- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #6.621
Çok geçmiş olsun çok şükür ki erken fark edilmiş iyi olmanıza bebeğin iyi olmasına çok sevindim Emboli ağrısı hiç geçmeyen bi ağrıymış doğru muKızlar merhaba bacağım çok ağrıyor diyordum hatırlarsanız kas ağrısı gibi.dun kadın doğuma gittim çok şükür bebek iyi.agriyi sordum özelllikle geceleri sanki bacağımı kesiyor gibi ağrı vardı.beni doppler ultrason yönlendirdi.ultrason sonucunu genel cerraha gösterdim.ve hemen beni kalp ve damar cecerrahinyönlendirdi.ve kızlar bacağında pıhtı varmis bu pıhtı bebeğin kordonunda ve benim akcigerime atabilirmiş.hemen kan sulandırıcı başladılar.ilk 1 ay her gün 2 kere sonra da doğum yapana kadar hergun kullanacakmışım.(gebelik embolisi).aileme yansımıyorum ama çok üzgünüm hayırlısıyla doğum yapsaydım bir.
Bu arada kızlar yazacak başka kimse yoktu ben de sizlerle paylaşmak istedim.hamile topiginde bizi neden tedirgin ediyorsun diye düsünmeyin.korkmayin da benim de ağrım oluyor var mi diye.emin olun öyle böyle bir ağrı değil di.sevgiler.seviyorum sizleri.