- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.561
Şu zamanlarımız geçse daha guzel gunlere gecsek eger oyle gun varsaCanim bendede bacak agrisi var inan gece zor uyuyorum sanki kalcam yanlarim agriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu zamanlarımız geçse daha guzel gunlere gecsek eger oyle gun varsaCanim bendede bacak agrisi var inan gece zor uyuyorum sanki kalcam yanlarim agriyo
Çok normal. 2 Gebeliğimin ikisinde de bulantıdan çok bacak, karın bel ağrısı çektim. Hatta bir hafta kadar topallayarak yürüdüm ilk çocuğumda. Şimdiyse ek olarak mide ağrısı da var. Bu 3. Yazışım farklı kişilere ama size denk gelmedi demekki. Dinlenince geçen ağrılardan korkmayın hamilelikte :)Aaa olabılr canım aynı sekılde ya tirtir titriyor bacagım kas agrısı yoksa bende iğne yaptrdıgımdan fazla yukselıyor galiba
Var:) çok küçük bir yüzdenin ağrı bulantısı devam ediyor ama. 2. Trimestır genel olarak hamileliğin em Güzel zamanları. Sonlara doğru tekrrr zorlaşıyor. Bebek doğduktan sonrası gelsin huniler :)Şu zamanlarımız geçse daha guzel gunlere gecsek eger oyle gun varsa
İlk ultrason görüntüsünde bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmin ediyorlar. Karın ultrasonunda kesede solda ise erkek, sağda ise kız. Vajinal ultrason da sağda ise erkek, solda ise kız deniliyor. Doğruluk yüzdesini bilemiyorum. Ama ilk çocuğumda tuttu.Sizinle tahmini doğum günümüz aynı:) Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Ben keseyi 4+3 'te görmüştüm henüz tekrar gitmedim. haftaya Cumartesi tekrar gidip kalp atışını duymayı ve bebeğimi görmeyi diliyorum. Siz kalp atışı duydunuz mu?
Inslalah inslalah saglikli olsunda katlaniriz biz agrilarqŞu zamanlarımız geçse daha guzel gunlere gecsek eger oyle gun varsa
Simdi nasilsin canimkan uyuşmazlıgımız vardı ztn ama igne için 28. nci hafta oluyor genelde diye biliyorum .
kendi özel doktorum da kanama olursa kan uyuşmazlıgı ignesi vurulursun deyip geçmişti üzerinden . ben daha 7. nci haftadayım.
sizin ne oldu peki şu an iyi misiniz ?
size tedavi olarak ne yapıldı
hastanede yatıyorum öyle . yarın bakalım inş kontrol ederler yine . 50 mg prpgestron ile kan uyuşmaması ignesi yapıldıSimdi nasilsin canim
İnsallah olmaz. Ztn az olmus kanamaniz. Hastanede yatirma sebepleri kanamdan dolayi miydi? Benim yine size gore baya cok kanamam oldu ama durdu cok sukurbenim de 3 gün keselim corasprini dedi.
ben de her gün 50 mg progestron igne vurduruyorım ztn ona devam .
bir de kan uyuşmazlıgı ignesi vurdular.
çok şükür benim dün akşam kanamam olmuş 2 çay kasıgı büyükliğinde .
sabaha yoktu bişey peceteye azıcık acık kahve leke gelmişti şimdi yok çok şükür . hastanede yatıyorum şimdi .
inş bir daha olmaz
kan uyuşmazlıgı ignesi pahalı bi igneymiş . u igneyi yapmam için yatış yapmam lazım dedi doktor .İnsallah olmaz. Ztn az olmus kanamaniz. Hastanede yatirma sebepleri kanamdan dolayi miydi? Benim yine size gore baya cok kanamam oldu ama durdu cok sukur
Ay ben hemen karnım büyüsün istiyorum böyle bebekler hareket etsin içerdeŞu zamanlarımız geçse daha guzel gunlere gecsek eger oyle gun varsa
kızlar size bişey danışacagım .Ay ben hemen karnım büyüsün istiyorum böyle bebekler hareket etsin içerde
Canım benim transferden 1 hafta önce estrofem dışındaki ilaçlar başladı o zaman çift embriyo olacağı belliydi. Şimdi de doktorum 34.haftaya kadar iğne ve fitil devam edicez dedi ikiz olduğu için. Tek gebeliklerde var mıdır fitil kullanmayan bilmiyorumkızlar size bişey danışacagım .
ben tüp bebek hazırlık aşamasından beri 50 mg progestron igne , corasprin . estrofem kullandım.
fitil falan kullanmadım .
