- 18 Haziran 2018
- 637
- 439
- 32
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.161
Ben takip ediyorum, önerdiği bazı şeyleri de değerlendiriyorum faydasını gördüm. Fakat gerçekten karşılaştıramayacağım seviyede fark var bizimkiyle arasında. Benimki zaten her şeyi ağzına sokuyor, yaptığı aktiviteleri yapmam çoğu zaman imkansızİnstagramda takip ediyormusunyz bilmiyorum seray gürel var onun bebeği bizimkilerle aynı belki bir ay büyüktür bebeğin yaptığı hareketler filan şaşırtıyor sürahiden bardağa su dolduruyor her hayvanın taklidi yapıyor maymun gibi elini göğsüne vuruyor falan annesinin saçını tarıyor yolmadancok mu ileri yoksa bizimki mi geri anlamadım
Ay adıyla bulamadım, kullanıcı adı nedir instagram'da?İnstagramda takip ediyormusunyz bilmiyorum seray gürel var onun bebeği bizimkilerle aynı belki bir ay büyüktür bebeğin yaptığı hareketler filan şaşırtıyor sürahiden bardağa su dolduruyor her hayvanın taklidi yapıyor maymun gibi elini göğsüne vuruyor falan annesinin saçını tarıyor yolmadancok mu ileri yoksa bizimki mi geri anlamadım
SeraygurellAy adıyla bulamadım, kullanıcı adı nedir instagram'da?
Ay evettt aynen herşeyi ağzına götürdüğü için aktivite yapamıyorum vallaaBen takip ediyorum, önerdiği bazı şeyleri de değerlendiriyorum faydasını gördüm. Fakat gerçekten karşılaştıramayacağım seviyede fark var bizimkiyle arasında. Benimki zaten her şeyi ağzına sokuyor, yaptığı aktiviteleri yapmam çoğu zaman imkansızbu konuda çok takıntılı da değilim, bakın ev terliğini yalamasına bile razı oluyorum. Ayakkabıları yemeyi bıraksa tamam ama her şeyi yiyor.
Çıktı çıktı 2 tane alt dişi var. Her şeyi ağzına atması ne yazık ki onunla ilgili değilAy evettt aynen herşeyi ağzına götürdüğü için aktivite yapamıyorum vallaaonun ki hiç ağzına götürmüyor söz dinliyor bebek değil cocuk adeta sizin bebısın dişleri cktımı? Benim kızımın hala cıkmadı herşeyi agzına atmasını ona bağlıyorum ama bilemiyorum tabi
Yok o çocuk bizimkilerle yaşıt değil, ı-ı: )Seraygurell
Biosunda itü engineer yazıyor
Psikolojimi bozdu yaaa
Canım bizimki de sardı bardaktan içilen her şeyi istiyor ben suya pekmez katıp veriyorum bazende ıhlamurBebeğim bizden gördüğü için çay içmek istiyor çok fazla. Çok güceniyor vermiyoruz diye :)
Bitki çayları verilebiliyor sanırım, hangi çaylardan verebiliriz, bari bitki çayı yapayım bebeme.
rBebeğim bizden gördüğü için çay içmek istiyor çok fazla. Çok güceniyor vermiyoruz diye :)
Bitki çayları verilebiliyor sanırım, hangi çaylardan verebiliriz, bari bitki çayı yapayım bebeme.
Haydiiii.. tüm huysuzlugu tüm herşeyi hırsla ağzına atmasını dişe bağlıyordum oysaki… umarım bizde öyledir umut fakirin ekmeğiÇıktı çıktı 2 tane alt dişi var. Her şeyi ağzına atması ne yazık ki onunla ilgili değilEn azından bizde değil.
