2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar konularla alakasız ama lazer yaptıran varmı ? Bide hangi cihaz memnun kaldınız mı? Ben başlamayı düşünüyorum bizim burda diyot ütüleme diye bişey söylediler hiç duymamıştım
Bu cumartesi ilk seansa gidiyorum bende . Buz lazer benim ki . Bende meraktayım cihazları yeni kalite imiş 3 atışlıymış. Aceba can acıtan bir şeymi.

Bende başlamaya karar verdim ve anlaştım bi yerle ay sonu ilk seansa gidicem Buz lazer yapıcakmış ben pek anlamıyorum ama artık şart oldu çocukla evde yapılmıyo bu işler
Evet evet keske daha önce gtseydm diyorum ağda yapmak çile gibi jilet desen her gün her gün uğrasılmıyor busefer artık ötelemicem .benimkide galiba internetten aradığım kadarıyla buz lazer gibi birşey ama ben hep alexdr cihazla memnuniyet duymuştum bunu bilmiyorum kafam karışık boşa gitmese bari

Bu cumartesi ilk seansa gidiyorum bende . Buz lazer benim ki . Bende meraktayım cihazları yeni kalite imiş 3 atışlıymış. Aceba can acıtan bir şeymi.
İnternetten arastırdığım kadarıyla benmkide buz lazer tarzı sogutup yapılıyor. Atış sayısı ne demek hiç bilmiyorum yarın gideceğim sorayım bu cihazı bende duymadım boşa gitmese bari.kime sorsam alexdra bilmemne cihazı olan yere git diyo kafam karıştı

Kızlar selam.. benim kızım daha yürümüyor yAaa Tutunup kalkıyor sıralıyor emekliyor yürüme hariç herşeyi yapıyor ama yürüme yok henüz.. sizin bebişler yürümeye başladı mı? 13 ağustos doğumlu 13 aylık tam

Kızlar selam.. benim kızım daha yürümüyor yAaa Tutunup kalkıyor sıralıyor emekliyor yürüme hariç herşeyi yapıyor ama yürüme yok henüz.. sizin bebişler yürümeye başladı mı? 13 ağustos doğumlu 13 aylık tam
Benim kızım da sıralıyor, adim atıyor ama tam cesareti yok daha. 18 aya kadar vakti var yürürler, hee yeri karistirirlar. geç yürüsünler daha iyi :)

Benim de yürümüyor tutunarak her yeri geziyor ama bağımsız yürüme yok bazen elinde oyuncak varken tutunuyorum sanıp öyle duruyor farkedince oturuyor sanırım cesareti yok😅 doktor 18. Aya kadar normal dedi 😊

Benim kızım da dediğiniz gibi 6 agustos dogumlu enfazla 10 adım atıp yere düşüyor

Hala dişi çıkmayan var mı :KK14: 13 ayı devirdik hala yok doktor 15. aya kadar bekleyelim sonra düşünelim neden çıkmıyor diye dedi ama insanın içi rahat etmiyor. Aşırı derece de iştahsız yediği besinler sayılı, asla çorba içmiyor. Haşlama et tavuk makarna pilav bulgur mücver şehriye bunları seviyor ama istemiyorum makarna pilav vermek. güzel güzel tavuk suyuna çorbalar sulu yemekler yesin istiyorum. bi tek kahvaltısı güzel geri kalan çok çok kötü. umarım diş çıkınca düzelir

Yok çook eskiden vardı gitti maalesef.İngiltere’den geliyor belli oranda gümrük vergisi çıkıyor 🙃
merhaba, ya next direct diye bir site var, oradan mı sipariş veriyorsunuz? fiyatlar gayet iyiymiş, ben de astronotunu istiyorum. bizim alışveriş sitelerinde 1200, orada 362-413 lira arası diyor. shipping ya da gümrük vergisi ne kadar alıyorlar? çok sordum ama çok heyecanlandım 1200 liralık şeyi orjinal yerinden daha ucuza alabilirim diye: ) birazdan siteye üye olucam ama bir soriyim dedim doğru yerde miyim diye..

kızlar birbirimizin inluencerı olduk, hepiniz çok sağolun valla..

Hala dişi çıkmayan var mı :KK14: 13 ayı devirdik hala yok doktor 15. aya kadar bekleyelim sonra düşünelim neden çıkmıyor diye dedi ama insanın içi rahat etmiyor. Aşırı derece de iştahsız yediği besinler sayılı, asla çorba içmiyor. Haşlama et tavuk makarna pilav bulgur mücver şehriye bunları seviyor ama istemiyorum makarna pilav vermek. güzel güzel tavuk suyuna çorbalar sulu yemekler yesin istiyorum. bi tek kahvaltısı güzel geri kalan çok çok kötü. umarım diş çıkınca düzelir
Bizimde çıkmadı canım ama doktor hiç üstünde durmadı 1bucuk yaşına kadar (yani heralde 18 ay oluyor ) Sorun olmuyor dedi. Ama tabi artık bende cıksın istiyorum rahat rahat bişeyler yiyemiyor koparamıyor sürekli ısırma diş kaşıma halinde huzursuzlugu var bence dişten ötürü

selam, doğum günü kutlu olsun: ) oğlum 3 ağustos doğumlu, daha aynen anlattığınız gibi, tırmanma var, her şeye tutunarak kalkma yürüme var ama tutunmadan yürüme yok: )

Ben de mangonun bordosuna bakıyorum bedeni kestiremedim, ayakkabıcıya girince cam kapı indiren çocuk yapmışım giydirmeyi bırak kapısını görünce ortalık yıkmaya başlıyor. Gören çocuk kaçırdım sanır. Botu nasıl giydireceğim acaba ya… bu fiyatlar hiç normal değil söylenmekten dilim çürüdü ama elden gelen yok.
Ankara bi de kışı kış.

