2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar çocukla iLgili değilde kendimle ilgili bişey sormak istiyorum :KK70:

İstanbul Avrupa yakası dudak dolgu yaptırabileceğim bir yer arıyorum.
Güvenilir ve işinde başarılı olmasını istiyorum.
Yaptırdığınız gittiğiniz bir yer var mı ?
Tavsiye aldıgınız değil ama bizzat yaptırıp memnun kalan vs

Cok tesekkur ederim burda iyiyiz ama asiri stresleniyorum kolay degil evi duzeni bozup geldik...turkiyeyle 7 saat farki var...insan ha deyince gelemiyor ama yavrumun guvenli gelecegi icin geldik....sttresten mide agrilarim artik kaburgalarima kolunclarima vuruyor...ben hastalik hastasiyim bi de....vucudumda da morarmalar olustu kan verdim sonucu bekliyorum...Rabbim nerde bir hasya varsa sifa versin🙏sizler nasilsiniz?gurup yazismalarini artik cok takip edemiyorum malesef evdi duzendi vebekti derken🙏
Çok geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir. Stresi halletsek sanki çoğu hallolacak sağlık sorunlarımızın da diğerlerinin de. Ben emzirmeyi bıraktım, işe başlayınca kaygılar şelale halim devam ederse hemen psikiyatriste gidip yaz ablam şurdan bir antidepresan diycem valla. Ömür boyu yanında sapasağlam durmak istiyorum ben de oğlumun arkasında, yanında.. her şey onlar için artık: ) da kendime de baksam iyi olacak. Bizde durum budur: )

Çok geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir. Stresi halletsek sanki çoğu hallolacak sağlık sorunlarımızın da diğerlerinin de. Ben emzirmeyi bıraktım, işe başlayınca kaygılar şelale halim devam ederse hemen psikiyatriste gidip yaz ablam şurdan bir antidepresan diycem valla. Ömür boyu yanında sapasağlam durmak istiyorum ben de oğlumun arkasında, yanında.. her şey onlar için artık: ) da kendime de baksam iyi olacak. Bizde durum budur: )
Dun soyle bir siteyi gezdim de zaten bu anksiyete cagimizin hastaligi 4kisiden birialesef bu kaygilarla ugrasiyor...yasamayan da cidden anlamiyor...bi psikologa git deyip tavsiyede bulunuyorlar keske hersey bu kadar kolay olabilse ....ben halen emziriyorum ve nasip olursa 2yasina da kadar da emzirmek isterim kizimi .ek gidaya kilosundan dolayi cok gec basladik ve ceremesini cekiyorum hic bisey yemiyor sadece memeyle besleniyor diyebilirim....Rabbim hepimize saglik guc kuvvet versin...ben de emzirmeyi birakinca destek arayacagim obur turlu hayat kalitem ciddem cok dusuyo ve bu esime cocuguma da yansiyor...surekli kafamda senaryolar kuruyorum ve hep en kotuleri...Rabbim sen bizi koru nerde hasta biri varsa da saglik sifa ver 🙏🙏🙏🙏

Dun soyle bir siteyi gezdim de zaten bu anksiyete cagimizin hastaligi 4kisiden birialesef bu kaygilarla ugrasiyor...yasamayan da cidden anlamiyor...bi psikologa git deyip tavsiyede bulunuyorlar keske hersey bu kadar kolay olabilse ....ben halen emziriyorum ve nasip olursa 2yasina da kadar da emzirmek isterim kizimi .ek gidaya kilosundan dolayi cok gec basladik ve ceremesini cekiyorum hic bisey yemiyor sadece memeyle besleniyor diyebilirim....Rabbim hepimize saglik guc kuvvet versin...ben de emzirmeyi birakinca destek arayacagim obur turlu hayat kalitem ciddem cok dusuyo ve bu esime cocuguma da yansiyor...surekli kafamda senaryolar kuruyorum ve hep en kotuleri...Rabbim sen bizi koru nerde hasta biri varsa da saglik sifa ver 🙏🙏🙏🙏
Amin.

Kızlar çocukla iLgili değilde kendimle ilgili bişey sormak istiyorum :KK70:

İstanbul Avrupa yakası dudak dolgu yaptırabileceğim bir yer arıyorum.
Güvenilir ve işinde başarılı olmasını istiyorum.
Yaptırdığınız gittiğiniz bir yer var mı ?
Tavsiye aldıgınız değil ama bizzat yaptırıp memnun kalan vs
Canım ben british estetik Nişantaşı’na gidiyorum her işlemden memnun kaldım
Zaten okadar talep gören bir yer ki yapa yapa daha elleri alışkın bence 🤣🤣
Botox, mezotrtapi, masseter ve çene dolgusu yaptırdım
Dudak dolgusu bu ara bende düşünüyorum🤣🤣

