-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.401
Bizim odamız 21 biz çorap giymiyoruz. Ama battaniye örtüyorum şuan sıcacık oluyor ayakları uyku tulumu siparişi verdim gelirse sanırım ben çorapla uyurumKızlar bizim uyku tulumumuz ayaksız, oda sıcaklığı da 24 derece civarı oluyor. Çorap giydiriyor musunuz yoksa ayakları çıplak mı yatıyorlar ?
Bizim oda 22derece, uyku tulumu ayaksiz ve corap giydirmiyorum. Ayaklari hep sicacik oluyor daha üşüdüğünü gormedim, ben buz gibi oluyorum ama o sicacikKızlar bizim uyku tulumumuz ayaksız, oda sıcaklığı da 24 derece civarı oluyor. Çorap giydiriyor musunuz yoksa ayakları çıplak mı yatıyorlar ?
Bizim odamız 21 biz çorap giymiyoruz. Ama battaniye örtüyorum şuan sıcacık oluyor ayakları uyku tulumu siparişi verdim gelirse sanırım ben çorapla uyurum
Teşekkürler kızlarBizim oda 22derece, uyku tulumu ayaksiz ve corap giydirmiyorum. Ayaklari hep sicacik oluyor daha üşüdüğünü gormedim, ben buz gibi oluyorum ama o sicacik
Rica ederimTeşekkürler kızlarbu arada yedek uyku tulumu almam gerekiyor 1 tog siz ne kullanıyorsunuz?
Ya kesinlikle haklısın farklı markalara bakıyorum hiç standart yok ya ince ya çok kalınRica ederimya acikcasi tr.de tog degerini neye gore belirliyorlar anlamis degilim, cok farkli markalardan ayni tog degerinde pek cok uyku tulumu aldim kimisi cok kalin kimisi ince geldi, birbiriyle tutmadi hic.
Benim en icime sinen yazin cift kat muslinden kisin da cift kat pazen kumastan olan tulumlartrendyolda didababy diye bi marka var onu kullaniyorum ben son 1 yildir. Kolsuz olan modellerden gayet memnunum
Yanina yatiyorum agzinda emzik eli nedense benim agzimda boyle kendini guvende hisediyor sanirim uyuyor bazen sirtini oksuyorum hafif hafif bazen omzuma koyuyor kafayi sonra indiriyorum.uyuyunca eli agzimdan çıkıyor ❤Kızlar bebeğinizi nasıl uyutuyosunuz? Ben ayakta sallayarak uyutuyordum ama artık onada izin vermiyor dönerek kendini atıyor sallatmıyor ben napıcam uyku işini ? Uyku eğitimi için geç mi kaldım? Bitane tracy hogg kitabı aldım o genelde 4 ay bir yaş arası olan grubu anlatıyor daha tam okuyamadm ama . Uyku eğitimi ile ilgili kitap öneriniz yada fikriniz varmı ama ağlatmadan böyleetiketlemeyi bilmiyorum ama madams dende fikir istiyorum
Kim West'in kitabı var, onun yöntemine yakın bir yöntemle uyku eğitimi vermiştik. Bu yaş için de veriliyor diye biliyorum, Pınar Sibirsky'nin videolarına bi baksanız.Kızlar bebeğinizi nasıl uyutuyosunuz? Ben ayakta sallayarak uyutuyordum ama artık onada izin vermiyor dönerek kendini atıyor sallatmıyor ben napıcam uyku işini ? Uyku eğitimi için geç mi kaldım? Bitane tracy hogg kitabı aldım o genelde 4 ay bir yaş arası olan grubu anlatıyor daha tam okuyamadm ama . Uyku eğitimi ile ilgili kitap öneriniz yada fikriniz varmı ama ağlatmadan böyleetiketlemeyi bilmiyorum ama madams dende fikir istiyorum
15 18 ay arası en az 1,5 en fazla 2,5 saat diyor uzmanlarSu anda gunduz uykusu kac saat olmasi gerek arkadaşlar
Maşallah ne guzelYanina yatiyorum agzinda emzik eli nedense benim agzimda boyle kendini guvende hisediyor sanirim uyuyor bazen sirtini oksuyorum hafif hafif bazen omzuma koyuyor kafayi sonra indiriyorum.uyuyunca eli agzimdan çıkıyor ❤
Kim West'in kitabı var, onun yöntemine yakın bir yöntemle uyku eğitimi vermiştik. Bu yaş için de veriliyor diye biliyorum, Pınar Sibirsky'nin videolarına bi baksanız.