Ama şu ara üst diş etleri kaşınıyor, ağzına soktuklarını daha agresif bir şekilde ısırıyor, üst damağını sürtüyor gibi duruyor. Ben de bir ara her şeyi dişe bağlıyordum meğer değilmiş. Gerçi hiç anlamadım dişten dolayı ekstra bi huzursuzluğu oldu mu diye. Hep huzursuzluk çıkacak bi konu var çünkü :)
Aşıro derecede fark var ben takipten cıktım benmki erkek zaten ince motoru kızlar kadar ileride beklemiyorum ama o baya şey yapıyor karşılaştırıyorum fark çok canım sıkılmasın diye çıktımİnstagramda takip ediyormusunyz bilmiyorum seray gürel var onun bebeği bizimkilerle aynı belki bir ay büyüktür bebeğin yaptığı hareketler filan şaşırtıyor sürahiden bardağa su dolduruyor her hayvanın taklidi yapıyor maymun gibi elini göğsüne vuruyor falan annesinin saçını tarıyor yolmadancok mu ileri yoksa bizimki mi geri anlamadım
Gösteriyorum dısarıda ama seslerini pek duymadı onlardan o yüzden olabilir daha pek konusma yok bizde.Kedi köpek gostermeyi dene istersen disarda belki pek hayvan gormedigi icin olabilir mi?miyavladiklarini gorse o zaman miav miav der bir süre sonra.
Merhaba kan degerlerinize baktirdi iz mi? Benim de ozellikle bacaklarinda morarmalar oluyor...bu ay bi yer iyilesiyor bi kac gun sonra baska yer oluyor...tamam cok sakarimdir yatagin kenarina carparim bulasiga carparim masaya sehpaya vs carparim ama dikkat edince yani yok bu morarmalar kendi kendine de oluyor...yurtdisindayim ha deyince malesef kan degerlerime baktiramiyorum en son 3ay once bakmistim hersey yolundaydi duzenli emziriyorum acaba vitaminlerim mi bosaldi anlamadimUyku sorunları hepimizde aynı ah bu bebelerben de odasını ayırmayı deniyorum ama benimle emerek uyuduğu için çok zor oluyor. Bir önerisi olan varsa talibim birde benim vücudum da durduk yere morarmalar oluşmaya başladı. Daha önce bunu yaşayan oldumu? Küçüklüğümden beri anemi ile savaşıyorum zaten kan değerlerim 7 ye kadar düşüyordu. Hamilelikte ilk defa 12 görmüştüm. Onunla alakalı olabilir mi acaba? Önceden böyle birşey yaşamamıştım..
Canım o derece de ben 0.3 tog kullanıyorumKızlar selam
Şuan da kızımın yattığı oda 23-24 derece civarı, bazen 25 e kadar çıkıyor sıcaklık ama sabaha karşı da soğuk oluyor. Tam kestiremiyorum ama genel olarak 23 derece diyebiliriz.
Uyku tulumu alacağım ama kaç tog terch etmem gerekiyor.
Beni bi yeşillendirir misiniz :)
Hep üşüyecek diye korkuyorum, nedense bu tog degerlerindende emin olamıyorum.Canım o derece de ben 0.3 tog kullanıyorum
21-22 derece oluyor kışın en sogukta peteğini açmıyorum bide ozman da 1 togpeteği açarsam 28den aşağı düşmüyor hamam gibi odası maalesef
Görsel ekledim toglar için
Randevum yarın canım baktıracağım umarım kötü birşey değildir. Malum internet hemen lösemi diyor. Benim zaten beyaz ve kırmızı kanım dengesiz di ama öyle çok yüksek bi değer çıkmıyordu bu morarmalar beni o yüzden telaşlandırdı. Umuyorum ki sadece Demir eksikliğinden kaynaklı olsunMerhaba kan degerlerinize baktirdi iz mi? Benim de ozellikle bacaklarinda morarmalar oluyor...bu ay bi yer iyilesiyor bi kac gun sonra baska yer oluyor...tamam cok sakarimdir yatagin kenarina carparim bulasiga carparim masaya sehpaya vs carparim ama dikkat edince yani yok bu morarmalar kendi kendine de oluyor...yurtdisindayim ha deyince malesef kan degerlerime baktiramiyorum en son 3ay once bakmistim hersey yolundaydi duzenli emziriyorum acaba vitaminlerim mi bosaldi anlamadim