- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.321
Tuz serpilmis ayvaMerhaba kızlar çok fenayım. Midem hem yanıyor hem bulanıyor hem ekşime oldu. Var mı çaresi ne tavsiye edersiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuz serpilmis ayvaMerhaba kızlar çok fenayım. Midem hem yanıyor hem bulanıyor hem ekşime oldu. Var mı çaresi ne tavsiye edersiniz
Ben hapşırdığımda filan 10 saniyeliğine bi kramp giriyor
Biz hastanelerden korktugumuz icin ozel muayenehanesine gidiyoruz doktorun pahali ama napalim keseyi gorduk kalp atisi icin para almayacaklarmis bi dahakine sordukYaaa ozelde mi almiyor ufff video cekebiliomusun peki hangi sehirdesin canim
Merhaba kızlar çok fenayım. Midem hem yanıyor hem bulanıyor hem ekşime oldu. Var mı çaresi ne tavsiye edersiniz
Tamam canımCanim hapsirirken ya oturur pozisyona geç yatiyorsanda yan dönüp dizlerini karnina çek
Canım ben gebelik öncesi dönemde herşey normal mi diye bir ön kontrole gitmiştim özel bir hastaneye eşimi aldılar içeri sorun olmadıDoktora gidenlere bi sorum var esinizde girebildimi kontrolde iceriye pandemiden dolayi kimse alinmio diyolarda bazi yerlerde
ne ilacı baslıyorlar peki benim 2.79 cıkmış dpktor bişey demedi? kadın doğumcu dahiliye ile mi görüşmek lazımBenim de bakıldı 3 cıktı ilaç başladım. Ilk 3 ayda 2.5 altı olması gerekiyormuş bence direkt dahiliyeyle görüş sen. Benimki de tüp bebek
Bu soruyu bende cok merak ediyorum. Benimki tam gobek deligimin altinda. Laporoskopik ameliyat olmustum onun dikis yerinin oldugu yerde. Cok arastirdim ama bulamadim. Muhtemelen gazdan dolayidir diye dusunuyorum.Kızlar göbeğimi hizasında sağ tarafımda acayip bir ağrı var 1 saattir devam ediyor. Endişelenmeli miyim?![]()
teansfer ile uyumlu bugün tam 7.nci haftaTransfere 2 hafta ekleniyor öyle hesaplanıyor transferle uyumluysa sorun yok
Olabilir evet bugün çok gazım ve şişkinliğim var çünkü. Yasaklardan dolayı sağlık ocağında tekrarlayamadım kan tahlilini. 5 gündür hcg yükselişini bilmiyorum. Pazartesiye kadar da beklicem o yüzden her şeyden korkar oldumBu soruyu bende cok merak ediyorum. Benimki tam gobek deligimin altinda. Laporoskopik ameliyat olmustum onun dikis yerinin oldugu yerde. Cok arastirdim ama bulamadim. Muhtemelen gazdan dolayidir diye dusunuyorum.
Levotiron 25 mg başladım canım ben aylık takibi yapılacak dediler duruma göre ilacı bırakabilirim de zaten çok yüksek değildi.ne ilacı baslıyorlar peki benim 2.79 cıkmış dpktor bişey demedi? kadın doğumcu dahiliye ile mi görüşmek lazım
4.haftadan sonra o agrilar basliyor hem rahim genisledigi icin, hem bebek tutunmaya calistigi icin, hem de progesteron yukselisinden dolayi bagirsaklarin yavas calismasina bagli gaz oluşumu. Ben agladigimi bilirim gecenin bir yarisi uykudan uyandirdigi oldu. Dün tam agri geldiginde elimi koyup dinledim bir hareket vardi elimin altindaOlabilir evet bugün çok gazım ve şişkinliğim var çünkü. Yasaklardan dolayı sağlık ocağında tekrarlayamadım kan tahlilini. 5 gündür hcg yükselişini bilmiyorum. Pazartesiye kadar da beklicem o yüzden her şeyden korkar oldum
Ben ingilteredeyim daha hic betahcg yaptirmadim doktor yuzu bile goremedim. En erken randevum da 18 ocakta. Cok iyi anliyorum siziOlabilir evet bugün çok gazım ve şişkinliğim var çünkü. Yasaklardan dolayı sağlık ocağında tekrarlayamadım kan tahlilini. 5 gündür hcg yükselişini bilmiyorum. Pazartesiye kadar da beklicem o yüzden her şeyden korkar oldum
Ben 5 senedir ilac tedavisi goruyorum hipotiroidi var. Tsh yukseliyor. Doktor 2 bucugun altinda olmasi gerek dedi hamile kalmadan once. Benim de tsh 0,8 de filan sabitlemistik oyle gidiyordu, hamile oldugumu ogrendigimde bir tahlil yaptirdim ki 3,04 e yukselmis aninda. Endokrinologuma gittim dozu artirdi ve artik 4 haftada 1 geleceksin dedi. Tsh önemli. 3 ü gecmemesi gerekiyor tum hamilelik boyunca.ne ilacı baslıyorlar peki benim 2.79 cıkmış dpktor bişey demedi? kadın doğumcu dahiliye ile mi görüşmek lazım
anladım canım . sıkıntılı olsa bana da derdi heralde :)Levotiron 25 mg başladım canım ben aylık takibi yapılacak dediler duruma göre ilacı bırakabilirim de zaten çok yüksek değildi.
Kadın doğum doktorum yaptı testo zaten 3 görür görmez dahiliyeyle görüş dedi ben öyle gittim.
Merhaba T3, T4 değerleriniz kaçtı özellikle T4 değeriniz Normalse ilaç kullanılmamalı diyor Prof. Dr. Yeşim ERBİL, ülkenin en ünlü endokrincilerindendir kendisi İstanbuldaysanız tavsiye ederim kadın doğumcular hemen ilaç başlatıyorlar ama kendisi bu konuda instagramda sürekli açıklamalar yapıyor çok yanlış buluyor, instadanda sorabilirsiniz sorularınızı dönüş yapabiliyor bazen.kızlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? benim kese kontrolünde bakılmıştı 3 çıktı ve kadın doğumcum ben bu durumda ilaç başlıyorum hastalarıma dedi. benim tüp bebek olduğu için tüp bebek merkezi ile görüşmemi söyledi. tüp bebek merkezindeki doktorumda 3.5 i geçerse öyle başla dedi. ben de arada kaldım. kafam karıştı iyice.
her ay onun takibi yapılacak o zaman ? umarım doktorum baktır yap falan derBen 5 senedir ilac tedavisi goruyorum hipotiroidi var. Tsh yukseliyor. Doktor 2 bucugun altinda olmasi gerek dedi hamile kalmadan once. Benim de tsh 0,8 de filan sabitlemistik oyle gidiyordu, hamile oldugumu ogrendigimde bir tahlil yaptirdim ki 3,04 e yukselmis aninda. Endokrinologuma gittim dozu artirdi ve artik 4 haftada 1 geleceksin dedi. Tsh önemli. 3 ü gecmemesi gerekiyor tum hamilelik boyunca her ay takibini mi yapıcaz peki ?