- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.181
Canım sabah uyanınca göbek ve ensesine bak sıcaksa sorun yok demektirHep üşüyecek diye korkuyorum, nedense bu tog degerlerindende emin olamıyorum.
Odada ki termometre doğru gösterıyor mu acaba ondan da emin olamıyorum.
Kafayı yicem sanırım
bizim cocugun ortası yok bazen tarak ile sacımı tarıyor. bazen saclarımı yoluyor yumrukluyor beniİnstagramda takip ediyormusunyz bilmiyorum seray gürel var onun bebeği bizimkilerle aynı belki bir ay büyüktür bebeğin yaptığı hareketler filan şaşırtıyor sürahiden bardağa su dolduruyor her hayvanın taklidi yapıyor maymun gibi elini göğsüne vuruyor falan annesinin saçını tarıyor yolmadancok mu ileri yoksa bizimki mi geri anlamadım
Seray'ı tanıyorum :)İnstagramda takip ediyormusunyz bilmiyorum seray gürel var onun bebeği bizimkilerle aynı belki bir ay büyüktür bebeğin yaptığı hareketler filan şaşırtıyor sürahiden bardağa su dolduruyor her hayvanın taklidi yapıyor maymun gibi elini göğsüne vuruyor falan annesinin saçını tarıyor yolmadancok mu ileri yoksa bizimki mi geri anlamadım
Bizde de durum benzerKızlar sizinkilerin dil gelişimi nasıl ?
Bizde daha henüz bir şey yok.
Hayvan sesleri vs ..
Söylediği tek şey abla, bana abla diyor
Bir de babama, Aga diyor
Arada bir ayyee çıkıyor, sanırım bu anne demek , ama ısrarla abla. Odadan odaya sesleniyoruz birbirimize evin içinde ablaaaa diye beni arıyor, ortada buluşunca annecimmm diyorum, ablaaa diyoo
Bu kadar yani çok konuşuyorum ama yok, tırt . Ne baba ne dede, ne gel ne ver yok yani
Yine sizde durum bizden iyiBizde de durum benzer
Tüm kelime haznemiz Baba dede teyze babann ( babaanne :)
annn (ben oluyorum) hayvanda hav hav
Geri kalan her şeyi ıh ıh diye anlatıyor ama kendi kendine çok konuşuyor anlamsız babıldamalar şeklinde
2 gündür de hadi dans edelim dedikçe dan dan demeye başladı hepsi bu kadar
Benim de wbc m hep sinirin ustundeydi ..yani 5-11 sinirsa benim 12-15bandinda ...hatta benim tetkikler de yaptilar ama bisey cikmamisti gebeligimin basinda..en son kemikten biyopsi yapalim demisti doktor dogumdan sonra ama acikcasi cesaret edip gitmedim.baska bir doktora sordugumda tetliklerime bakip kemik biyopsisine gerek yok demisti bazi insanlarda wbc bir tik yuksek olabiliyorldemisti...bend e kafayi yemistim internet hep en kotusunu yazdigindan avlcikcasi bi daha arastirmadim sizin de insallah saglikla boseyiniz yoktur..kotu dusunmeyinRandevum yarın canım baktıracağım umarım kötü birşey değildir. Malum internet hemen lösemi diyor. Benim zaten beyaz ve kırmızı kanım dengesiz di ama öyle çok yüksek bi değer çıkmıyordu bu morarmalar beni o yüzden telaşlandırdı. Umuyorum ki sadece Demir eksikliğinden kaynaklı olsun
Mama meme dede baba var ama ne kadar anlamlı emin degilim hayvan sesi yok genelde ade ade diyor neye diyor bilmiyorumYine sizde durum bizden iyi
dede, baba bile yok
Ben şimdi gördüm kusura bakma canımBen simdi aldım nasıl bi onaylayan mail atıcaz
Bizde de sadece ıhhh ıhhh varMama meme dede baba var ama ne kadar anlamlı emin degilim hayvan sesi yok genelde ade ade diyor neye diyor bilmiyorumher seye ıh ıh diyor veya istediklerini bu bu diyip gösteriyor sorduklarımıza falan ama konusmuyor yani agzı dolu ama kelime yok anlamlı bence
Canım peki kullandığın markayı paylaşabilir misin e bebek 1.6 togmuş o zaman fazla olur di mi 23-25 dereceyeCanım o derece de ben 0.3 tog kullanıyorum
