- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.281
Aslında İstanbul da oturan anneler ile böyle oyun alanı olan bir yer ayarlayıp buluşma yapsak aslında havalar daha bozulmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa yakin miyiz yoksaSen bize getir bebişi bende oyun grubu arıyorum ikisi oynar durur
Bizde kaydırak top havuzu falan var hhbdhdbskj
Yok ben Bakırköy değil deAa yakin miyiz yoksa
Valla agustos anneleri hep ayni sehirde olsaydik guzel olurmus
Ben kimseyi takip etmiyorum ya burdanYok ben Bakırköy değil de
Sonuçta avrupa yakası yani
Eyüp'te ikamet ediyorum
İnstagramdan takipleşmiyok mu ya
Ben burdan 3-4 kişiyle takipleşiyorum ama baska yok
Attım canımBen kimseyi takip etmiyorum ya burdan
Bana mesaj atin kullanici isminizi takipleselim
Aa baya baya influencer hakkatenAttım canım
İnfluencer bir arkadaşın var bu arada
Yok canım o kadar da değil hbsdadjkakdAa baya baya influencer hakkaten
Bana da kullanıcı adını yazar mısın o kadar çok akran bebek takip ediyorum ki belki takip bile ediyor olabilirimAttım canım
Yok canım ben geneLde kendimi atıyorum ve ürün tanıtımları.. 1 kere kızım için tanıtım almıştım sonra eşim kızımı sosyal medyaya reklam aracı yapmayacaksın dedi o yuzden kızçemle çok ekran karşısında değilizBana da kullanıcı adını yazar mısın o kadar çok akran bebek takip ediyorum ki belki takip bile ediyor olabilirim
yazınYok canım ben geneLde kendimi atıyorum ve ürün tanıtımları.. 1 kere kızım için tanıtım almıştım sonra eşim kızımı sosyal medyaya reklam aracı yapmayacaksın dedi o yuzden kızçemle çok ekran karşısında değiliz
İnstamom değilim yani
ama yazıyorum adımı
Bana da atın ben beğendiğim şeyleri alıyorum libklerden bari faydam dokunsunAttım canım
Ay bana da yazın merak ettm takip edeyimSen bize getir bebişi bende oyun grubu arıyorum ikisi oynar durur
Bizde kaydırak top havuzu falan var hhbdhdbskj
Canım biz bi düşüyoruz bi çıkıyoruzSelam kızlar tek uykuya düşenler var mı ne durumda uykularınız?
Ya şöyle bazen tek yapıyorum 6 dan sonra 8 e kadar baya zorlanıyor 2 uyku yaptıgımda da 10 bucuktan önce uyumuyor ben de şaşırdımSelam kızlar tek uykuya düşenler var mı ne durumda uykularınız?
Biz dustuk. İlk basta bi 2uyku bi tek uyku derken 2haftadir duzenli tek uyku gidiyoruz ama gece uykulari cok bozuldu. Sirf o yuzden 2uyku yaptirayim diyorum ama inatla uyumuyor uykuya direniyor. Uyaniklik sureleri de cok artti. İlk baslarda gunduz tek uykuda 40dk uyuyup tum gun uyumadigi bile oldu. Tek uykuya dusmek biraz sanciliymis hala duzen oturmadi bizde.Selam kızlar tek uykuya düşenler var mı ne durumda uykularınız?
Canim max.uyaniklik suresi ne olmali ya bizim kiz 2 haftadir tek uyku uyuyor ama duzenimiz cok kaydi. Hem gece uykulari bozuldu, bazen 10saat gece uykusu yapiyor bazen 12 bazen 9. Gunduz uykusuyla telafi ediyor bazen ama bu gecis surecinde epey zorlaniyorum ben. Acaba fazla uyanik kalip ondan mi zorlaniyoruz...Canım biz bi düşüyoruz bi çıkıyoruz
Geçen ay 1 hafta düştü hop toparladı
Bu son 3 gün tek uykuydu bugün yine 2 ye döndük sanırım geçiş başlıyor ben olabildiğince geciktiriyorum çünkü tek uykuya aslında uyanıklık süresi henüz uygun değil
Haftasonu 7 de gece uykusuna yatırmak durumunda kaldım
8-9 arasına denk gelene kadar süreci uzatmaya çalışacağım
Dün yine 09:30 da uyandı 1’de uyuttum bir saat uyudu sonra uyandı ama ben yanına gidene kadar tekrar yattı ve 2.5 saat uyudu harikaydı ve tek uyku yaptık 3:30’dq kalkınca 8:30-9 gibi yatması lazımdı ama yemek falan yedik gecikti gece de iyiydi keşke hep böyle olsa ama olmuyorSabah 10 da kalktığınız için aslında oda bir gündüz uykusu tek uyku tam sayılmıyor canım
7-8 arası kaldırıp tek uyku yaparsa tamamdır birde o tek uyku zamanla uzar yani 2 saat uyuyacaktır merak etme
Dışarı çıkacaksak muhakkak evde bir öğlen uykusu yaptırıyorum yoksa dışarda mümkün değil uyumuyor sadece evde ve arabada( o da çok uykuluysa) erken kalkmamız pek yok bizim genelde 9:00-11:00 arası e böyle kalkınca da iki uykuyla uyku saati gece yarısını buluyor ben de erken yatması için tek uyku yaptırıyorum bu kez de öğün sayısı düşüyor of yaaa ofCanım biz bi düşüyoruz bi çıkıyoruz
Geçen ay 1 hafta düştü hop toparladı
Bu son 3 gün tek uykuydu bugün yine 2 ye döndük sanırım geçiş başlıyor ben olabildiğince geciktiriyorum çünkü tek uykuya aslında uyanıklık süresi henüz uygun değil
Haftasonu 7 de gece uykusuna yatırmak durumunda kaldım
8-9 arasına denk gelene kadar süreci uzatmaya çalışacağım
Aynen bizim de öyle sabah kaçta kalkıyorsunuz sizYa şöyle bazen tek yapıyorum 6 dan sonra 8 e kadar baya zorlanıyor 2 uyku yaptıgımda da 10 bucuktan önce uyumuyor ben de şaşırdım
Canım sabah güne erken başlayıp 12-13:00 arası uyku yapması gerekiyorBiz dustuk. İlk basta bi 2uyku bi tek uyku derken 2haftadir duzenli tek uyku gidiyoruz ama gece uykulari cok bozuldu. Sirf o yuzden 2uyku yaptirayim diyorum ama inatla uyumuyor uykuya direniyor. Uyaniklik sureleri de cok artti. İlk baslarda gunduz tek uykuda 40dk uyuyup tum gun uyumadigi bile oldu. Tek uykuya dusmek biraz sanciliymis hala duzen oturmadi bizde.
Canim max.uyaniklik suresi ne olmali ya bizim kiz 2 haftadir tek uyku uyuyor ama duzenimiz cok kaydi. Hem gece uykulari bozuldu, bazen 10saat gece uykusu yapiyor bazen 12 bazen 9. Gunduz uykusuyla telafi ediyor bazen ama bu gecis surecinde epey zorlaniyorum ben. Acaba fazla uyanik kalip ondan mi zorlaniyoruz...