecen hafta idrar kültürü testi vermiştim. Hem sonucu sorarım hem de yarin fetal dna için kan vericem bi kalp atışı göreyim tekrar dedim. Sat a göre 10+4üm ama doktor 11+1'sin, ikili tarama zamanin gelmiş, şimdi yapıcam dedi. Ben şok oldum, devlet hastanesinde gebe pol.de boyle pat diye hic hazır değildim. Hatta riskli çıkacak diye cok korktuğum için direkt fetal dna olsun demiştim. Doktor olculer iyi kan ver, 15 gun sonra gel dedi. Ben de merak ettim ense kalinligi ne, burun kemiği var mi vs 🙈 şu ana kadar karşılaştığım en anlayışlı doktor olabilir kendisi, endişelerimi gözümden anladi sağolsun, psikolojik yönden de rahatlattı beni. Yarin yine fetal dna için kan vericem ama ikili test için 45 mm olmasi lazım yazıyor internette, bizimki 42.3 mm. Yaptığı teste oh diyip rahat uyuyabilir miyim birkaç gün fark olsa da :) Bir de bakıp bakıp cinsiyeti erkek dedi, bu kadar erken belli olması mümkün mü?
Genelde erkekler 11 haftalıkken belli oluyormuş çoğu kişi senin gibi 11 ya da 12 gibi öğrendi hayırlı olsun canım bu arada sağlıkla gelsin❤️

Arkadaslar merhaba 12.haftamdayim ben genelde uzaniyorum ama az da olsa ayakta bir is yapsam seffaf ve peceteye gelen bir akintim oluyor kokusuz tabiki...bu normalmidir?basina bezer bir durum gelen var mi?
Aynı şeyi ben yaşadım hatta fazla ve birden geldiği için korkup doktoruma gidip muayene oldum. Mantardan dolayı demişti.

Sizde ee boyle oluyormu arada bi girmek istemiyor ya boyle gosteriyor ya da dakikalarca bekletiyor baska yere girmeye calisitigimda cok hizli bir sekilde giriyor ama kk girmeye calistigimda cogu kez boyle oluyor 🙄🙄

Eklentiler

• 7A920240-CF01-4586-B8B4-CA4E5180B599.png
    7A920240-CF01-4586-B8B4-CA4E5180B599.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 38
Ay bende arastrım bunu cunku doktora gıtmedıkçe hep birsey oldumu korkusu var şimdş okulda başlayınca acaba ben yorulunca bırsey oldu mu dıyorm ya 🥺
Kalp cihazinimi . Bende aldim vallahi. Hatta sitede 17.00 den önceki siparisler bugün kargolanir dedigi icin tam 16.45 de siparis verdim. 😂
Zaten bebişler büyüdüğü için bulmak çok kolay oluyor artık ama gel sürmeniz lazım karnınıza ,ben el temizleme jeli sürüyorum oluyor😅

Sizde ee boyle oluyormu arada bi girmek istemiyor ya boyle gosteriyor ya da dakikalarca bekletiyor baska yere girmeye calisitigimda cok hizli bir sekilde giriyor ama kk girmeye calistigimda cogu kez boyle oluyor 🙄🙄

Bendede buraz önce 2 sefer uyari verdi canim.

Kızlar detaylı ultrason nasıl oluyor. Oglumda yapılmışmıydı hatirlamiyorum.
Kendi doktorumuz mu yapacak acaba

X