2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Güncel ayakkabı tercihlerinizi alabilir miyim arkadaşlar, kışın ne giyecek bu çocuklar? Benimki ayakkabıdan nefret ediyor hadi yazı güzü bi şekil çıkarırım da kışın nolacak bu poaça ayaklar? Ankara ayazı adamı affetmez. Bi de kışlık mont ne marka aldınız?

Ayy çok güzel bir soru :) bende havalar serinlemeye başlayınca ne alayım telaşına düştüm. Hem ayaklar poğaça hemde her ayakkabıyı giymiyo beyefendi

Ayy çok güzel bir soru :) bende havalar serinlemeye başlayınca ne alayım telaşına düştüm. Hem ayaklar poğaça hemde her ayakkabıyı giymiyo beyefendi
Ben de patatesli puaça ayağının kalıbına göre bulamayız diye şey ediyorum, dün bi flo'ya bakalım dedik. İki kinetix boğazlı spor ayakkabı denedik kışlık, ikisi de oldu çok sevindik, başka bulamazsam onlardan birini alırım.

Ben de bunu dusunuyodum ya kisin su gecirmeyen ayakkabi almamiz lazim, su birikintisi takintisi var bu bebelerin su gecirmeyen kaliteli bisey bulmamiz lazimm bir de superstar almak istiyorum hala alamadim simdi vicco ilk adimla gidiyoruz hala, sandalet falan da aldim ama hic rahat edemiyor ben baska ayakkabi giydirmeye calisinca gidip viccoyu alip geliyor mont olarak mango indiriminden 2tane aldim biri 18 24ay beden, digeri 2 3 yas.

Ay aynısını sormaya geldim direkt Ankara için tombul ayak botu soracaktım ben mont mango aldım 399.99₺ lacivert düz şişme mont şu an zaten en uygun fiyat bu lcw coşmuş penye alt üst takım üstüne ince penye cekete 320₺ yazıyordu ben kabana sevindim valla. Bot için de sketchers baktım bende spor ayakkabısı var çok rahat. O da rahat etsin istiyorum ama hiçbir bilgim yok

Arkadaşlar dün e bebekte sadece bere 99.99₺ ydı. Ben bir bereye bu fiyatı vermek istemiyorum var mı daha ucuzu link verir misiniz bana direkt fiyatlar uçacak diye korkuyorum bir de bu çocuklar kar görecek elleri üşümesin diye eldiven alan oldu mu parmaklıklar olmaz di mi daha çok küçükler çünkü. Lütfen kışlık bere atkı eldiven alırsanız burada paylaşın

yurtdisina gidiyoruz yarin orada ikinci el pazari kuruluyor ve insanlar bebeklerinin eskilerini orada ucuza satiyor pekde eskimemis oluyor bebek urunleri bir polar bir mont ici polarli bir kara uygun tulum ve eldiven atki bere almis esim en pahalisi 5 euro sanirim parçası .letgo da bulunuyor boyle urunler bazen belki oradan da alabilirsiniz.bize bir arkadasta 2 yasinda kizi var verdi kıyafet hic eskimemis cok almis.Fiyatlar bizim bebeklerin doğumu ile şimdi arasi 3 kat artti belki daha fazla.cocuklar pandemi ve ekonomik krize denk geldiler insallah omurlerinin kalani bolluk refah icinde geçer.

Yatak bu canım daha yerleştiremedim, karar verip korumalığı da koyunca yine paylaşırım

Eklentiler

• 5CF1FD9D-0EE7-42BB-9640-33CFC4599ECB.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 42
Canım Zara, Mango , H&M kids bunların çoğu TR de üretiliyor ve daha birçok bebek yabancı markalar. Bunlarında fason üreticilerinden
kalan ürünleri Dolap ta satış yapıyorlar. Orjinal ve paketli ürünler. Birçok Arkadasım bu saydığım firmalarda tekstil mühendisi maalesef kışa fiyatlar uçacak, kışlık ne buldunuz uygun, alın diyolar

Ben de mangonun bordosuna bakıyorum bedeni kestiremedim, ayakkabıcıya girince cam kapı indiren çocuk yapmışım giydirmeyi bırak kapısını görünce ortalık yıkmaya başlıyor. Gören çocuk kaçırdım sanır. Botu nasıl giydireceğim acaba ya… bu fiyatlar hiç normal değil söylenmekten dilim çürüdü ama elden gelen yok.
Ankara bi de kışı kış.
Süperstar ve Nike ben de bakıp alamıyorum o kadar ödeyip giymezse çok üzülürüm
Ayakkabı giymeyen tek çocuk benimki değilmiş yaşasın niye böyle oldu bu çocuklar ya. Ankara Memorialde doğanlar mı böyle acaba

Benimkide öyle oyuzden internetten sölüyorum olmassa iade ediyorum iade süreci tabi zaman alıyor biraz ama ne yapayım

Dolapta satıcı adı bilgisi paylaşabilir misiniz bakayım yoksa zira kışlık alışverişinde batacağız

Ya ben de isterim satıcı bilgisi: ) ikinci el tchibolara, marks anda spencerlara da bakıyorum ama ihracat fazlası zaralar mangolar da iyi olur..

Ben de aynı şeyi düşünüyorum her şey o kadar arttı ki artık sürekli fiyat karşılaştırması yapmaktan yıldım.Sanırım yine next’e bakacağım ben .Set halinde satılan alt üstler vs uyguna geliyor.

Kızlar konularla alakasız ama lazer yaptıran varmı ? Bide hangi cihaz memnun kaldınız mı? Ben başlamayı düşünüyorum bizim burda diyot ütüleme diye bişey söylediler hiç duymamıştım

Dolapta satıcı adı bilgisi paylaşabilir misiniz bakayım yoksa zira kışlık alışverişinde batacağız

Ya ben de isterim satıcı bilgisi: ) ikinci el tchibolara, marks anda spencerlara da bakıyorum ama ihracat fazlası zaralar mangolar da iyi olur..
Bayadır bakmıyorum kızlar, ama akşam daha önce alıp orjinalliğinden emin olduğum hesapları yazarım size

Kızlar konularla alakasız ama lazer yaptıran varmı ? Bide hangi cihaz memnun kaldınız mı? Ben başlamayı düşünüyorum bizim burda diyot ütüleme diye bişey söylediler hiç duymamıştım
Bende başlamaya karar verdim ve anlaştım bi yerle ay sonu ilk seansa gidicem Buz lazer yapıcakmış ben pek anlamıyorum ama artık şart oldu çocukla evde yapılmıyo bu işler

Yatak bu canım daha yerleştiremedim, karar verip korumalığı da koyunca yine paylaşırım
Ben seviyorum bu tarz çok da beğeniyorum ama eşim o ne yerde yatar gibi olmaz diyor
NeXT’in mağazası var mı kızlar Türkiye’de yoksa nereden alıyorsunuz internetten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…