- 17 Şubat 2015
- 7.484
- 19.594
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.201
Doğumdan itibaren yaptırdımKızlar bebişi için özel sağlık sigortası yaptıran var mı ?
Bizde de durum aynıGece ağlayarak uyanmalar arttı bizim. Bu yaşlarda gaz oluyor mu? Ağlamaları pırt ve geğirme takip ediyor. Hep yediklerini yemeye devam ediyor aslında..
Kolay gelsin: ) Nasıl sakinleştiriyosunuz? Biz salon, susam sokağı, sonra sakin bir video ninnili filan, alt değiştirme, bazen sarı kantaronla masaj.. Bazen işe yarıyor, rutin yapıp uyutuyorum, bazen yatağa koyar koymaz baaaaeeaa diye ağlamaya başlıyor. Yine atak haftalarındayız galiba..Bizde de durum aynı
Kucagima aliyorum lIşıkları açıyorum bak burdayiz diyorum aynada kendimizi gosteriyorum balkona çıkarıyorum etrafa baktiriyorum anlatiyorum bu cok ise yarıyor aglayinca bana sanki korkmuş gibi geliyor korkma buradayız diyorum.Bir yerin mi aciyor diyorum tabi cevap veremiyor bazen karnini ovaliyorum.Annecim aglama lutfen diyorum kendimde panikledigim icinKolay gelsin: ) Nasıl sakinleştiriyosunuz? Biz salon, susam sokağı, sonra sakin bir video ninnili filan, alt değiştirme, bazen sarı kantaronla masaj.. Bazen işe yarıyor, rutin yapıp uyutuyorum, bazen yatağa koyar koymaz baaaaeeaa diye ağlamaya başlıyor. Yine atak haftalarındayız galiba..
Gaz oluyor gecen bulgur pilavi yedirince gaz oldugunu farkettim.Gece ağlayarak uyanmalar arttı bizim. Bu yaşlarda gaz oluyor mu? Ağlamaları pırt ve geğirme takip ediyor. Hep yediklerini yemeye devam ediyor aslında..
Canım bende doktor bana Güler normal birşeydir belki diye erteledim hep . Ama ciddi birşey olabilirmiş, doğumdan sonra pıhtılaşma çok görülüyormuş ve ileri dereceye gidebilir. Bence sende ihmal etmemelisinYa cok gecmis olsun ben de firsat bulursam gidecegim kanadadayiz buranin saglik sistemi cok.kotu...boyoe.bir sebeple gitsem gulerler bana
Bizde de öyle ve daha atak haftalarında değiliz. Çok ağladıkları zaman çok hava yutuyolar ve gaz oluşturuyor o da. Belki öyle bi şeydirGece ağlayarak uyanmalar arttı bizim. Bu yaşlarda gaz oluyor mu? Ağlamaları pırt ve geğirme takip ediyor. Hep yediklerini yemeye devam ediyor aslında..
Canım bana özelden yazabilir misinBen canım . Aynı zamanda sigortacıyım kendimi ve bebeğimi sigortalıyorum
Ben okurken ağlamaya başladım: ) zorluklarımız kolaylığa dönsün..Kızlar çok bunaldım, gurbette yaşamak çok zormuş bebek olduktan sonra daha iyi anladım. Yapayalnız bakıyorum, hiçbir şekilde yetemiyorum. Uyku yok, dinlenmek yok, yaşlanmış hissediyorum. Eşim işten kalan zamanda yardımcı oluyor sağolsun, ama o da sürekli düşürüyor çocuğu, dün düşürdü bugün yine düşürdü alnı şişti yavrumun, inşallah birşey olmaz. Annelik çok güzel ve aşırı zor. Allah'ım hepimize bolca sabır versin. Kusura bakmayın yazdım öyle, içimi dökmek istedim. Hepinize kolay gelsin
Evet yine atak matak bişey var herhalde üç gündür sabaha kadar defalarca ağlayarak uyanıyor bütün gece memede, dolayısıyla Lıhusalıktaki kadar acıyor neredeyse lansiloha başlayacağım yeniden.Gece ağlayarak uyanmalar arttı bizim. Bu yaşlarda gaz oluyor mu? Ağlamaları pırt ve geğirme takip ediyor. Hep yediklerini yemeye devam ediyor aslında..