Süperstar ve Nike ben de bakıp alamıyorum o kadar ödeyip giymezse çok üzülürüm 😝

Ayakkabı giymeyen tek çocuk benimki değilmiş yaşasın 🥹 niye böyle oldu bu çocuklar ya. Ankara Memorialde doğanlar mı böyle acaba 😅
Mangonun o bordo lacivert sarı olan çocuk montunu 399₺ olan ben 2-3 yaş aldım oğlum en son 78 cm 10.700Gramdı ve güzel oldu içine kat kat giydiririm diye büyük beden aldım ben tavsiye ederim 🙏🏻

merhaba, ya next direct diye bir site var, oradan mı sipariş veriyorsunuz? fiyatlar gayet iyiymiş, ben de astronotunu istiyorum. bizim alışveriş sitelerinde 1200, orada 362-413 lira arası diyor. shipping ya da gümrük vergisi ne kadar alıyorlar? çok sordum ama çok heyecanlandım 1200 liralık şeyi orjinal yerinden daha ucuza alabilirim diye: ) birazdan siteye üye olucam ama bir soriyim dedim doğru yerde miyim diye..

evet evet orası ben oğlumun tüm bebeklik tulumlarını oradan aldım ne hm ne carters en güzel onlar çıktı. Gümrük %20 oranında çıkıyor biz normal sipariş veriyoruz bir mail geliyor oradan vergi çıkacak kabul ediyor musunuz diye maili onaylayarak cevap veriyoruz. Sonrasında İstanbul'daki gümrük firması bize mail gönderiyor hesap numarası ile. Vergiyi de ödeyince ürünleri bekliyoruz.Bu süreç ortalama 20 günü buluyor.

evet evet orası ben oğlumun tüm bebeklik tulumlarını oradan aldım ne hm ne carters en güzel onlar çıktı. Gümrük %20 oranında çıkıyor biz normal sipariş veriyoruz bir mail geliyor oradan vergi çıkacak kabul ediyor musunuz diye maili onaylayarak cevap veriyoruz. Sonrasında İstanbul'daki gümrük firması bize mail gönderiyor hesap numarası ile. Vergiyi de ödeyince ürünleri bekliyoruz.Bu süreç ortalama 20 günü buluyor.
Çoook teşekkür ederim: )

Evet evet keske daha önce gtseydm diyorum ağda yapmak çile gibi jilet desen her gün her gün uğrasılmıyor busefer artık ötelemicem .benimkide galiba internetten aradığım kadarıyla buz lazer gibi birşey ama ben hep alexdr cihazla memnuniyet duymuştum bunu bilmiyorum kafam karışık boşa gitmese bari
Benim yaptıran arkadaşlarım var tamamen bitmese de 6 ayda 1 gidiyoruz artık diyolar bu benim için yeterli 😅çünkü normalde hep ağda yapardım çocuk doğduğundan beri jilete zor vakit buluyorum

Ben de aynı şeyi düşünüyorum her şey o kadar arttı ki artık sürekli fiyat karşılaştırması yapmaktan yıldım.Sanırım yine next’e bakacağım ben .Set halinde satılan alt üstler vs uyguna geliyor.

Ben oğlumun doğum alışverişini de hep Next direct ten yaptım. 4-5 ayda bir toplu alışveriş yapıyorum çok güzeller. Gümrük %30 vergisi var biraz maille fln takip gerekiyor ama 4-5 teslimatım da sorunsuz oldu. Bu ay kışlık alışverişini yapcam

Bir sorum daha var: ) 413 liralık bir şey aldım diyelim, yüzde 20 de gümrük vergisi verdim, toplam 495 ediyor ya, bunun dışında kargo ücreti, shipping filan oluyor mu? Yoksa o montu 495 liraya almış mı oluyorum? Ben hiç uluslararası alışveriş yapmadım da: )

Ben oğlumun doğum alışverişini de hep Next direct ten yaptım. 4-5 ayda bir toplu alışveriş yapıyorum çok güzeller. Gümrük %30 vergisi var biraz maille fln takip gerekiyor ama 4-5 teslimatım da sorunsuz oldu. Bu ay kışlık alışverişini yapcam
Ya niye söylemiyorsunuz: ) size de sorayım: ürünün ücreti ve gümrük vergisi dışında shipping bedeli de oluyor mu?
huzun kovan kusu huzun kovan kusu yüzde 20 demişti ama 30 mu vergi?

X