MadammS benim de sorularım var ama kafamı toparlayamıyorum sormak için: )
Kim West'in kitabı var, onun yöntemine yakın bir yöntemle uyku eğitimi vermiştik. Bu yaş için de veriliyor diye biliyorum, Pınar Sibirsky'nin videolarına bi baksanız.
Canım kendimi sallatmaması iyiye işaret sallamayı kolay bırakarsınız fırsat vererek kendi kendine uyumayı öğrenecek aylarda aslındaKızlar bebeğinizi nasıl uyutuyosunuz? Ben ayakta sallayarak uyutuyordum ama artık onada izin vermiyor dönerek kendini atıyor sallatmıyor ben napıcam uyku işini ? Uyku eğitimi için geç mi kaldım? Bitane tracy hogg kitabı aldım o genelde 4 ay bir yaş arası olan grubu anlatıyor daha tam okuyamadm ama . Uyku eğitimi ile ilgili kitap öneriniz yada fikriniz varmı ama ağlatmadan böyleetiketlemeyi bilmiyorum ama madams dende fikir istiyorum
İstediğin zaman sorabilirsin canım yeni güncellemelerle bende çok şey deneyimledim bu aralarKim West'in kitabı var, onun yöntemine yakın bir yöntemle uyku eğitimi vermiştik. Bu yaş için de veriliyor diye biliyorum, Pınar Sibirsky'nin videolarına bi baksanız.
Sağlıklı güzel yaşlarımız olsun zaman ne gösterir bilinmez akışta kalalım koşullar bi değişsin bakarız yavBen de çok yorgunum. Ne zaman dinlenebilicem ben de merak ediyorum. Bir kadın tek başına bir bebeğe bakamaz çok net, yani bu yük çok fazla. Kocasıyla beraber de yetmez. Nine dede de yetmez büyütmeye yetiştirmeye. Bir çocuğu bir toplum büyütmeli gerçekten. İşte aileyi sosyal olarak destekleyen, annenin maddi manevi yükünü azaltan öyle bir ortamda yaşasam, diğer şartlar da uygun olsa ikinciyi çok isterdim ama yapar mıydım bilmiyorum: ) Yani beni yarın Avrupa'da bahçeli bir eve koyar, iyi bir iş ve gelir verirse bu hayat, maaşlı uzun izin ve güvenilir bir bakıcı sağlarsa, gelecek kaygılarımı geçirirse anca öyle: )
Yaşım da 42, dağılabiliriz.
Ben e bebekten aldım 1 tog gri renk üstünde güleryüz olan model 1 tog canım gerçekten uygun ve güzel bu arada ben de çorap kullanmıyorumTeşekkürler kızlarbu arada yedek uyku tulumu almam gerekiyor 1 tog siz ne kullanıyorsunuz?
Ben uyku eğitimi vermiştim beşiğe bırakıyorum kendisi uyuyo genelde. Ama bu ara zor geçiyo uykuya artık, ayağa kalktığı için beşikte kalkıp basbas adımı bağırıyo , anne demiyorKızlar bebeğinizi nasıl uyutuyosunuz? Ben ayakta sallayarak uyutuyordum ama artık onada izin vermiyor dönerek kendini atıyor sallatmıyor ben napıcam uyku işini ? Uyku eğitimi için geç mi kaldım? Bitane tracy hogg kitabı aldım o genelde 4 ay bir yaş arası olan grubu anlatıyor daha tam okuyamadm ama . Uyku eğitimi ile ilgili kitap öneriniz yada fikriniz varmı ama ağlatmadan böyleetiketlemeyi bilmiyorum ama madams dende fikir istiyorum
Sağol canım yarın bakayım hemenBen e bebekten aldım 1 tog gri renk üstünde güleryüz olan model 1 tog canım gerçekten uygun ve güzel bu arada ben de çorap kullanmıyorum