- 17 Şubat 2015
- 7.476
- 19.581
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.381
Meyvesi sebzesine yediği bir şeyin içine karıştırıp verin demişti doktor. Süt ürünleriyle ardışık olmamak kaydıyla tabi. Ben damlalıkla oyun yaparak direk damağına fışkırtıyorum. Bi de misal ferrum vardı onu sevmiyordu, ocean aldık onu daha az sevmiyor. Hangi ara ittirebilirsem o zaman verdim. Her gün düzenli veermesem de yuttuğu zamanlarda verdim kan tahlili iyi çıktığı için artık çok az kullanıyoruz. Şişe bitince yeniden almayacağım doktorum önerisiyle. Sadece d vitamini kullanıyorum onu aç veriyorum.Bir de kullananlara bir sorum var.. Demir ilacını aç mı veriyorsunuz tokken mi ?
Ben mesela saba uyandığında verebiLiyorsam veriyorum* 30 dk sonra faLanda mamasını veriyorum doğru mu bilmiyorum ama ya da gün içinde vermek daha mı mantıklı ??
Demir ilaci ve portakal suyunu hasbel kader babasi iki sefer icirebidi ama genelde icmiyor
Bitirdim evet. Memedeki süte ne oldu hala bilmiyorum: )Sizin sütünüz noldu bitirdiniz mi emzirmeyi?
Galiba başladık: ) Deneme gidip gelmesi yapalım diye gittik, bugün yarım gün durdu, yarın da gidicez. Zaten hakkımızı kaybetmeyelim diye ödeme yapmaya başlamıştık Eylül başından itibaren, iş yerinin kreşi burası. 10 tane 1-2 yaş arası bebek kayıtlı, bugün 7 bebek vardı. İnsan bi bühü oluyor onları öyle görünce minnacık: )Başladınız mı kreşe :)
Ben de aynısını yapıyorum. Bazen kolay alıyor bazen zor. Ocean'ınkini kullanıyoruz. Kan değerleri iyi olduğu için bazen atlıyorum. Doktor da elinizdeki bitince kullanmanıza gerek yok dedi.Bir de kullananlara bir sorum var.. Demir ilacını aç mı veriyorsunuz tokken mi ?
Ben mesela saba uyandığında verebiLiyorsam veriyorum* 30 dk sonra faLanda mamasını veriyorum doğru mu bilmiyorum ama ya da gün içinde vermek daha mı mantıklı ??
Ben sidefer kullaniyodum cay kasigina damlatip veriyorum oyle aliyor digerlerine gore daha tatli tadi. 1yas itibariyle biraktik kan degerleri iyi ciktigi icin.Bir de kullananlara bir sorum var.. Demir ilacını aç mı veriyorsunuz tokken mi ?
Ben suluğundan takip ediyorum sabahtan dolduruylrım 300 ml genelde diğer sabaha bitmiş oluyor bazen daha fazla bazen daha azKizlar bebisleriniz gunde kac ml su iciyor bakiyor musunuz hic? Bizim kizin suyla pek arasi yok da normali nedir acaba
Ben aldım birkere uygun diye ama beğenmedim normalde molfix izotonik sulu olanı kullanıyordum ona göre kıyaslayınca begenmedm daha basit geldi mendilleri daha küçük ve ince gibi ama diğer markalara göre kıyasla bilemiyorumKızlar ıslak mendil baby turco kullanan varmi? Biz sleepy kullanıyoruz sipariş verecem de baby turco mu alsam kararsiz kaldim yoksa sleepy den devammi etsem
Çok teşekkür ederim, zor günler geride kaldı sırada daha zor günler var benim içinTebrik ederim, çok kolay gelsin: )
Gerçekten helal olsun: ) İkincide anneler daha rahat davranıyor diyorlar: ))Çok teşekkür ederim, zor günler geride kaldı sırada daha zor günler var benim için
Biz temizleme pamuğu kullanıyoruz canım, kaka yaptıysa da toto yıkanıyorKızlar ıslak mendil baby turco kullanan varmi? Biz sleepy kullanıyoruz sipariş verecem de baby turco mu alsam kararsiz kaldim yoksa sleepy den devammi etsem
Kaç yaşındasın ben kasımda 30 oluyorum ama yorgun olduğum ve bir daha dinlenemeyeceğim için ikinci çocuk fikri zor geliyorGerçekten helal olsun: ) İkincide anneler daha rahat davranıyor diyorlar: ))
Daha erken çocuk yapsaydım ben de oğluma kardeş isterdim, çok güzel bir şey, sağlıkla büyüsünler.
Dış minnakların oyununa gelmeyinBugün nerde okuduğumu bilmiyorum ama kardeş sahibi olanların tek çocuk olanlara göre psikolojik olarak daha uyumlu oldukları tespit edilmiş hele ki yaşlar yakınsa psikolojik olarak daha da uyumlu oldukları söyleniyor ay ben bunu dedim ama vallahi sorumluluk kabul etmiyorum siz yine kendinizi düşünün
Ben de çok yorgunum. Ne zaman dinlenebilicem ben de merak ediyorum. Bir kadın tek başına bir bebeğe bakamaz çok net, yani bu yük çok fazla. Kocasıyla beraber de yetmez. Nine dede de yetmez büyütmeye yetiştirmeye. Bir çocuğu bir toplum büyütmeli gerçekten. İşte aileyi sosyal olarak destekleyen, annenin maddi manevi yükünü azaltan öyle bir ortamda yaşasam, diğer şartlar da uygun olsa ikinciyi çok isterdim ama yapar mıydım bilmiyorum: ) Yani beni yarın Avrupa'da bahçeli bir eve koyar, iyi bir iş ve gelir verirse bu hayat, maaşlı uzun izin ve güvenilir bir bakıcı sağlarsa, gelecek kaygılarımı geçirirse anca öyle: )Kaç yaşındasın ben kasımda 30 oluyorum ama yorgun olduğum ve bir daha dinlenemeyeceğim için ikinci çocuk fikri zor geliyorben de kardeş çok isterdim ama gücüm yok