2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Meyvesi sebzesine yediği bir şeyin içine karıştırıp verin demişti doktor. Süt ürünleriyle ardışık olmamak kaydıyla tabi. Ben damlalıkla oyun yaparak direk damağına fışkırtıyorum. Bi de misal ferrum vardı onu sevmiyordu, ocean aldık onu daha az sevmiyor. Hangi ara ittirebilirsem o zaman verdim. Her gün düzenli veermesem de yuttuğu zamanlarda verdim kan tahlili iyi çıktığı için artık çok az kullanıyoruz. Şişe bitince yeniden almayacağım doktorum önerisiyle. Sadece d vitamini kullanıyorum onu aç veriyorum.
Demir ilaci ve portakal suyunu hasbel kader babasi iki sefer icirebidi ama genelde icmiyor

Başladınız mı kreşe :)
Galiba başladık: ) Deneme gidip gelmesi yapalım diye gittik, bugün yarım gün durdu, yarın da gidicez. Zaten hakkımızı kaybetmeyelim diye ödeme yapmaya başlamıştık Eylül başından itibaren, iş yerinin kreşi burası. 10 tane 1-2 yaş arası bebek kayıtlı, bugün 7 bebek vardı. İnsan bi bühü oluyor onları öyle görünce minnacık: )

Kızlar ıslak mendil baby turco kullanan varmi? Biz sleepy kullanıyoruz sipariş verecem de baby turco mu alsam kararsiz kaldim yoksa sleepy den devammi etsem

Ben de aynısını yapıyorum. Bazen kolay alıyor bazen zor. Ocean'ınkini kullanıyoruz. Kan değerleri iyi olduğu için bazen atlıyorum. Doktor da elinizdeki bitince kullanmanıza gerek yok dedi.

Ben sidefer kullaniyodum cay kasigina damlatip veriyorum oyle aliyor digerlerine gore daha tatli tadi. 1yas itibariyle biraktik kan degerleri iyi ciktigi icin.
Ac karna aksam saatlerinde kullanin. Aksam saatlerinde emilim daha iyi diye okumustum.

Kizlar bebisleriniz gunde kac ml su iciyor bakiyor musunuz hic? Bizim kizin suyla pek arasi yok da normali nedir acaba

Kızlar bi şeyle oynarken karıstırırken ismine bakmaması normal mi ve ya tam dibinde beni görüyor bi şeyler ugrasıyor o zaman bakmıyor ama normalde dönüp bakıyor

Kızlar ıslak mendil baby turco kullanan varmi? Biz sleepy kullanıyoruz sipariş verecem de baby turco mu alsam kararsiz kaldim yoksa sleepy den devammi etsem
Ben aldım birkere uygun diye ama beğenmedim normalde molfix izotonik sulu olanı kullanıyordum ona göre kıyaslayınca begenmedm daha basit geldi mendilleri daha küçük ve ince gibi ama diğer markalara göre kıyasla bilemiyorum

Gerçekten helal olsun: ) İkincide anneler daha rahat davranıyor diyorlar: ))
Daha erken çocuk yapsaydım ben de oğluma kardeş isterdim, çok güzel bir şey, sağlıkla büyüsünler.
Kaç yaşındasın ben kasımda 30 oluyorum ama yorgun olduğum ve bir daha dinlenemeyeceğim için ikinci çocuk fikri zor geliyor ben de kardeş çok isterdim ama gücüm yok

Bugün nerde okuduğumu bilmiyorum ama kardeş sahibi olanların tek çocuk olanlara göre psikolojik olarak daha uyumlu oldukları tespit edilmiş hele ki yaşlar yakınsa psikolojik olarak daha da uyumlu oldukları söyleniyor ay ben bunu dedim ama vallahi sorumluluk kabul etmiyorum siz yine kendinizi düşünün

Ben hep diyorum kardes bu dunyada insanin garantisi ya. Benim bir abim var ama bir kiz kardes hasretini hep cektim. Oglumu cok kardesli bir ailede büyütmek istiyorum ama şimdiden bilegim, belim, dizim sakatlanmadik yerim kalmadi psikolojim desen yildiz tilbeden hallice Nasil olcak bu cok cocuk olayi bilmiyorum bu sipabu kadar zorken

Dış minnakların oyununa gelmeyin

Kaç yaşındasın ben kasımda 30 oluyorum ama yorgun olduğum ve bir daha dinlenemeyeceğim için ikinci çocuk fikri zor geliyor ben de kardeş çok isterdim ama gücüm yok
Ben de çok yorgunum. Ne zaman dinlenebilicem ben de merak ediyorum. Bir kadın tek başına bir bebeğe bakamaz çok net, yani bu yük çok fazla. Kocasıyla beraber de yetmez. Nine dede de yetmez büyütmeye yetiştirmeye. Bir çocuğu bir toplum büyütmeli gerçekten. İşte aileyi sosyal olarak destekleyen, annenin maddi manevi yükünü azaltan öyle bir ortamda yaşasam, diğer şartlar da uygun olsa ikinciyi çok isterdim ama yapar mıydım bilmiyorum: ) Yani beni yarın Avrupa'da bahçeli bir eve koyar, iyi bir iş ve gelir verirse bu hayat, maaşlı uzun izin ve güvenilir bir bakıcı sağlarsa, gelecek kaygılarımı geçirirse anca öyle: )
Yaşım da 42, dağılabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…