Sana kocaman sarılıyorum seni çok iyi anlıyorum. Yetemediğini anladığın noktada her şeyi bırak. Mutfak dağınık mı, bırak kalsın toplayınca yine dağılıyor. Od kirli mi dağıldı mı, sadece çocuğa odakla uyuyunca kendini dinlendir. Ya da al çocuğu dışarı çıkıp nefes alın. Yemek mi yok, olmasın eş gelince bi çorba makarna yapar yersiniz. Bi de eğer mümkünse bir gün bile olsa aile yanına git iyice çıkmaza girdiğini düşündüğünde.Kızlar çok bunaldım, gurbette yaşamak çok zormuş bebek olduktan sonra daha iyi anladım. Yapayalnız bakıyorum, hiçbir şekilde yetemiyorum. Uyku yok, dinlenmek yok, yaşlanmış hissediyorum. Eşim işten kalan zamanda yardımcı oluyor sağolsun, ama o da sürekli düşürüyor çocuğu, dün düşürdü bugün yine düşürdü alnı şişti yavrumun, inşallah birşey olmaz. Annelik çok güzel ve aşırı zor. Allah'ım hepimize bolca sabır versin. Kusura bakmayın yazdım öyle, içimi dökmek istedim. Hepinize kolay gelsin
Aymıyız bu ara gece yatmak istemyor erkenden uyuyan cocuk.bi ara düzelmişti gece uyanmıyordu suan yine kötü ve güm icinde sürekli çığlık atıyor bi seyler isterken falan sizlerde durum nasılEvet yine atak matak bişey var herhalde üç gündür sabaha kadar defalarca ağlayarak uyanıyor bütün gece memede, dolayısıyla Lıhusalıktaki kadar acıyor neredeyse lansiloha başlayacağım yeniden.
Bende senin gibiyim yurtdisina geldim biranda yapayanliz kaldim tek bakiyorum cok bunaldım dusme bizde de var gece aglamasi gece sik uyanip emiyor sabah kahvalti etmek istemez kolay gelsinKızlar çok bunaldım, gurbette yaşamak çok zormuş bebek olduktan sonra daha iyi anladım. Yapayalnız bakıyorum, hiçbir şekilde yetemiyorum. Uyku yok, dinlenmek yok, yaşlanmış hissediyorum. Eşim işten kalan zamanda yardımcı oluyor sağolsun, ama o da sürekli düşürüyor çocuğu, dün düşürdü bugün yine düşürdü alnı şişti yavrumun, inşallah birşey olmaz. Annelik çok güzel ve aşırı zor. Allah'ım hepimize bolca sabır versin. Kusura bakmayın yazdım öyle, içimi dökmek istedim. Hepinize kolay gelsin
Oğlum hiç erkenden uyumadı ki. Gece uyanmaları da genelde oldu. Bu ara daha sık uyanıyor huzursuz uyanıyor. Belki geçen gün düştü bi yeri açıyor olabilir, aşı yapıldı yan etkisi olabilir, kan verdi o da olabilir bilmiyorum ama bi haller var. Atak haftalarına hep daha önce girdi, bu ara başladığına göre yakında bi atak vardır muhakkak diye düşündüm ben. Günden güne kendisini anlatma çabası artıyor iki yaş sendromun doğru hızla ilerliyoruz cümleten. Bu ifade etme çabalarının sonu oraya varacak :) döndü, oturdu, emekledi, yürüdü, koştu, konuştu derken bakmışım boyumu geçmişAymıyız bu ara gece yatmak istemyor erkenden uyuyan cocuk.bi ara düzelmişti gece uyanmıyordu suan yine kötü ve güm icinde sürekli çığlık atıyor bi seyler isterken falan sizlerde durum nasıl
Ben de gittim cuma gunu ...beni laboratuvara yinlendirdi p.tesi gidip kan vereccegim...sonra regl olunca da horminlarina bakalim dedi ...sizin bacak ve kollarda mi oluyor morarmalar ?Canım bende doktor bana Güler normal birşeydir belki diye erteledim hep . Ama ciddi birşey olabilirmiş, doğumdan sonra pıhtılaşma çok görülüyormuş ve ileri dereceye gidebilir. Bence sende ihmal etmemelisin