- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.301
Amin Allah oglullariniza ve karnimizdakilere saglikli ömürler versin insallahBende keseyi geçen salı gördüm canım bebişimi henüz göremedim inşallah ayın onikisi gibi falan gideceğim görürüm yavrumu iki oğlum var bide düşüğüm var 16haftalik benimde 13.haftada durmuş kalbî Allah'ım bu sefer tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah bende 6+5teyim
6+5 cıktı ultrasonda . ama son adet tarihim 13 kasımdıDoğrudur canım Rabbim sağ salim kucagimizda görmeyi nasip etsin
Kaç haftalıksın şimdi?
Çok teşekkür ederim cevap içinDr un aynı tahlilleri aile hekiminde yaptır demişti bana . Ben aile hekiminde yaptırdım hepsini yapıyorlar bilginiz olsun :)
Ben pztsi ve persembe verdim canim 2 gunde 2 kat artmasi gerekliymis sende bu baktır istersen kac çıkmıştı seninMerhaba canım seninle aynı dönem hamile bebişlerimiz aynı zamanlarda doğacak Allah ın izniyle. Ben pazartesi günü kan vermiştim daha sonra vermedim ne zaman dr a gitsem onu da bilmiyorum, sen hcg takibi için tekrar kan verdin mi? İlk gebeliğim süreci çok bilmiyorum.
Endokrin doktoruna gidin bir an evvelkızlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? benim kese kontrolünde bakılmıştı 3 çıktı ve kadın doğumcum ben bu durumda ilaç başlıyorum hastalarıma dedi. benim tüp bebek olduğu için tüp bebek merkezi ile görüşmemi söyledi. tüp bebek merkezindeki doktorumda 3.5 i geçerse öyle başla dedi. ben de arada kaldım. kafam karıştı iyice.
Canım bebeğim solda. Sağda kramp hissediyorum ben. Hatta solda bir de 3 cm lik kist var bende.Kızçeler ne yapıyorsunuz ikili taramalarınız için randevu verildi mi bi de benim gibi bebeği sağda yani kesesi krampları solda olan var mı
Ben hapşırdığımda filan 10 saniyeliğine bi kramp giriyorCanım bebeğim solda. Sağda kramp hissediyorum ben. Hatta solda bir de 3 cm lik kist var bende.
Canım ben hamile kalmadan önce 3 yakındı 50 mg levetiron kullanıyordum gebeliğimde yükseldi 5 yakın bir değer cıktı 75 mg levetiron kullanmaya başaldım doktorum cok önemli oldusunu bebeğin beyin gelişimi icin dedi hemen doktora girmelisin sanırım gebelikte degerin 2 yada 2,5 kalması gerekiyor mesela ben haftaya tekrar kan vericem değerime tekrar bakılcakkızlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? benim kese kontrolünde bakılmıştı 3 çıktı ve kadın doğumcum ben bu durumda ilaç başlıyorum hastalarıma dedi. benim tüp bebek olduğu için tüp bebek merkezi ile görüşmemi söyledi. tüp bebek merkezindeki doktorumda 3.5 i geçerse öyle başla dedi. ben de arada kaldım. kafam karıştı iyice.
Bende de ağrı yapıyor. Üstelik çok sık hapşırır oldumBen hapşırdığımda filan 10 saniyeliğine bi kramp giriyor
Transfere 2 hafta ekleniyor öyle hesaplanıyor transferle uyumluysa sorun yok6+5 cıktı ultrasonda . ama son adet tarihim 13 kasımdı
Benim de bakıldı 3 cıktı ilaç başladım. Ilk 3 ayda 2.5 altı olması gerekiyormuş bence direkt dahiliyeyle görüş sen. Benimki de tüp bebekkızlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? benim kese kontrolünde bakılmıştı 3 çıktı ve kadın doğumcum ben bu durumda ilaç başlıyorum hastalarıma dedi. benim tüp bebek olduğu için tüp bebek merkezi ile görüşmemi söyledi. tüp bebek merkezindeki doktorumda 3.5 i geçerse öyle başla dedi. ben de arada kaldım. kafam karıştı iyice.
Pazartesi 94 çıkmıştı sonra daha baktıramadım inşallah normal ilerliyodur süreçBen pztsi ve persembe verdim canim 2 gunde 2 kat artmasi gerekliymis sende bu baktır istersen kac çıkmıştı senin
doktorada 2 3 hafta sonra gideyip diyorum
Endokrin doktoruna gidin bir an evvel
Canım ben hamile kalmadan önce 3 yakındı 50 mg levetiron kullanıyordum gebeliğimde yükseldi 5 yakın bir değer cıktı 75 mg levetiron kullanmaya başaldım doktorum cok önemli oldusunu bebeğin beyin gelişimi icin dedi hemen doktora girmelisin sanırım gebelikte degerin 2 yada 2,5 kalması gerekiyor mesela ben haftaya tekrar kan vericem değerime tekrar bakılcak
25 aralıkta aile hekimliğinde tekrar bakıldı 2.53 çıktı değer. salı günü kontrolüm var. o zaman tekrar isteyeceğim tahlil. tüp bebek transfer öncesi ve ilk bhcg baktırdığımda da tsh değerine bakılmıştı hep 2.2 çıkıyordu. kadın doğumcum ne derse ona göre ilerleyim artık. cevaplar için teşekkürler.Benim de bakıldı 3 cıktı ilaç başladım. Ilk 3 ayda 2.5 altı olması gerekiyormuş bence direkt dahiliyeyle görüş sen. Benimki de tüp bebek
Evet ya ben özel hastaneye gidiyorum almıyorlar 7 ocakta kalp atışını tek başıma dinleyeceğimDoktora gidenlere bi sorum var esinizde girebildimi kontrolde iceriye pandemiden dolayi kimse alinmio diyolarda bazi yerlerde
Özel hastaneye gidiyorum alıyor doktorum. bi sorun çıkmadı. Devlet hastanelerinde almıyor, ama şehirlere göre değişir mi bilmiyorum.Doktora gidenlere bi sorum var esinizde girebildimi kontrolde iceriye pandemiden dolayi kimse alinmio diyolarda bazi yerlerde
Yaaa ozelde mi almiyor ufff video cekebiliomusun peki hangi sehirdesin canimEvet ya ben özel hastaneye gidiyorum almıyorlar 7 ocakta kalp atışını tek başıma dinleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?