21-22 derece oluyor kışın en sogukta peteğini açmıyorum bide ozman da 1 togpeteği açarsam 28den aşağı düşmüyor hamam gibi odası maalesef
Görsel ekledim toglar için
canım owli uyku gurusu kullanıyorum 3 yaşa kadar uygun tekrar almaya gerek yok uzun vadede kullanım için mantıklı geldiCanım peki kullandığın markayı paylaşabilir misin e bebek 1.6 togmuş o zaman fazla olur di mi 23-25 dereceye
Canım bugün gittimMerhaba kan degerlerinize baktirdi iz mi? Benim de ozellikle bacaklarinda morarmalar oluyor...bu ay bi yer iyilesiyor bi kac gun sonra baska yer oluyor...tamam cok sakarimdir yatagin kenarina carparim bulasiga carparim masaya sehpaya vs carparim ama dikkat edince yani yok bu morarmalar kendi kendine de oluyor...yurtdisindayim ha deyince malesef kan degerlerime baktiramiyorum en son 3ay once bakmistim hersey yolundaydi duzenli emziriyorum acaba vitaminlerim mi bosaldi anlamadim
gittim bugün doktora canım. Kan aldı. Doğumdan sonramı oluşmaya başladı dedi. Bu ciddi bişey olabilir neden şimdi geldin dedi. Pıhtılaşma kılcal damarlarda çatlama olabilirmiş. Ve benim kanım zor pıhtılaşıyor. Geçen gün dizimi çarptım mercimek kadar bir yer kanamaya başladı bir saat durmadı üzerimdeki pijama boylu boyuna kan oldu . Doktor bana kanamada düzensizlik var mı diye sordu. Evet dedim. Kan verdim tahliller pazartesi çıkacak. Hematolojiye görünmen gerekebilir dedi. Umarım ciddi birşey değildirBenim de wbc m hep sinirin ustundeydi ..yani 5-11 sinirsa benim 12-15bandinda ...hatta benim tetkikler de yaptilar ama bisey cikmamisti gebeligimin basinda..en son kemikten biyopsi yapalim demisti doktor dogumdan sonra ama acikcasi cesaret edip gitmedim.baska bir doktora sordugumda tetliklerime bakip kemik biyopsisine gerek yok demisti bazi insanlarda wbc bir tik yuksek olabiliyorldemisti...bend e kafayi yemistim internet hep en kotusunu yazdigindan avlcikcasi bi daha arastirmadim sizin de insallah saglikla boseyiniz yoktur..kotu dusunmeyin
Peki benim gidip yine de 1.5 tog almamCanım peki kullandığın markayı paylaşabilir misin e bebek 1.6 togmuş o zaman fazla olur di mi 23-25 dereceye
Ben canım doğduğundan beri varKızlar bebişi için özel sağlık sigortası yaptıran var mı ?
Ya cok gecmis olsun ben de firsat bulursam gidecegim kanadadayiz buranin saglik sistemi cok.kotu...boyoe.bir sebeple gitsem gulerler banaCanım bugün gittim
gittim bugün doktora canım. Kan aldı. Doğumdan sonramı oluşmaya başladı dedi. Bu ciddi bişey olabilir neden şimdi geldin dedi. Pıhtılaşma kılcal damarlarda çatlama olabilirmiş. Ve benim kanım zor pıhtılaşıyor. Geçen gün dizimi çarptım mercimek kadar bir yer kanamaya başladı bir saat durmadı üzerimdeki pijama boylu boyuna kan oldu . Doktor bana kanamada düzensizlik var mı diye sordu. Evet dedim. Kan verdim tahliller pazartesi çıkacak. Hematolojiye görünmen gerekebilir dedi. Umarım ciddi birşey değildir
Ben canım . Aynı zamanda sigortacıyım kendimi ve bebeğimi sigortalıyorumKızlar bebişi için özel sağlık sigortası yaptıran var mı ?
Aynen artık konusma sıkıntısı cok yaygın.4 yas 3 tane erkek öğrencim var 1 tanesi otizmli 2 tanesi konusma geriligi raporu var kelime kelime konusyorlar onları görünce biraz takmaya başladm konusma işini takmıyordumBizde de sadece ıhhh ıhhh var
o ıhhh Lar yedi bitirdi beni