- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.341
Xiaomi V3 cnm.Hangı markayı modelı kullanıyorsun canım bende almak ostıyorum ama karar vermek cok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Xiaomi V3 cnm.Hangı markayı modelı kullanıyorsun canım bende almak ostıyorum ama karar vermek cok zor
Izmirin neresinden cnm? Benim esim de izmirli kayinvalidem focaliYa araştırmak lazım aslında eşimle görüşeyim bu konuyu tşk ederimBu arada İzmirliyim
Ben watsonsun biomagic markasini simdiden aldim cnm yorumlar iyiydi fiyati da uygun bi bak istersen trendyoldanYaaa ben de onu merak ediyorum saçlarım çok kötü okul açılcak ve bu saçla başlamak istemiyorum
Benim kuzenim de kadin dogumcu sac boyama olayinin o kdr abartilmasini sacma buluyor anne psikolojisi cok daha önemli o yuzden boyamanda bir sakinca gormuyorum demisti bana.12. haftadan sonra yapılabilir diye okumustum, S _strawberry_ arkadaşta yaptırmış. Salı günü kontrolüm var dr a yine soracağım, bende yaptırırım sanırım organik boya ile böyle gezemem. Size de bilgi veririm konusunca @milenart
Anladım canım güzel günlerde kullan imkanım olursa bende alırım inşallahBence harika cnm esyalarinin alti filan yuksekse ztn hic dusunme hemen al bizim esyalarin alti alcak o yuzden arada bir esim arkalarini aliyor oyle olmasa cok daha rahat edicez
8500 embryo transfer ucretiNe kadara yaptırdınız peki canm fiyat olarak. Yunus Aydın'ı birçok kişi öneriyor zaten ben de onu düşünüyorum aslnda. Sizn şuan tüp bebek oldu mu hamile misnz
Bende öyle düşünüyorum mutlu anne mutlu bebekBenim kuzenim de kadin dogumcu sac boyama olayinin o kdr abartilmasini sacma buluyor anne psikolojisi cok daha önemli o yuzden boyamanda bir sakinca gormuyorum demisti bana.
demekki oyle denk geldi ikimizede cuma gunu gidicem ozaman karar vericem ki gercekten karar veremedim halen fetal dna su an geteksiz geliyor nedenseO grupta fetal dna da yaptıran çok var. Ben de sormuştum hep fetal dna yaptıranlar yazmış demek ki
Karından canimKarındansa kız vajinalse erkek
Gebelikten once baslanmasi gerekmiyor mu?cunku ben hangi sigorta merkezini aradiysam gebe olduhum icin gebelik muayenelerini kapsamayacagimi soyledi...1 yil oncesinden baslamam lazimmisCanım sağlık sigortası isteğe bağlı başlatılabilirsin. Ben GSS ödüyorum; aylık 107 TL su anda. Tüm sağlık hizmetlerinden yararlanıyorum. Doktor kontrolüne gittiğimde sağlık sigortam olduğu için 105₺ ödüyorum (özel karataş hastanesi - İzmir )
Sağlık sigortası olmasa 250-300₺ öderim sanırım
Ben de 10 gunde 1 gidiyorum..riskli bir gebelik diye o da tabi ama el8mden gelse gunde 1 kere baktircamhenuz hareketlerini de hissetmedigimiz icin insan merak ediyor bebis iyi mi degil mi?Ben de 10 günde bir gidiyorum eşime kalsa daha sık gidecez. Doktora sizi özlüyoruz haftaya gelsek olur mu diyor
herkes fetal dna yaptırmış nerdeyse . ikili neden tercih etmediniz doktor önerisi mi ?11+5 geçen haftaydı bugün 12+5 ve kontrolüm vardı ama öncesinde zaten fetal dna sonucum çıktı ve erkek olduğunu öğrendim ayrıca 12+2 de de yine dayanamayıp doktora gittim bebişi görmek için heralde benden sık giden yoktur
O zaman 9 haftalik usg de vardir sende kesin orda crl kaç yazıyor? Yani erkek bebeklerin ve kız bebeklerin ayni haftada crl leri aynımıdır? Yoksa fark var mı aslinda onu merak etmistim
Ohoo var tabi 8+1 1,71cm tam 9 haftalık var onda crl yazmıyor, 9+2 2,53cm 9+4 2,72cm ben de baya usg görüntüsü varO zaman 9 haftalik usg de vardir sende kesin orda crl kaç yazıyor? Yani erkek bebeklerin ve kız bebeklerin ayni haftada crl leri aynımıdır? Yoksa fark var mı aslinda onu merak etmistim
Evet kesinleşti tşk ederiz ramzide ilk usgye göre kızdı sonrakilerde hep erkekti nub teorisi kızdı çin takvimi erkektiSizin ki erkek kesinlesmiş hayırlı olsun ramzide ne çıkmıştı
Ah çok sevinirim ama benim saçlarım sarı ve sarıyı açıcı ile açtığı için organik boya olacağını düşünmüyorum aslında boyaların kimyasal içerikli olduğunu düşünüyorum ha biraz daha temiz içeriklisi elbette vardır ama tamamen doğal boya diye birşey nasıl saç rengini değiştirir bilmem 2 kuaföre sormuştum doğal boya diye birşey yok tamamen kandırmaca demişlerdi, yine de bilemiyorum varsada, böyle gezemem çok kötü aynaya bakamıyorum artık12. haftadan sonra yapılabilir diye okumustum, S _strawberry_ arkadaşta yaptırmış. Salı günü kontrolüm var dr a yine soracağım, bende yaptırırım sanırım organik boya ile böyle gezemem. Size de bilgi veririm konusunca @milenart
Göztepe canımIzmirin neresinden cnm? Benim esim de izmirli kayinvalidem focali
Benim saçlarım ombreli ama yazdan sonra mahvoldu keratin bakımı yaptırcaktım boyatcaktım fırsat olmadı şuanda çalı süpürgesi gibi renkte bir tuhaflaştıBen watsonsun biomagic markasini simdiden aldim cnm yorumlar iyiydi fiyati da uygun bi bak istersen trendyoldan
Ya araştırmak lazım aslında eşimle görüşeyim bu konuyu tşk ederimBu arada İzmirliyim
Benim 8+6da 2.4 cmdi bu haftalarda kiz erkek boyutu fark etmez bence etse de mm boyutunda olur ztnO zaman 9 haftalik usg de vardir sende kesin orda crl kaç yazıyor? Yani erkek bebeklerin ve kız bebeklerin ayni haftada crl leri aynımıdır? Yoksa fark var mı aslinda onu merak etmistim
Gebelikten once baslanmasi gerekmiyor mu?cunku ben hangi sigorta merkezini aradiysam gebe olduhum icin gebelik muayenelerini kapsamayacagimi soyledi...1 yil oncesinden baslamam lazimmis
Bence sen direk kuafore boyat. Hicbir boya tamamen doğal degil elbette ama en azindan iclerinde amonyak olmuyor. Ben ilk gebeligimde naturtint marka boya ile boyuyordum kokusu yok gibi birseydi bi de cok cabuk akiyordu oradan da kimyasal karisiminin cok olmadigi belliydi aslindaGöztepe canım
Benim saçlarım ombreli ama yazdan sonra mahvoldu keratin bakımı yaptırcaktım boyatcaktım fırsat olmadı şuanda çalı süpürgesi gibi renkte bir tuhaflaştı