- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #8.721
Cok tesekkur ederim insallahMaşallah canım sen gönlünü ferah tut normal ağrılardır bence. Kanama falan görmedikten sonra korkma yarın doktoruna yine bilgi verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim insallahMaşallah canım sen gönlünü ferah tut normal ağrılardır bence. Kanama falan görmedikten sonra korkma yarın doktoruna yine bilgi verirsin
Nub teorisinde nasıl anlasiliyo ramis de benim erkek 7. Haftada ultrasonda solda görünüyo ama nib da neye gore bakiliyo bilmiyorumAllah gönlüne göre versin
Nub teorisine falan bakmadın mı dicem insan doktordan duyunca bile emin olamıyor ki
Bebeğin genital bölgesinde 11.haftadan sonra bi çıkıntı oluyor ona bakıyorlar.Nub teorisinde nasıl anlasiliyo ramis de benim erkek 7. Haftada ultrasonda solda görünüyo ama nib da neye gore bakiliyo bilmiyorum
Görüntüsü varsa atda bakalım canımNub teorisinde nasıl anlasiliyo ramis de benim erkek 7. Haftada ultrasonda solda görünüyo ama nib da neye gore bakiliyo bilmiyorum
Nub da ne demişlerdi canım sanaBebeğin genital bölgesinde 11.haftadan sonra bi çıkıntı oluyor ona bakıyorlar.
Benim ramziye göre ikisi de erkekti ikisi de tutmadı.
Dr larda mi acaba ona bakarak soyluyo 12. Haftada ultrason kağıdında bişey gorunmuyoki çıkıntı falanBebeğin genital bölgesinde 11.haftadan sonra bi çıkıntı oluyor ona bakıyorlar.
Benim ramziye göre ikisi de erkekti ikisi de tutmadı.
Birine kız dediler diğerinden emin olamadılarNub da ne demişlerdi canım sana
O zman nub biraz daha ultrasona yakın canımBirine kız dediler diğerinden emin olamadılar
Benim doktor nuba göre 11.haftada bi tanesi yüzde 51 kız demişti 13.haftada gittim yüzde 90 ikisi de kız dediDr larda mi acaba ona bakarak soyluyo 12. Haftada ultrason kağıdında bişey gorunmuyoki çıkıntı falan
Görüntü 12 haftalıkken var ama yanimda deil yarın atarım merak ettim bende şimdiGörüntüsü varsa atda bakalım canım
Evet canım benim cidden bir çok şeyimiz aynı inş sonumuzda aynı olur sağlıkla kavusuruz bebişlerimize Yok onları okumadan başlamıştı bende ağrılar idrar kültürü vercem daha önce verdim temiz çıkmıştı yine vereyimde rahatlatayımCanimsinn yaa neredeyse her belirtileri birlikte yasamisiz ayni ayni haftalardasaglikla alalim kollarimiza insallah...sen de endise etme lutfen icin rahat etmeyecekse de bir idrar kulturu ver...grupta idrar yolu enfeksiyonu yasayan da cok hani onlari okurken de kendinde belirti aramis olabilirmisin?
Sanırım öyle. Bazı görüntüler var bakar bakmaz anlıyorsun nubundan genelde doğru da çıkıyor ama bizimkiler bi acayip ne nub belli ne bir seyO zman nub biraz daha ultrasona yakın canım
Benim de ilk kızımda hemen anlamıştı 12 haftalik olmadan kız demiştiBenim doktor nuba göre 11.haftada bi tanesi yüzde 51 kız demişti 13.haftada gittim yüzde 90 ikisi de kız dedi
Sağlıcakla kucağımıza alalım canım inşallahSanırım öyle. Bazı görüntüler var bakar bakmaz anlıyorsun nubundan genelde doğru da çıkıyor ama bizimkiler bi acayip ne nub belli ne bir sey
Annem de kız dediyse değişmez dedi valla ama yüzde 100 demeden hep ihtimal gözüyle bakcam galiba benBenim de ilk kızımda hemen anlamıştı 12 haftalik olmadan kız demişti
Benim arkadaşıma 12 haftalıkken %80 erkek dedi sonra bi gitti kız dedi baya afalladı bir ay erkek olarak sevdim dedi 16 haftaya kadar belli olmuyo ama nadir şahsen benim dr um hiç yanilmazAnnem de kız dediyse değişmez dedi valla ama yüzde 100 demeden hep ihtimal gözüyle bakcam galiba ben
Bi de erkek çocuğu erken anlaşılır diyorlar
Ay ne guzel bi de erken söylüyor üstelikBenim arkadaşıma 12 haftalıkken %80 erkek dedi sonra bi gitti kız dedi baya afalladı bir ay erkek olarak sevdim dedi 16 haftaya kadar belli olmuyo ama nadir şahsen benim dr um hiç yanilmaz
Aynen ya gidiyosun 11. Haftada bile sormadan soyluyo cinsiyeti sağlıkla gelsinler insallah miniklerAy ne guzel bi de erken söylüyor üstelik
Amin hepimizinkiler inşallah. Rabbim hayırlı, aklı basında evlatlar versinAynen ya gidiyosun 11. Haftada bile sormadan soyluyo cinsiyeti sağlıkla gelsinler insallah minikler
Canim bende de 0,60 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benimki de degisik ben de yorumlayamadim o sebepten. Bugün kontrolüm vardi cinsiyet sordum daha erken dedi doktorum. Belli oldu en son ben ogrenicem burdaBende 123858 çıkmış acaba ne oluyo değişik çıkmış benim