şuan dün kanamam oldu .50 mg progestron ile kan uyuşmazlık ignesi yapıldı.
fitil falan veren de yok igne dozu artıranda .
sizce bu normal mi ?
yani mg ı artırmak için şimdi gittim hemşireye söyledim tüp bebek hemşirem eger kanama olursa ikinci 50 mg da vurdur demişti dedim . ki öyle dedi benim sadexe kanamam devam etmedi ama garanti olsun diye vurdurmak istiyorm.
sadece 50 mg kalca igne vurduruıp fitil kullanmayan var mı ?
Fly3646 S sevgiliistanbul Rabbimnasip6103 Kriel
allah aşkına akıl verin kac defa doktora söylememe ragmen atırmadı acildeki
göbekten igne degil ama beniö kalcadan igneCanım benim transferden 1 hafta önce estrofem dışındaki ilaçlar başladı o zaman çift embriyo olacağı belliydi. Şimdi de doktorum 34.haftaya kadar iğne ve fitil devam edicez dedi ikiz olduğu için. Tek gebeliklerde var mıdır fitil kullanmayan bilmiyorum
Canım bana göre dozu az birde kanaman oldu. Devam etmese bile bir süre tedbir amaçlı doz arttırılmalı diye düşünüyorum. Sen dinleme bence. Bir süre iki iğne vurdr.ben hem fitil hem iğne kullanıyorum. Zararı olmaz sana. Benim kullandığım doz senin kinden çok ama çok fazla oluyor.kızlar size bişey danışacagım .
ben tüp bebek hazırlık aşamasından beri 50 mg progestron igne , corasprin . estrofem kullandım.
sizce bu normal mi ?
yani mg ı artırmak için şimdi gittim hemşireye söyledim tüp bebek hemşirem eger kanama olursa ikinci 50 mg da vurdur demişti dedim . ki öyle dedi benim sadexe kanamam devam etmedi ama garanti olsun diye vurdurmak istiyorm.
Benimki de kalçadan. Hatta günde 50 mg progestan vardı geçen gün 5 günde bir proluton kullan bundan sonra dedi.göbekten igne degil ama beniö kalcadan igne
Belirtilerin devam ediyor mu canım?Selam ,Dün tekrar dr a gittim kalp atışı görülmedi haftaya çağırdı %10 şans veriyorum dedi. Nasip değilmiş artık kabulleniyoruz bu durumu
Ben hiç bilmiyorum canım kanamam hiç olmadı. Kendi doktorun ne dedi bi konuşsaydunkızlar size bişey danışacagım .
sizce bu normal mi ?
10 dk önce hemşire ile konuştum . ikinci igneyi vurdırmak istiyorum yanımda var dedim. tüp bebek hemşireö çyle diyor dedim ikinci 50 mg da vuruldum . yarında imkan olursa özel doktora tek tek dicem kullandıgım mg ları ve ek tedbir isticeöCanım bana göre dozu az birde kanaman oldu. Devam etmese bile bir süre tedbir amaçlı doz arttırılmalı diye düşünüyorum. Sen dinleme bence. Bir süre iki iğne vurdr.ben hem fitil hem iğne kullanıyorum. Zararı olmaz sana. Benim kullandığım doz senin kinden çok ama çok fazla oluyor.
AA benim kuzenim tüp bebekle ikiz gebe kaldı 14. Haftada şimdi. Ama doktor 12. Haftada tüm ilaçlarını kesti fitil iğne filan. Benimde tek bana da dedi 1 ay kullan sonra bırakırsın demişti geçen ayın 15.indeCanım benim transferden 1 hafta önce estrofem dışındaki ilaçlar başladı o zaman çift embriyo olacağı belliydi. Şimdi de doktorum 34.haftaya kadar iğne ve fitil devam edicez dedi ikiz olduğu için. Tek gebeliklerde var mıdır fitil kullanmayan bilmiyorum