- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #9.001
Ben 1 kilo aldım. Boğazımda lokma hissi oluyor genelde. Azar azar sık sık yiyorum. Karnım doyuncaya kadar yemeyi özledim 🍽Kaçar kilo aldınız kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 kilo aldım. Boğazımda lokma hissi oluyor genelde. Azar azar sık sık yiyorum. Karnım doyuncaya kadar yemeyi özledim 🍽Kaçar kilo aldınız kızlar :)
Midem bulanmadı hiç koku hassasiyetim olmadı senin de olmadı galiba hamile kafası ilk kez olunca bir de deli gibi yedik muhtemelen ben şahsen öyle yaptım. Bu arada açım dediğime bakma yemem gerek kadarını yedim 1200 kalori aldım şekeri zaten bıraktım, günlük 300 kalori yakıyorum inşallah kontrolü ele geçiririzYaa canim cok da aç kalma . Sporla yürüyüşle hallederiz onu. Biz niye böyleyiz ya bu ne hız kilo almada
Canım ilk tartıya çıktığımda 67.8 idim. Şuan 12 haftalığım kilom 69.8 2 kilo almışım. Boyum uzun diye kurtarıyorum. Yoksa ben ömrümde bu kiloyu görmedim aşırı rahatsızım şuanki kilomdan. Hamileliğim bitse de zayıflasam keşke hemen.Kaçar kilo aldınız kızlar :)
Hiç kusmadım nerdeyse ama bulantım oluyordu ve aşırı iştahsızım. Ay sağlıklıca geçirelim de bu süreci inşallahCanim kusmalarin mi oldu? İlk 3 ay genelde kilo verilirmis zaten bakma sen bize. Bu dönemden sonra yavaş yavaş alirsin.
Evet söylediklerin tam olarak doğru kuzum, gebelik kafasi saldırdım . Ayy insallah canim benim aman gerektigi kadar yiyelim ucunu kaçırmayalımMidem bulanmadı hiç koku hassasiyetim olmadı senin de olmadı galiba hamile kafası ilk kez olunca bir de deli gibi yedik muhtemelen ben şahsen öyle yaptım. Bu arada açım dediğime bakma yemem gerek kadarını yedim 1200 kalori aldım şekeri zaten bıraktım, günlük 300 kalori yakıyorum inşallah kontrolü ele geçiririz
Ben şuan 56 kg ben de genetikten şanslı olanlardanım ama belli olmaz oyüzden merak ediyorum durumumu amannn alalım boşverrr sağlık olsun beeSen yine zayifmissin bence az alarak girersin ..benim ailem masallah tonton ailesi en zayiflari benimbunye kilo almaya musait suan 66 kg yim 10 haftalikim ve 1 kg aldim yani eskiden 65 kgdim
Ondandır canim, insallah sağlıkla atlatırız canim sağlıkla gelsin bebislerimizHiç kusmadım nerdeyse ama bulantım oluyordu ve aşırı iştahsızım. Ay sağlıklıca geçirelim de bu süreci inşallah
Ölçümlerde sorun var mı ?Bugün ikili tarama için kan verdim sonuçlar 10 gün sonra falan çıkacık ama doktor yaştan dolayı riskli çıkacak zaten amniyo sentez yapalım dedi ama hiç istemiyorum. Bir de idrarda kan çıktı bugün. Yapabilecek bir şey yok hamilelik sonrası böbreklere bakarız şimdi hiç bir şey yapılmaz dedi. Başka doktora mı gitsem bilemedim.
Evettt arkadaşım kızıyor bak hala crop giyiyor diye dedim bırak son zamanlarım ama alttan karnım çıkıyor joggerlar oluyor belleri lastikli, diger deri pantolonlarım slouchyler skinny jeanlar imkansız giremiyorum göbek ve kalcadan ama mutluyum çok şükür bin şükürSon 2-3 haftamız crop top tarzı falan hepsi yalan olacak tadını çıkaralım ya sonuçta kolay gelmedik bu günlere
Ay şimdi okudum 48mişsin sen baya zayıfmışsın boyda uzun mu annem 45 le bana hamile kalmış 54le doğurmuş, ben şuanda 56Sorma canim benim kanayan yaram o. Belki okumussundur kilo almada rekor bende . Ama doktor dikkat et spor yap dediğinden bu yana 500gr aldim. Normalde haftada 1 kilo aliyordum
Oh miss valla kilon canim ama dedigin gibi alsak ne olur ki saglikla kolalrimzia alalim sanirim bu kadar evham icinde en son takacagim sey kiloBen şuan 56 kg ben de genetikten şanslı olanlardanım ama belli olmaz oyüzden merak ediyorum durumumu amannn alalım boşverrr sağlık olsun bee
her doktorun tedavisi farklı . bence ignelerini ihmal etme . yaptıren su an tam 13 haftaligim , 9+5 e kadar sabah aksam 2 tane progestan fitil, sabah aksam duphaston ve estrofrem kullandim . cuma gunude bana kan demir ilaci ve vitamin verdi . simdide lekelenme cogalirsa pruluton igne yaptir dedi
Evet bende oyleyım sonra neyapyrm dıyorum ama olab olmus oluyorKizlar bu aksam asiri gerginim esime patlayip duruyorum..size de oluyor mu aglasim var birine catasim var surekli
Aynen oyle amin kuzum, ben kısmıyorum boğazımdan valla canım ne zaman ne isterse bebişe yarasın diye diye yiyorumÇok merak ediyorum son hallerimizi doğuma girmeden önce ki konuşmalarımızı ilk bebişim olacağı için herşeyi heyecanla sabırsızlıkla bekliyorumOh miss valla kilon canim ama dedigin gibi alsak ne olur ki saglikla kolalrimzia alalim sanirim bu kadar evham icinde en son takacagim sey kilo
Ayy insallahh o gunler gelsin aminnnn ❤Aynen oyle amin kuzum, ben kısmıyorum boğazımdan valla canım ne zaman ne isterse bebişe yarasın diye diye yiyorumÇok merak ediyorum son hallerimizi doğuma girmeden önce ki konuşmalarımızı ilk bebişim olacağı için herşeyi heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum
Acaba kız bebek belirtisi miCumartesi randevum var canim ogünü bekliyorum. Bende anlamadim oğlumda olmamisti hiç. Sanki bebek vajinamda gibi.
Benim de bundan çok iyi bi vitamin ama içtiğimde kusuyorum malesefBunu kullanıyorum canim Eki Görüntüle 2774462