Kızlar merhaba bebeğinize Süt burger yediriyormusunuz? Ben normalde yiyeceklerini falan kendim yapıp yediriyorum dışarıdan elimden geldiği kadar yedirmemeye çalışıyorum Süt burger diğerlerine göre daha zararsiz gibi ama yinede bilemedim
Ben çubuk kraker dışında ambalaj ürünü olarak Gerber atıştırmalıkları ve hamm barları veriyorum
Süt burger fazlaca şeker içerikli diye biliyorum Gıda mühendisi ya da Gıda dedektifi kesin incelemiştir bakmanı tavsiye ederim 😊

Gece beslenmesini kesen anneler, yatmadan ne kadar zaman önce yediriyorsunuz bebisleri? Tok tutması icin extra bisey vermek gerekiyor mu? Oğlum hic uyumuyo geceleri, kv de her agladiginda mama yapıp getiriyor. Anlatamadım gece beslenmesinin dogru olmadigini.

Gece beslenmesini kesen anneler, yatmadan ne kadar zaman önce yediriyorsunuz bebisleri? Tok tutması icin extra bisey vermek gerekiyor mu? Oğlum hic uyumuyo geceleri, kv de her agladiginda mama yapıp getiriyor. Anlatamadım gece beslenmesinin dogru olmadigini.
Canım ben yanlış hatırlamıyorsam 7. Ayda kestim gece beslemesini doktor gündüz yedikleri yeter gece verme demişti zaten 1 kez rüya öğünü veriyordum ozamanlarda onu da kestirdi. uyumadan önce gece muhallebisi ve 180 cc mama veriyorum açlık uyanması hiç yaşamadım
Bazı günler gün içinde inanılmaz iştahsız oluyor ozman anne yüreği uykusunda bir kez biberon veriyorum çok nadir uyanıkken yemiyor uyku arasında anlamıyor içiyor çünkü 🙈

Ben de gece beslenmesini keseli çok oldu. İkinci uykudan uyanır mama içer, genelde 18.00 gibi akşam yemeğini yer. 19.30 gibi mama içer, 20.30-21.00 arası uyur. Gece dişten vs uyanırsa su veriyorum yudumluyor. Kilosu, boyu ve kan değerleri iyi gürbüz bir delikanlı maşallah: ) açlıktan utanmıyorlar evet. Bu aylarda artık gece anne sütü neyse de mama iyi gelmez sindirim sistemine diye biliyorum. "Eskiler bilir"e inanmıyorum artık. Hele uyku ve beslenme konusunda.. kolay gelsin..

Seraygürellin kızını yumurta soyarken mi gördü bu gözler ?? Kendi yumurtasını kendi soyup yedi dökmeden saçmadan. Sürahiden dökmeden kendi bardağına su koydu şaka mı bu sanırım takipten cıkacağım …. 🤣
Benimki de kendi soyup yiyor. Çamaşırlarını kendi yıkayıp aşıyor, kuruyunca çok güzel katlıyor. Ben diyorum ki oğlum kurutucuya atalım o da bana anne elektrik çok pahalı ben hallederim diyor. Geçen yerleri süpürdü sildi. Halsiz düşmüştüm yemeği de yaptı. Gelecekteki gelin, hafi yine iyisin kıps :KK66:

Ya bir ay bile çok farkediyor açıkçası, kendi bebeğimde bile bir ay öncesiyle sonrası arasında inanılmaz fark var. Her bebek kendince gelişiyor işte, Seray hanım doğumdan beri çok ilgili gitti bi de genetik/cinsiyet/ çevre her şey etkili. Benimki yumurtasını soymasa da kendince gelişt. Paniksiz, ilgiyle, sevgiyle yere döktüklerini toplamaya devamke. Nimet atılmaz annem gadasını aldığım diyorum ama atıyo işte. Bakalım gelecek ay soymasa da atmaz belki.ha illa ki soyacak bi gün.

Lütfen 2. Bir bu kadar becerikli bebek kaldıramam 🤣 eğer döker saçarsa parça pinçik ederse olurr 🤣

Yere atacak muhtemelen: ) ben de, evet yavrum bak kabuğu çatladı afferim canımın içi diycem ve yere attığı diğer şeyler gibi onu da yerden alıcam: )
Bizimkine yumurtayi versem yere atar çatlatır sonra kabuklarını yemeye başlar🤣

Kızlar önceki gün yemeklerini ısıtıp veriyor musunuz ? Ya resmen tıkandım artık ne pişireceğimi şaşırdım😬 kilosu iyi diye pilav makarna vermedim hiç, ee sebze de bitti her güne bulamıyorum. Hafta da 1 balık yediriyorum. Arada menülerinizi yazın lütfen 🌸

X