- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #8.681
Eveet canım benım ki 31 çıkmıştıSende beta hcg değeri kaç belli oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet canım benım ki 31 çıkmıştıSende beta hcg değeri kaç belli oldu mu
Bende 123858 çıkmış acaba ne oluyo değişik çıkmış benimEveet canım benım ki 31 çıkmıştı
Senin ki baya yüksek çıkmış canım. Ya da sayıların arasında nokta virgül bşey varmı yani 123 çıktı acabaBende beta hcgt1 123858 diyo acaba ne oluyo
Yazmıyor canım herhalde daha tam çıkmadı sonuçlarCanım aslında e nabızda oda yazar ama
Anladım canım cuma günü öğrenirsin artık zaten cinsiyeti söylerler büyük ihtimalleYazmıyor canım herhalde daha tam çıkmadı sonuçlar
Aynen kuzum bak bu da usgAnladım canım cuma günü öğrenirsin artık zaten cinsiyeti söylerler büyük ihtimalle
Kız mı acaba bilemedm canımAynen kuzum bak bu da usg
Benim 62.5 çıkmış bak doktor da kız demişti. Teori dimi bu kesin değil yaniAnladım canım orada ikili taramada beta hcg sonucu da var 50 nin üstü ise kız altı ise erkek Diyorlarmışta ondan sordum daha bende bilmiyorum cinsiyeti
Maşallah yüzü belirginleşmiş erkek gibi duruyo sanki yüzü nasıl anlasiliyo acaba hiç anlamam benim bebeğin yüzü daha düz duruyo belirgin deil yüz hattıAynen kuzum bak bu da usg
Ağrıların var onu diyorsun değil mi canım. Düşük riskin falan var gibi Bşey dedi mi doktor. Bi de zaten gerekli tedaviyi alıyorsun başka yapacak bşey yok ki. Mesela bu aralar benımde Vajinam da ağrı sızı çok ama doktor normal diyor. Kendi mi dinlememeye çalışıyorumYok mu yasayan benzer durumi arkadaslar ?
Aslında 2 doktora gittim herhalde kullandıkları ultrason cihazına bağlı ötekinde doğru düzgün hiçbir şey belli değildiMaşallah yüzü belirginleşmiş erkek gibi duruyo sanki yüzü nasıl anlasiliyo acaba hiç anlamam benim bebeğin yüzü daha düz duruyo belirgin deil yüz hattı
Yok canım kesin değil teori demkki sende tutmuşBenim 62.5 çıkmış bak doktor da kız demişti. Teori dimi bu kesin değil yani
Ay ağzın bal yesinKız mı acaba bilemedm canım
Nokta virgül yok hiç yani yüksek baya anlamadım bendeSenin ki baya yüksek çıkmış canım. Ya da sayıların arasında nokta virgül bşey varmı yani 123 çıktı acaba
Saglikla kollarimiza alalim insallahbenim 6 haftalik 3 adet sebebi bilinmeyen dusugum var ve ilk defa bu gebeligimde kalp atisi dinleyebildik...doktorum sabah igneden sonra agrim kalmayinca tamam sikinti yok dedi...ama 1 saattir agrim bu sefer kasik ve bacaga vurunca cok korktum...yani cocugum yok hani hamilelikte oluyormu onu da bilmiyom.gec saat olmazsa doktorumu arayacam zaten ama simsi korkudan yatamiyorumAğrıların var onu diyorsun değil mi canım. Düşük riskin falan var gibi Bşey dedi mi doktor. Bi de zaten gerekli tedaviyi alıyorsun başka yapacak bşey yok ki. Mesela bu aralar benımde Vajinam da ağrı sızı çok ama doktor normal diyor. Kendi mi dinlememeye çalışıyorum
Kaçıncı haftada gittin ben 12+3 'te gittim kız dedi ama kimi de değişebilir diyo sonra da gitmedim hiç iki hafta sonra gidecemAslında 2 doktora gittim herhalde kullandıkları ultrason cihazına bağlı ötekinde doğru düzgün hiçbir şey belli değildi
Ben 11+3 kızKaçıncı haftada gittin ben 12+3 'te gittim kız dedi ama kimi de değişebilir diyo sonra da gitmedim hiç iki hafta sonra gidecem
İnşAllah gönlünce olsun canımAy ağzın bal yesin
Canım o zman senin baya yüksek çıkmış kız o zmanNokta virgül yok hiç yani yüksek baya anlamadım bende